2 öğünle zayiflama yolculuğum

Insallah canim. Bu arada sizler sabah uyaninca tartilin bencede daha iyi ve dogru sonuclar alirsiniz. Benim tarti bozuk. Yeni pil aldim taktim çalışmıyor. O yuzden eve en yakin eczanede tartiliyorum ayrica ordaki tarti cok profosyonel oldugu icin güveniyorum

Bu arada kizlar bende 75.9 dum
Tartilinca 75.4 ciktim
Yani 500 gram gitmis . Yavas gidiyor ya neden acaba yada biz mi cok aceleciyiz

Bu arada kizlar bende 75.9 dum
Tartilinca 75.4 ciktim
Yani 500 gram gitmis . Yavas gidiyor ya neden acaba yada biz mi cok aceleciyiz
Canım bana sorarsan kesinlikle sabah tartılsaydın 75 yada 74 600 74 300 bu tur rakamlar çıkacaktı..

Ben kalkar kalmaz 4 bardak su ıcıyorum sonrada yarım saatte saat başı bır bardak ..hemen tartıya yansıyor ...1 hatta 1.buçuk kilo ..çünkü sabah aksam tartılıyorum ..kilomda ki değişiklik lerı merak ediyorum..çünkü neyi doğru neyi yanlış yaptığımı ölçüp tartıyorum

Haklisin bende oyle dusunuyorum. Ee kahvalti yaptim bi suru su ictim yesil cay ictim bide ustumde kiyafetler vardi dogal olarak :)
Yeni bir tarti alana kadar idare edeyim.
Kizimi okula biraktim oglumu uyuttum corba yaptım zerdecalli mercimek corbasi aksam bende bol limonlu icerim .

Acelemiz yok yeterki giden kilolar tamamen gitsin geri dönüşü olmasin insallah

Selam kizlar sabah tartildim 99.6 yine 0.5 eksilmisim sanki ayarlamis gibi ya -1 demiycek heralde hic :) ikili rakamlara indigim icin cok ama cok mutluyum tabii ki :)
Yaa toktik masllahhh sana canim valla azim ve istek olunca hersey oluyor. Ben hep sunu dusunuyorum 11 subatta kilolarimizi yazdim konumda 11 martta oradaki rakamlarin degistigini gormeyi cok cok istiyorum sanmdece kendi rakamimi degil hepimizin ki icin cok istekli ve sabırsızım.

Annem 100 kiloyla diyete basladi vere vere suan 85 e kadar indi. Diyeti birakti ama almamis Allaha sukur hala 85 kilo. Isteyince veriliyor valla kizlar.

Zaten kızlar bu yolda başarılı olmak istiyorsak bas koymamız lazım ..zaten çıktığımız yol.3 5 günlük yol degil..uzun bır donem var önümüzde o yüzde düşsek te kalkmayı bılecegız...bazen kacırcaz bazen kaçamak yapcaz ama bunlar devamlı hale gelirse hem bizim motıvemız düşer hem yol gozumuzde uzar ..
O yuzden dikkatlı emin adımlarla gidip hem kendimizi yormıyacagız Hemde mutlu şekilde ılerlıyecegiz.
O yuzden kızlar daha fazla su daha az yemek sağlıklı yemek.mutlu bizler ...

Saol canim insallah sonucumuz guzel ve daimi olur. Iki haftadir yarimsar kilo gidiyo oglen hafifde olsa bisiler yedigim zaman daha fazla veriyodum sanki ama boyle de hosuma gidiyo 100 den asagi indim ya inan bana cok mutluyum boyle devam edicem verebildigim surece

