Evet göğüs. Bende deri görünce dayanamiyorum . En nefret ettigim seyy. Cocuklara şifa deposu corbasi. Hatta bazi yerlerde buna yalanci iskembe corbasi da deniyor hos ben iskembeden de nefret ederim ama bu corbayi cok seviyorumTavuk göğüsse fazla kilo yapmaz. But olursa fazla yağlı oluyor. Ben but seviyorum ama derisini atıyorum. Suyundan da çorba çok nadir yaparım.
Ayni benim esim gbi sizin esinizde. Ben dun aksam yemegi icin esimi bekledim nirmalde 6 da yerim. Bu sefer 7bucukta yedik birlikte. Aman yarabbi midem nasil rahatsiz olduu birden yedim aciktim diye. Sorna esim de bana diyor az az sik sik ye boyle ac kalarak olmaz. Hayir dedim ac kalmiyorum bu sekildr daha rahat kilo veriyorm karisma bana :)Harika bir cevap olmuşErkeklerin genelinde bir düz mantık diyet= salata bitti nokta.
Başka bir sürü daha malzeme olacağını düşünemezler. Ben çoğu zaman kendim alırım da yolunun üstündeyse bazen eşime de söylerim gelirken al diye. Hiç mızmızlık yapmaz. Çünkü kendi zayıf ve bildim bileli kilo almamak için beslenmesine sporuna benden çok fazla dikkat eder. Allahtan titiz bu konuda.
Ayni benim esim gbi sizin esinizde. Ben dun aksam yemegi icin esimi bekledim nirmalde 6 da yerim. Bu sefer 7bucukta yedik birlikte. Aman yarabbi midem nasil rahatsiz olduu birden yedim aciktim diye. Sorna esim de bana diyor az az sik sik ye boyle ac kalarak olmaz. Hayir dedim ac kalmiyorum bu sekildr daha rahat kilo veriyorm karisma bana :)
Nasıl böyle enerjik olabiliyorsunuz ?Aksam yemegimi tavuklu salatadan yana kullandim
45 dakka spor yaptım bugun
Agrilarim var. Bugünluk ben pert :)
Oncelikle hosgeldin aramiza canım. Aslinda vermen gereken pek birsey yokmus evet hele ki bizlerin yaninda :)
Sen kendini hangi kiloda nasil mutlu hissedersen umarim o kiloya kavusursun
Nacizane tavsiyem zayiflamak yerine yürüyüş yapip bolca mekik çeksen
Cunku bir kac kilo fazlan var sanirim gobek bolgende toplanmis. Onlari sporla eritebilirisn
Zayiflayama calisarak kastan kaybetmeni istemem yada diger normal kiloda olan kolun bacagin elim yuzun daha cok zayiflamasin.
Senin yerinde olsam mekik + yürüyüş yaparim
Istersen konuya seni de ekliyim 51.4 kilodamisin suan
Bence yemegi birakmak sigarayi birakmaktan daha kolay :) bi kac girisimde bulundum sigarayi birakmak icin ama nafile.Bugün benim için çok zor geçti. Sigara içmeyince karnım acıktı sürekli her ne kadar küçük parçalar yedimse de çok kolay olmadı. Markette glutensiz makarna ve laktozsuz peynir buldum koca bir kase salata ve makarna yiyeceğim.
sabah: 2 yumurta, 4 cherry domates, siyak ve yeşil zeytin yedim.
Saat 16:30'da taze fasülye küçük porsiyon
1 saat sonra haşlanmış yumurta ve arada 2 bardak vegan fındık sütü.
Bugün If'le alakası olmayan bir öğün oldu ne açlık penceremde saate sadık kalabildim ne de 2 öğün arasını 6 saatte tuttum ama yarın yeniden düzeni oturturum nasılsa. Sigara içmeyeyim derken iyice yüklenmem umarım kendime.
Bugün benim için çok zor geçti. Sigara içmeyince karnım acıktı sürekli her ne kadar küçük parçalar yedimse de çok kolay olmadı. Markette glutensiz makarna ve laktozsuz peynir buldum koca bir kase salata ve makarna yiyeceğim.
sabah: 2 yumurta, 4 cherry domates, siyak ve yeşil zeytin yedim.
Saat 16:30'da taze fasülye küçük porsiyon
1 saat sonra haşlanmış yumurta ve arada 2 bardak vegan fındık sütü.
Bugün If'le alakası olmayan bir öğün oldu ne açlık penceremde saate sadık kalabildim ne de 2 öğün arasını 6 saatte tuttum ama yarın yeniden düzeni oturturum nasılsa. Sigara içmeyeyim derken iyice yüklenmem umarım kendime.
Canım bır yotubere dinlemiştim bır tabak da yesen bır kasık da alsan on dakika sonra o tad agzından gidiyor..bunu hıc unutmayın..olsun bugunlukte boyle olsun..yarın devam..Ben Akşam ne yedigimi hiç yazmasam mi acana
İki büyük tabak kısır
Çeyrek ayva
Bir haşlanmış yumurta
20 fındık
İki kaşık mantı
Bir büyük hurma
O kadar çok yedim ki kötü oldum
Spor da yapmadim
Komşu oğlunu bıraktı 3 saat. Spor kaldi
Kafam da yarın kı menum de belli Allah izin verir cıkarsak sigara boreği saracagımBinbirRenk yemwk uygun mu dıyette
Bence de yarın devam etmek çok onemliCanım bır yotubere dinlemiştim bır tabak da yesen bır kasık da alsan on dakika sonra o tad agzından gidiyor..bunu hıc unutmayın..olsun bugunlukte boyle olsun..yarın devam..
Birde ucu bır arada nescafeyi soracaktım içilirmi diye
Bende nescafeyı arastırıyordum tamBen de merak ettim baktım 1 fincan nescafe 78 kalori. 1oogr. sigara böreği 401 kalori imiş. Ama fırında yaparsan. Yağda kızartırsan kalorisi daha çok artıyor. Bir de kalori hesabında şöyle bir şey var. Diyelim bir elma 100 cal. bir börek de 100 cal. elma yedin bunu yakman kolay olur ama böreği tercih edersen onu harcaman için çok fazla spor veya hareket edeceksin.
En iyisi bu aralar hamur işlerini tercih etme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?