2 öğünle zayiflama yolculuğum

Tüm gün misafirlikteydım
Bır kaysı bır hurma iki badem 4 fındık küçük ceviz
Sabah
Peynir
5 6 tane zeytin
Patetes kavurma sadece bır iki çatalın ucu
İki uç kasık biber patlıcan kurusu yoğurtlu
5.30 aksam
Kavurmalı yumurta
İki dilim ekmek
3 litreye yakın su
Başka birşey yemeyi düşünmüyorum bugünde boyle..

Geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar 1 haftadir telefonum arizaliydi sık sık giremedim siteye.
Dun tamire verdim bugun duzeldi şükür.

Dun kahvaltimi yazmistim
Aksam 2 lahmacun yedim :)
Karatay hoca lahmacun yiyebilirsiniz diyordu ona dayanarak gigsum kabara kabara yedim

Neyse
Bugun
Kahvalti
Lor peynirli omlet
5 zeytin
3 ceri domates
Yesil cay

Oglen yesil cay + kuru kayısı

Aksam
Ispanak yemeği ve yoğurt
Yemeyi planliyorum insallah

Günaydın arkadaşlar
Bu hafta çok gayret etmiştim ama istediğim sonucu alamadım. En azından 1 kg. bekliyordum 600gr. verebildim. Buna da şükür diyeyim. Ya bünyem sisteme alıştı artık tınlamıyor ya da bu aralar akşamdan sonra fazla su içtiğimden ödem yapmış olabilir.
Bu akşam 1 haftalığına şehir dışına gidiyorum. Orda bir sistem uygulayamam ama vermesem de almamaya çalışacağım. Bir yandan da son kilolarla ilgili farklı bir yöntem araştıracağım. Gelince başka bir yöntemle bitireyim diyorum. Sıkıldım artık bir an önce verip yine if ile korumaya geçmek istiyorum.
Dönüşte düzenli gelemesem de arada uğrarım sizlere. Beni listeden çıkarabilirsin Ask933.
Sizlere kolaylıklar, bol eksiler diliyorum.

Hayırlı yolculuklar canım bence kılona göre verdiğin kilo gayet normal çünkü artık yağ oranın çok çok azaldı..bu kadar yağ oranıyla bır kilo çok çok çok zor o yüzden canını sıkma..bence vücudunun bır şoka ihtiyacı var şaşırmaya geldıgınde buna yoğunlaş..kolaylıklar diliyorum Allaha emanet ol

Kilo bildirimi yarın değil mi canım

Akşam yemeği olarak 1 kase nohut, 1 kase salata, bir kaç zeytin yedim saat 20:00 civarıydı.
Kilomda henüz anlamlı bir değişiklik kaydetmedim.

Hadi ya. Ilk kez senden duyuyorum nasil yanii. Evet dikkat ediyorum ama sismek benim canımı sikti valla
Nolduysa bu tele hiç bildirim gelmedi,bu ara giremedim kusura bakmayin psikolojik olarak iyi degildim bana nolduysa bu ara, diyet super gidiyor sabahtan aksama kadar fakat aksam oldumu ben ben değildim duygusal cokusteydim simdi bu hafta ins toparlanma zamani,canim regl oldugunda odemin oluyor ama butun bir ayin odemin varsa gider heleki proteinli dikkatli beslemdiginde super gidiyor onemli olan reglken diyete sadik kalabilmek tatli krizlerini asarak..

Evet canim uzun sure ayni diyeti yapinca vucut alışıyor beslenme sekline arada sirada şoka sokmak lazim. Farkli diyetler olabilir.
Iyi yolculuklar canim. Umarim istedigimiz kiloya ulasinca burda yazismaya devam ederiz.
Çıkarıyorum canim. Kendine iyi bak.

Normalde odemim yoktu. Ama bugun son günüm ve göbeğim hala sis :)
Neyse bakalim spor yapamadım fazla kasik agrilarimdan dolayi dün başladım ve sıkı bir sekilde spora devam edicem o göbek gidecek

Akşam yemeği olarak 1 kase nohut, 1 kase salata, bir kaç zeytin yedim saat 20:00 civarıydı.
Kilomda henüz anlamlı bir değişiklik kaydetmedim.
Canim henuz yolun basindayiz ben ufak ta olsa fark edebiliyorum. Mesela onceki giydigim elbisemin on dugmeleri kapaninca sanki patlicak gbi oluyordu simdi biraz daha rahat oluyor. Ama o elbisenin icine insallah zayif halimle girebilirim.

Bugun canim. Pazartesi günleri.
Ben okula gidip geleyim ondan sonra tatilcam insallah
Canım en doğru kilo yataktar kalkıp tuvalete gıttıkden sonra 10 saniye dinlenip tartıldıgın kilo diyorlar sen büyük bır oranla 600 700 belki bır kilo farkedecek çünkü ..yemekden sonra suyla beraber farkedıyor..
Canım o zaman ben sabah tartıldım 69 500 cıktım..500 gram kıyafetlerıme çıkıyorum..
69 kilo ınsaAllah InsaAllah 60 dediğimiz ggunlerde gelsın

İki kayısı bır cevz ceyregıde var ıkı fındık iki badem
Kahvaltı
İki yumurta
Peynir
Pohacanın ucundan yarının yarısı
Çok mu yedim bilmiyorum
Öğlen
Yoğurt
Aksam
Nohut yemeği yada kendime salatasını yapacağım karar vermedim. yoğurt

Teşekkür ederim canım evet son kilolar zor gidiyor ben de öyle şaşırtmalar düşünüyorum. İnşallah hedefine sağlıklı şekilde ulaşman dileği ile sen de Allaha emanet ol

Teşekkürler canım farklı yöntemler düşüneceğim artık. İnşallah yine arada uğramaya çalışırım ziyaretinize gelirim. Sağlıklı bol eksiler kolaylıklar diliyorum

Teşekkür ederim canım evet son kilolar zor gidiyor ben de öyle şaşırtmalar düşünüyorum. İnşallah hedefine sağlıklı şekilde ulaşman dileği ile sen de Allaha emanet ol
69 kılomuydın canım ben seni 56 biliyordum ...ilk sayfaya yanlış yazılmış galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…