Cok guzel ozetlemissin durumumuzu

Öyle böyle doğruyu bulacağız o zamana kesinlikle öğlen birşeyler yemeye çalış belki sende oyle kilo verecksın herkesin bünyesi bır değil ..herkes kend ı yolunu bulacak...öğlen muhakkak birşeyler atıstır..on gündür deli gibi okuyorum dinliyorum ..Esim kafayı yedin ısın gücün diyet oldu diyor..
Ama bır diyetisyen ara öğünler açlık bastırmak ıcın yok diyor mesela öğlen yemeyınce aksam gözümüz daha aç oluyor ve daha çok yemek yemeye odaklanıyoruz kendımızden geçiyoruz adeta ...o yuzden mesela ufak ufak da olsa bence aksama mideye birşeyler yollanabılır..mesela bir mutfağa girdiğinde havuç ısırırsın(tüm havuç demiyorum) bır girdiğinde agzına bır fındık atarsın.hem metobolızman az besin gelecek kıtlık var alarm vermiyor Hemde senin gözün aç kalmıyor.dıyetteki en engin tecrubem .
Birde canını zı çeken herşeyden çatalın ucuylada olsa alın beynınıze o yemeğin tadı gitsin diyor..çünkü bır yemek gördüğümüz zaman yada bır tatlı tükürükle beyne o yemeğin sinyali gidiyormuş .beyinde sürekli bunu istiyormuş..o yuzden de doymak bilmiyoruz. Ben boyle ılerlıyecegım..yol uzun biliyorum..yemeği çok seviyorum ..kendimi kısıtlarsam bır yerde gozumun döneceğini de biliyorum.iki haftam var onumdekı iki haftayı daha dengeli beslenmek ıstıyorum.çünkü 65 66 olursaö hem keyfım yerine gelecek hem kendimi daha mutlu hısssedecegım..o kiloya geldikten sonra ıstesemde bırakamam herhalde..emek lerıö zayi olmasın diye ..ama çikolatadan lokumdan bır tane kurabıyeden de kacmam yerim..ama 7 den önce ...vücudumuzu ve kendimizi dınleyelım ..

Aynenn oyle. Forumda bu konuyu ben actim sizlerin bana destek olup katilmanizi cok istemiştim umdugumdan daha cok yoldasim arkadasim oldu çok sagolun ama bazen iradesiz oluyorum mesela bazen mutsuzken olmuyor surekli pozitif de olmuyoruz. Birbrimize destek moral motivasyon dolu mesajlar atabilirsek arada sirada cok iyi olur. Tesekkurler motiven icin canimmm

Evet canim herkes kendi yolunu bulmali mesela ben koni basliginda 2 öğünle zayiflama yazdim ama ben sabah 10 da kahvalti yapip akşam 6 ya kadar acikmiyorum cunku doyuruyorum kendimi chia yulaf vb kullaniyorum. Ha aciktim oglen diyelim Yeşilcay az findik yada senin dedigin gbi havuc salatalik idare ediyorum. Benim vucudum buna alisti. Herkesin bunyesi farklı. Annemi ornek vermistim mesela annem 100 kilodan 85 kiloya inerken 3 ana 3 ara ogun yapti. Ac kalmadi
Insallah yavas yavas bu yolda birlikte ilerlicez. Hepimize basarilar diliyorum iyi aksamlar.

Yine cok guzel yazmissin canim. Hic yemiycem dedigimde aklim orda kaliyo hep. Ama cok kucuk yersem tmm diyorum ikinci lokmada da degisen bisi olmiycak ve tadını alip birakiyorum.

Iyi aksamlar canim tum samimiyetimle söylüyorum cok mutlu oluyorum buraya yazinca ve yazilanlari okudukca. Cünkü kendi basina bazen boslukta gibi oluyosun +- herturlu rahatca paylasabiliyoru. Akil danisabiliyorum. Tesekkur ederim hepinize.seviliosunuz.

Kızlar kayısılı cevizli bademli hurmalı günümü açtım..
Kızlar çok afedersınız ama muhakkak iki kayısı günde yeyın ama muhakkak.benim çok afedersınız dıyetten önce her gün cıkmıyordum tuvalete.baya faydalı ..dıyettın en büyük ekşisi kabızlık bilirsiniz.ama bunu yok ediyor kayısı..
Haydı kendımıze hedefler koyalım haftaya pazartesi ıcın benım hedefin 67 kilo olmak...

Bır kayısı bır hurma 3 badem yarım ceviz 3 fındık
Sabah
Terayaglı peynırlı omlet
İki lokma ekmek
Ara
Yoğurt
Aksam
Nohut yoğurt

Mesela dun 9 10 gibi acıktım birde adet oldum tatlı felan geçti aklımdan o yuzden bır avuç kuruyemiş yedım.. Bugün yemeyi düşünmüyorum ama acıkırsam boyle bır atak gecırırsem birer tane hurma kaysı yerim cevizle beraber...

Canim her sabah kayisi hurma gibi seyler yemenin bi sebebi var mi sevdigin icin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…