2 öğünle zayiflama yolculuğum

Allah kabul etsin inşaAllah.

6,takımdayim da. :) geçenlerde ben kendi istegimle ayrıldığım için tekrar listeye almiyorlar. 6 ay bekleyecegim listeye girebilmem için.. yinede katılıyorum :)

2 kayısı badem ceviz fındık
Kahvaltı
Peynirli omlet
Aksam yeşil fasulye yoğurt
Eğer acıkırsam aralarda fındık badem atacağım ağzıma..
3.5 litreye yakın su ıcıyorum...
Evde küçük küçük hareketler yapmaya çalışıyorum spor adına 10 sguat yapıyorum artıracagım alıstıkca .. Spora 10 15 dakkayla başladım..
Kızımı uyuturken kucağına alıyorum ve ayakta sallayarak kendimi yoracak şekilde dans ederek uyutuyorum spor olsun diye ...
Bugunlukde boyle

Yoo bence cok degil butun gun yediklerin bunlar tek ogun degil ki. Ayriyetten 2.5 saat yuruyus mu dedinn. Süpersin o zaman doğru yoldasın yürü arkadasimm

Canan hoca birde diyor ki sakin kalori hesabi yapmayın. Onemli olan kalorinin neyden geldiği 3 salatalik yersin saglikli bir şekilde 45 kalori alirsin yada su marketlerde satilan stik cikolatalar kucuk ince bisey onu yersin yine 45 kalori alirsin. Ama salatalik sagliktir kilo yapmaz ama o cikolata kilo da yaoar yag da .

Onemli olan yedigimizin kalorisi degil o kalorinin hangi besinden geldigi

Yaa muhtesemsin valla. Bu kilolar 1 haftada gelmedi ki 1 haftada gitsin en az 6 ay sıkı diyet sonra koruma evresi ve geri almamak uzere zayifligin tadı ... mmm kulaga cok hos geliyor

Canimm bana kilonu soyle senide konuya ekliyim her guncelleme yapıcaz. Umarım bok eksiler görürüz

Bende bayilirimmmm agzimin suyu akar görünce ama yemicemm

Yaa muhtesemsin valla. Bu kilolar 1 haftada gelmedi ki 1 haftada gitsin en az 6 ay sıkı diyet sonra koruma evresi ve geri almamak uzere zayifligin tadı ... mmm kulaga cok hos geliyor
Kesinlikle ama her kaçamak o yolu uzatıyor canım yol uzadıkcada gözünde buyuyor ..bbır kışı gördüm forumda 4 ayda 74 75 kilodan 62 kiloya düşmüş ...4 ay önce karar verdi hafta da bır kilo bır buçuk kilo başardı...ama dediğim gibi her kaçamak yolumuzu uzatıyor..

Kizz orda napiyorlar anlatsana . Merak ettim hic katilmadim

Kizz orda napiyorlar anlatsana . Merak ettim hic katilmadim
Canım belli bır topluluk var benım zamanında 13 tane ayrı ayrı grup var..gruplardan bırıne görüyorsun kendini tanıtıyorsun yasın kilon hedefin ..iki hafta deneme süresinden sonra seni alıyorlar ..haftalık yarışma ..cuma tartı gnu herkes sabah erkenden tartılıyor kılosunu söylüyor verilen kilo yüzdeye vuruluyor.ve bır grup birinci oluyor...kazanıyor.orda da her gün yedıgın yemek ıctıgın su yaptığın spor konuşuluyor.ama takımın kaybetmemesi ıcın daha azemı gayret goaterıyorsun

Ya bir mujde vereyim o zaman gecen gun yazmistim 500 gram vermisim diye. O gun reglimin son gunuydu tartildigimda. Hatta sende dedin ki sabah tartil ac karna . Oyle yaptim canim. Sabah kahvalti yapmadan disari ciktim eczanedeki o profosyenel tartima dogru gittim
Cunku regli odemi şişliği gitti merak ettim dogru kilom nedir diye

Gozlerimee inanamadim
74.6 citi

En son reglimn son gunu o sislikle tartildim karnim da tokdu 75.4 cikmistim

Suan asiri mutluyum :)
74.6 :)

ben kaybettim tekrar girmek için uğraşiyorum.. 6 ay üzaklaştirdim:/

Takım kaptanın tabı çiş yaptığında kızıyor yapman gerekenleri söylüyor uyarı yapıyor bazen utandıgından bile yemek yemıyorsun..takıma mahcup olmamak ıcın ..bence gayet faydalı

Ben bu ısı biliyorum sana ne dedim kesinlıkle sen 74 sun dedim.. MasaAllah bak az kaldı 6 lara ....vereceğiz beraber burda ..

Takım kaptanın tabı çiş yaptığında kızıyor yapman gerekenleri söylüyor uyarı yapıyor bazen utandıgından bile yemek yemıyorsun..takıma mahcup olmamak ıcın ..bence gayet faydalı
Iyiymis aslinda ama sanirim takimda cok aktif olmak gerekiyor. Ben o kadar olamam surekli isim oluyir 2 de cocuk buraya bile bazen zor giriyorum :)
Ama bence bizim burasi da guzell ya arkadas arkadas gecinip gidiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…