2 öğünle zayiflama yolculuğum

Tavuk göğüsse fazla kilo yapmaz. But olursa fazla yağlı oluyor. Ben but seviyorum ama derisini atıyorum. Suyundan da çorba çok nadir yaparım.
Evet göğüs. Bende deri görünce dayanamiyorum . En nefret ettigim seyy. Cocuklara şifa deposu corbasi. Hatta bazi yerlerde buna yalanci iskembe corbasi da deniyor hos ben iskembeden de nefret ederim ama bu corbayi cok seviyorum

Ayni benim esim gbi sizin esinizde. Ben dun aksam yemegi icin esimi bekledim nirmalde 6 da yerim. Bu sefer 7bucukta yedik birlikte. Aman yarabbi midem nasil rahatsiz olduu birden yedim aciktim diye. Sorna esim de bana diyor az az sik sik ye boyle ac kalarak olmaz. Hayir dedim ac kalmiyorum bu sekildr daha rahat kilo veriyorm karisma bana :)

Ben 6 ya kadar yemek işini bitirdiğim için beklemiyorum. 16 saat net açlık dönemine giriyorum esnetmiyorum başladığımdan beri. Tek lokma bile yok sudan başka. Evet alışılıyor aslında önceleri biraz sıkıntılı olsa da zamanla normal hale geliyor. Açlık hissedilmiyor.

Aksam yemegimi tavuklu salatadan yana kullandim

45 dakka spor yaptım bugun
Agrilarim var. Bugünluk ben pert :)

cevap yazmayı becerememişim, şöyle demiştim;
Ben aktif spor yapamıyorum ama mekik çekiyorum ve mümkün oldukça yürüyüşe de çıkıyorum, göbek çevremde toplanma sebebi de gıda intolaranslarım :) her şeye alerjim var. şu anda 51.4 kg'yim hedefime 1,6 kg kaldı. Tabii bu arada sigara da bıraktım çok yeni, bu nedenle kilo alma ihtimalim çok yüksek.

Bugün benim için çok zor geçti. Sigara içmeyince karnım acıktı sürekli her ne kadar küçük parçalar yedimse de çok kolay olmadı. Markette glutensiz makarna ve laktozsuz peynir buldum koca bir kase salata ve makarna yiyeceğim.

sabah: 2 yumurta, 4 cherry domates, siyak ve yeşil zeytin yedim.
Saat 16:30'da taze fasülye küçük porsiyon
1 saat sonra haşlanmış yumurta ve arada 2 bardak vegan fındık sütü.
Bugün If'le alakası olmayan bir öğün oldu ne açlık penceremde saate sadık kalabildim ne de 2 öğün arasını 6 saatte tuttum ama yarın yeniden düzeni oturturum nasılsa. Sigara içmeyeyim derken iyice yüklenmem umarım kendime.

Bence yemegi birakmak sigarayi birakmaktan daha kolay :) bi kac girisimde bulundum sigarayi birakmak icin ama nafile.

Ben Akşam ne yedigimi hiç yazmasam mi acana
İki büyük tabak kısır
Çeyrek ayva
Bir haşlanmış yumurta
20 fındık
İki kaşık mantı
Bir büyük hurma
O kadar çok yedim ki kötü oldum
Spor da yapmadim
Komşu oğlunu bıraktı 3 saat. Spor kaldi

Öncelikle sigara ile ilgili tebrik ederim. Damdan düşenin halini damdan düşen bilir misali ben de o günlerden geçtiğim için anlıyorum. 3 yıl önce ben de 21 gün diye konu açmıştım sigara bırakma ile ilgili. Sağ olsunlar bazı arkadaşlar katıldı bazıları destek verdi. Gün gün yazdık. Birkaç gün yeme içme konusunda kendime izin vermiştim gerilmeyeyim diye. Sanırım 2-3 kg.kadar almıştım sonra sporu arttırdım, yediklerime dikkat ettim, yeni kilo olduğu için henüz tam yerleşmediğinden çabuk gitti. Sigarayı bırakınca gelen birkaç kg. hiç dert etmeye değmez aslında. Biz büyütüyoruz. Kolay gelsin.

Canım bır yotubere dinlemiştim bır tabak da yesen bır kasık da alsan on dakika sonra o tad agzından gidiyor..bunu hıc unutmayın..olsun bugunlukte boyle olsun..yarın devam..

Şimdi konuya baktım da yeme içme konusunda kendimi 5 gün serbest bırakmışım ve 2.1 kg. almışım. Ondan sonra toparlamaya geçmişim. Geçmiş zaman unutuluyor ama yazılı belge duruyor kk nde Gerçi sigarayı bırakınca herkes kilo alacak diye bir şey yok hiç almayanlar da var. Bünyeye göre değişiyor.

Kafam da yarın kı menum de belli Allah izin verir cıkarsak sigara boreği saracagım BinbirRenk yemwk uygun mu dıyette

Hamur işlerinin hiçbiri uygun değil canım ama 1 tane yiyebilirsin kalorisini göz önüne alarak. Nescafe de aynı şekilde kalorisine bakılmalı. Ben hiç içmediğimden bilemeyeceğim.
Türk kahvesi sıfır kalori, Osmanlı kahvesi 20 kalori ama nescafeyi bilmiyorum.

Birde ucu bır arada nescafeyi soracaktım içilirmi diye

Ben de merak ettim baktım 1 fincan nescafe 78 kalori. 1oogr. sigara böreği 401 kalori imiş. Ama fırında yaparsan. Yağda kızartırsan kalorisi daha çok artıyor. Bir de kalori hesabında şöyle bir şey var. Diyelim bir elma 100 cal. bir börek de 100 cal. elma yedin bunu yakman kolay olur ama böreği tercih edersen onu harcaman için çok fazla spor veya hareket edeceksin.
En iyisi bu aralar hamur işlerini tercih etme derim.

Bende nescafeyı arastırıyordum tam

Günaydın arkadaşlar
Sabahın köründe kalktım kahvaltı saatime daha çok var. Bari bütün menüleri peşin yazayım dedim.
Kahvaltı
1 yumurta ile peynirli omlet
1 kepçe tarhana çorbası
5 zeytin
Marul maydanoz
1 kaşık marmelat
1 dl ekmek
kahve

Öğle
4 taze hurma 1 mandalina

Arada 45 dk. Leslie

Akşam
Bulgur pilavı
yoğurt
salata
Gece de yağmur yoksa yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…