Aynen katiliyorum canim kuru kayisi ve yesil cay metabolizma hizlandirdi ve bagirsaklari calisitiriyor gercektenKızlar kayısılı cevizli bademli hurmalı günümü açtım..
Kızlar çok afedersınız ama muhakkak iki kayısı günde yeyın ama muhakkak.benim çok afedersınız dıyetten önce her gün cıkmıyordum tuvalete.baya faydalı ..dıyettın en büyük ekşisi kabızlık bilirsiniz.ama bunu yok ediyor kayısı..
Haydı kendımıze hedefler koyalım haftaya pazartesi ıcın benım hedefin 67 kilo olmak...
Canım kayısı yemeye devam etmeyi düşünüyorum çok afedersın ama sindirim çok rahat oluyor .Canim her sabah kayisi hurma gibi seyler yemenin bi sebebi var mi sevdigin icin mi ?
Merhaba hosgeldinnmerhaba:)
Karatay isterseniz 12 yumurta yıyın kilo yapmaz kolestrol yapmaz diyorSabah yarim kapya yarim havuc 3 yumurtali omlet yaptim esimde yer diye havuclu omlet mi olur deyip yuzune bile bakmadi hepsini ben yedim az peynir 7 zeytinle :)
oglenleri acikmiyorum ama gecen yazmistim oglen yiyince daha iyi kilo veriyorum sanirim diye onun için oglenleri iki gundur chia li yogurt yiyorum kucuk bi kase.
Hadi yaa süperr sevindim canim.Gecen hafta zorla gıydıgım pantolonumu bugün çok rahatlıkla gıydım çok mutluyum gobegım kalça cevrem zayıflamış bır iki santim de olsa
Canım çok yemek istiyorsan aksam yeme bu hakkını öğlen ara kullan kendine de öyle de şimdi sabret öğlen sana bunu vereceğim..aksam dan da sabah yemen daha ıyı..Merhaba kizlar
Y Yasamenerjisi bayadir yazmıyor nerelerdesin canim
Sabah
1 yumurta haş.
3 çeri domates
4 zeytin
Yesilcay
Oglen
Yarim elma
Yarim portakal
Aksam corba salata insallah
Kizlar dun aksam 1 tane cikolata gömdümmmm :) dayanamadim napimmm
Ya bugün oğlanın toplantısına gittim giyneyim dedim ınanamadım yaa okadar rahat kapattım ki önümü.Hadi yaa süperr sevindim canim.
Benimde öyle fermuari zor kapanan elbiselerimi giymeyi hedefliyorum
Evet oglen yeseydim daha iyiydi aMa sagolsun esim cok dusuncelidir benim zayiflamam konusunda aksam 2 poset dolusu aburcuburla eve geldi.Canım çok yemek istiyorsan aksam yeme bu hakkını öğlen ara kullan kendine de öyle de şimdi sabret öğlen sana bunu vereceğim..aksam dan da sabah yemen daha ıyı..
Ee biz kadinlar heo ayni. Gobek kalca basen hep orda kilo aliyoruz. Ben göğüslerim küçülsun biraz istiyorum. 95 takiyorumYa bugün oğlanın toplantısına gittim giyneyim dedim ınanamadım yaa okadar rahat kapattım ki önümü.
Zaten tek rahatsız olduğum kısım kalça ve göbek ..hep oraya kilo almısım
Canım Esımle anlaşma yaptım eve tatlı abur cubur yol ben zayıflıyorum diye ..bana destek ol dedimEvet oglen yeseydim daha iyiydi aMa sagolsun esim cok dusuncelidir benim zayiflamam konusunda aksam 2 poset dolusu aburcuburla eve geldi.
Insan onu alacagina yesil cay findik fistik cevuz alır bu kadar da hödük olunmazki ya :)
Neyse evde dursunlar ben yemicem dun göz hakkimi yedim. Abartmamak lazim
InsaAllah canım ınsaAllah biraz zaman tanıyalım kendimize yolun başındayız dahaEe biz kadinlar heo ayni. Gobek kalca basen hep orda kilo aliyoruz. Ben göğüslerim küçülsun biraz istiyorum. 95 takiyorum
InsallahhInsaAllah canım ınsaAllah biraz zaman tanıyalım kendimize yolun başındayız daha
Canım o zaman hemen bır diyetisyen den yardım al.çünkü belki ınsılın direncin falan vardır..bır kan testlerini felan yaptır ..dıyetısyenın ne yapman gerektiğini ne yapmam aman gerektiğini daha ıyı söyler ...her diyet her şey her insana olmuyorkendimi tanitayim.:)
30 yaşında hayallerindeki kendall jenner gibi fizige sahip olmak isteyen bir kadinim.
bildim bileli 18 yaşımdan beri kiloluyum..
bi kere 12 yıldır zayif olmadim.
hiç olmadim..
evlendiğimde 76 kiloydum...
hamilelik emzirme dönemi derken 93 oldum.
son 2 yıldır 90 kilo ile savaş veriyorum bi gitmedi..
94 görmedim en son 93... ve 88.. sinir oluyorum bi gitmiyor..
az yesem de gitmiyor iki gün aç bile kaldim gitmedi ayni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?