Kizlar cok mutsuzumkarnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff
Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Bugün ki menüm
Sabah
4 dilim ile tost kaşarlı tam buğday ekmeği
Limonlu su
Ara
Limonlu pulbıberlı cevızlı yoğurt
Öğlen
Ispanak
Aksam
5 köfte
Ayran
İki dilim tam buğday ekmeği
3 litre su
Bugünü böyle tamamlamayı niyet ettim kendime sözümdür ..inşaAllah dışına cıkmam
Yok 4 dılım ekmek 6 değil.birde evet çok yiyordum deli gibi acaıp ıstahlandım emzırırken .birde uno gibi çok ince dilimler di ..tosta basınca kurumus oldu yağ surmedim...öyle ...ama doymadım yalan söyleyemem...6 dilim ekmek?????Aslında burda menüden sorumlubaşı gibi sürekli müdahale etmek istemiyorum insanlara ama sana karışacağım. Çünkü ekmek ye diyen bendim ama günde en fazla 2-3 dilim, yani öğünlerde hiç olmazsa birer dilim dedim. Ölçüsü de uno ekmek büyüklüğünde ince dilimler. Sonra BinbirRenk dedi de yedim kilo veremedim deme
Bir de merak ettim başlamadan önce daha çok mu yiyordun?
Evet diyette saglikli seyler bunlar,egerki yeri gelir alamazsan tavuk,balik,et,yerine iki dilim peynir yiyebilirsin diyetisyenim demisti peynirden proteini almis oluyorsun,gerci uygulayamadim hic simdi daha dikkat etsem iyi olacak..Yani diyet işi de emek istiyor para istiyor değil mi..fındık badem ceviz hurma kayısı et tavuk balık hepsini dedim al
Yok 4 dılım ekmek 6 değil.birde evet çok yiyordum deli gibi acaıp ıstahlandım emzırırken .birde uno gibi çok ince dilimler di ..tosta basınca kurumus oldu yağ surmedim...öyle ...ama doymadım yalan söyleyemem...
Moralini hic bozma regl olman iyi firsat bu hafta cok dikkat edersen super kilon gider bunu düşün canim regl iyi firsat butun odemlerin gider reglin son gunu protein agirlikli beslenirsen gor bak sonuca..Kizlar cok mutsuzumkarnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff
Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Esime gecen gun yulaf ezmesiyle chia aldirdim benimkide basladi soylenmeye marul yiyip duruyon ya netcen onlari diyo. Dedim istersen parka sal ben aksam beslenip geleyim :) sadece salatayla bunun diyet anlayisi da :)Yani diyet işi de emek istiyor para istiyor değil mi..fındık badem ceviz hurma kayısı et tavuk balık hepsini dedim al
Hic mutsuz hissetme hepimiz yasiyoruz sonucta. Benimde cok Agrili gecerdi hic durmadan hareket ederim o zmn hem unuturum hem kaslarim rahatlar. Extra is bul evin icinde.Kizlar cok mutsuzumkarnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff
Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Toplamda 6 dilim demiştim. Akşam da 2 dilim dediğin için. Zaten doymayacağız ki mide küçülsün zamanla daha azla doyalım.
Geçer geçer merak etme :)Kizlar cok mutsuzumkarnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff
Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Marol da ucuz değil kı 6 tlEsime gecen gun yulaf ezmesiyle chia aldirdim benimkide basladi soylenmeye marul yiyip duruyon ya netcen onlari diyo. Dedim istersen parka sal ben aksam beslenip geleyim :) sadece salatayla bunun diyet anlayisi da :)
Hadi ya. Ilk kez senden duyuyorum nasil yanii. Evet dikkat ediyorum ama sismek benim canımı sikti vallaMoralini hic bozma regl olman iyi firsat bu hafta cok dikkat edersen super kilon gider bunu düşün canim regl iyi firsat butun odemlerin gider reglin son gunu protein agirlikli beslenirsen gor bak sonuca..
Aynen simdi okuldan geldim. Ogalni ayagima aldim salliyorum suan. O uyuduktan sonra tavuk haslayip corba yapicam.sonra da spor yapcm insallahHic mutsuz hissetme hepimiz yasiyoruz sonucta. Benimde cok Agrili gecerdi hic durmadan hareket ederim o zmn hem unuturum hem kaslarim rahatlar. Extra is bul evin icinde.
Ben kahvaltimi yazmistim.
Öğlen
Yesil cay icicem tarcinli
Akşama
Tavuk suyuna corba icicem
Bu kadar
Bilmiyorum tavuk suyuna corba kilo yapar mi . Bol sarimsakli yoğurtlu
Cocuklar cok seviyor bende yerim diye düşünüyordum suan aklima geldi acaba hasladigim tavuk göğsünün bir parcasiyla tavuklu salata mi yapsam
Ne dersiniz tavuk suyu kilo aldirir mi
Tavuklu salata daha mi mantikli kizlar
Esime gecen gun yulaf ezmesiyle chia aldirdim benimkide basladi soylenmeye marul yiyip duruyon ya netcen onlari diyo. Dedim istersen parka sal ben aksam beslenip geleyim :) sadece salatayla bunun diyet anlayisi da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?