2 öğünle zayiflama yolculuğum

Kizlar cok mutsuzum karnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff

Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay

Selam arkadaşlar
Sabah 1 incir ve 1 bardak ılık su
Kahvaltı
1 tabak sütlü müsli (4 kaşık yulaf ezmesi, fındık, yaban mersini, gojiberry)
Kahve

Öğleye çiyalı yoğurt hazırladım 1 dl ekmek ve 1 küçük muz.

Arada 45 dk. Leslie yapacağım.

Akşam
Kuru fasulye
turşu
1 dl ekmek
Kahve
Hepsini peşin yazayım dedim Rodyanın dediği gibi Önceden yazınca listenin dışına çıkmama zorunluluğu hem de derli toplu oluyor bir bakıma.

Kizlar cok mutsuzum karnim kocaman oldu. Regliden dolayı biliyorum ama yine de mutsuz hissediyorum midem de hazimsizlik var bi siskinlik var uzerimde pfffff

Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay

Bu dönemde olur o kadar canını sıkma birkaç güne geçecek nasılsa.

6 dilim ekmek????? Aslında burda menüden sorumlubaşı gibi sürekli müdahale etmek istemiyorum insanlara ama sana karışacağım. Çünkü ekmek ye diyen bendim ama günde en fazla 2-3 dilim, yani öğünlerde hiç olmazsa birer dilim dedim. Ölçüsü de uno ekmek büyüklüğünde ince dilimler. Sonra BinbirRenk dedi de yedim kilo veremedim deme
Bir de merak ettim başlamadan önce daha çok mu yiyordun?

Yok 4 dılım ekmek 6 değil.birde evet çok yiyordum deli gibi acaıp ıstahlandım emzırırken .birde uno gibi çok ince dilimler di ..tosta basınca kurumus oldu yağ surmedim...öyle ...ama doymadım yalan söyleyemem...

Yani diyet işi de emek istiyor para istiyor değil mi..fındık badem ceviz hurma kayısı et tavuk balık hepsini dedim al
Evet diyette saglikli seyler bunlar,egerki yeri gelir alamazsan tavuk,balik,et,yerine iki dilim peynir yiyebilirsin diyetisyenim demisti peynirden proteini almis oluyorsun,gerci uygulayamadim hic simdi daha dikkat etsem iyi olacak..

Toplamda 6 dilim demiştim. Akşam da 2 dilim dediğin için. Zaten doymayacağız ki mide küçülsün zamanla daha azla doyalım.

Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Moralini hic bozma regl olman iyi firsat bu hafta cok dikkat edersen super kilon gider bunu düşün canim regl iyi firsat butun odemlerin gider reglin son gunu protein agirlikli beslenirsen gor bak sonuca..

Selam kizlar ne guzel kalabaliklasiyoruz. Dunden yorgundum ufaklikta dis cikario sanirim gece hic uyutmadi ancak firsat buldum yazmaya.
Sabah
1 yumurtA (beyazini ufakliga kaptirdim)
5 zeytin 1 dilim peynir maydanoz
Oglen
1 elma 5.6 badem
Aksam
kusbasi et ve salata olucak yanina pilav falan yok yapinca yiyorum maalesef
Bende pesin yazdim yazdim diye yemiyorum + bisi. Uzerimde psikolojik baskiniz var :)
3 lt su

Yani diyet işi de emek istiyor para istiyor değil mi..fındık badem ceviz hurma kayısı et tavuk balık hepsini dedim al
Esime gecen gun yulaf ezmesiyle chia aldirdim benimkide basladi soylenmeye marul yiyip duruyon ya netcen onlari diyo. Dedim istersen parka sal ben aksam beslenip geleyim :) sadece salatayla bunun diyet anlayisi da :)

Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Hic mutsuz hissetme hepimiz yasiyoruz sonucta. Benimde cok Agrili gecerdi hic durmadan hareket ederim o zmn hem unuturum hem kaslarim rahatlar. Extra is bul evin icinde.

Hee tamam akşam ekmek yemeyım o zaman karısman ıyı oluyor sakın karısmamazlık yapma bunun ıcın burdayız yanlıslarımızı düzeltmek destek olmak öğrenmek ıcın
Toplamda 6 dilim demiştim. Akşam da 2 dilim dediğin için. Zaten doymayacağız ki mide küçülsün zamanla daha azla doyalım.

Kahvalti
1 buyuk domates
12 zeytin
1 haslanmis yumurta
Limonlu yesilcay
Geçer geçer merak etme :)

Moralini hic bozma regl olman iyi firsat bu hafta cok dikkat edersen super kilon gider bunu düşün canim regl iyi firsat butun odemlerin gider reglin son gunu protein agirlikli beslenirsen gor bak sonuca..
Hadi ya. Ilk kez senden duyuyorum nasil yanii. Evet dikkat ediyorum ama sismek benim canımı sikti valla

Hic mutsuz hissetme hepimiz yasiyoruz sonucta. Benimde cok Agrili gecerdi hic durmadan hareket ederim o zmn hem unuturum hem kaslarim rahatlar. Extra is bul evin icinde.
Aynen simdi okuldan geldim. Ogalni ayagima aldim salliyorum suan. O uyuduktan sonra tavuk haslayip corba yapicam.sonra da spor yapcm insallah

Ben kahvaltimi yazmistim.

Öğlen
Yesil cay icicem tarcinli

Akşama
Tavuk suyuna corba icicem

Bu kadar

Bilmiyorum tavuk suyuna corba kilo yapar mi . Bol sarimsakli yoğurtlu
Cocuklar cok seviyor bende yerim diye düşünüyordum suan aklima geldi acaba hasladigim tavuk göğsünün bir parcasiyla tavuklu salata mi yapsam

Ne dersiniz tavuk suyu kilo aldirir mi
Tavuklu salata daha mi mantikli kizlar

Arkadaşlar sizin yanınızda kendimi diyet yapar gibi hissedemiyorum. Maşallah sıkı tutuyorsunuz.
Ben öğlen
3 kaşık süt kaymağı
1 dilim kızarmış ekmek
10 zeytin
Tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Yarım muz
Bir minik dilim avakado

Akşam da ins
Protein ve salata yiyeceğim

Sabah türk kahvesi
İkindin tarçınlı yeşil çay

Ben hergun tartiliyorum. Bugün 9. Gün.
1.5 kilo verdim galiba. Hayret ama iki gün arasındaki farkı bile unutuyorum. Hergun yazacağım onun için. Sizin tartı gününüzde kendiminkini bildirecegim ins
Hedefim bir ay sonra 60 olmak ins

Tavuk göğüsse fazla kilo yapmaz. But olursa fazla yağlı oluyor. Ben but seviyorum ama derisini atıyorum. Suyundan da çorba çok nadir yaparım.

Esime gecen gun yulaf ezmesiyle chia aldirdim benimkide basladi soylenmeye marul yiyip duruyon ya netcen onlari diyo. Dedim istersen parka sal ben aksam beslenip geleyim :) sadece salatayla bunun diyet anlayisi da :)

Harika bir cevap olmuş Erkeklerin genelinde bir düz mantık diyet= salata bitti nokta.
Başka bir sürü daha malzeme olacağını düşünemezler. Ben çoğu zaman kendim alırım da yolunun üstündeyse bazen eşime de söylerim gelirken al diye. Hiç mızmızlık yapmaz. Çünkü kendi zayıf ve bildim bileli kilo almamak için beslenmesine sporuna benden çok fazla dikkat eder. Allahtan titiz bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…