Allah kabul etsin inşaAllah.Bundan 3 yil once cuma zayiflama grubundaydim orda arkadaslar sayesinde 4-5 ay icinde yavas verdim :)) tup bebek tedavisinden sonra iki ay icinde 7 kg almis ve 89 gördüm ve 74 kg dustum yine bazi sebeblerden stresten yedim aldim 83 kg,sonra saglikli yaşam diyetisyene gittim ayda iki,ikibucuk kilo verdim yagdan gitmisti yine 75 kg düştüm,tup tedaviye basladim duydugum kotu haberlerden stres oldum kur kullanma ve uyku kg aldirdi 82 kg oldum,simdi toparlanmak istiyorum 7 li rakamlarda tup yaptirmak istiyorum yine 75-76 olsam sevinecegim verecegim paramın da bosuna gitmesini istemiyorum..
Kizlar sonra görüşürüz kahvalti yapip kuran dersine yetismem lazim...
6,takımdayim da. :) geçenlerde ben kendi istegimle ayrıldığım için tekrar listeye almiyorlar. 6 ay bekleyecegim listeye girebilmem için.. yinede katılıyorum :)Canım bak bana sorarsan sen kesinlikle cuma zayıflama gruplarına katıl orası acaıp destek motive ve istikrar katıyor..super bende zamanında orda 57 58 e kadar duşmüstüm.seni acaıp dısıblın edıyor.buraya da gel ama oraya da git..
Hım olsun beraber de verırız ...sıkıntı yok...herşey kafada bıtıyor..vereceğiz vereceğiz ımsaAllah verecegız6,takımdayim da. :) geçenlerde ben kendi istegimle ayrıldığım için tekrar listeye almiyorlar. 6 ay bekleyecegim listeye girebilmem için.. yinede katılıyorum :)
Yoo bence cok degil butun gun yediklerin bunlar tek ogun degil ki. Ayriyetten 2.5 saat yuruyus mu dedinn. Süpersin o zaman doğru yoldasın yürü arkadasimmSlm kizlar nasilsiniz ben gunduzleri yogun oluyorum ,kuran kursum oluyor ona gidip geliyorum, hemen menumu yazayım bugun sabah tartildim 800+ arti almisim psikolojim cokmustu bir hafta iyi degildim simdi uyanma zamani artik..menumu yazayim
Sabah 11:00 patlican biber kozlemesi,izcik peynir cay iki dilim t.b.ekmek
16:00 iki yemek kasik yogurt tarcinli bir yesil elma
17:00 civari evdekilere cevizli seker sucugu almistim bir kup lokum kadar yedim :/
18:00 sekersiz kayısı kuru uzumlu hoşaf,uc adet lahana sarmasi,bir kase mercimek çorbası,bi iki catal kozlenmis patlican salatasi.2,5 saat yürüyüş 2,5-3 lt su
Ha azdaha unutuyordum bir tane ayva yedim saat 22:00 :/ ne kadar bogazliyim ben puff be
Canan hoca birde diyor ki sakin kalori hesabi yapmayın. Onemli olan kalorinin neyden geldiği 3 salatalik yersin saglikli bir şekilde 45 kalori alirsin yada su marketlerde satilan stik cikolatalar kucuk ince bisey onu yersin yine 45 kalori alirsin. Ama salatalik sagliktir kilo yapmaz ama o cikolata kilo da yaoar yag da .Ne guzel 10 kilo vermıssın iz demekkı verıyorsunuz ..ya çok az yiyerek yaptığımız dıyetlerden sonra ben almadım dıyenı ben tanımıyorum alınıyor.o yuzden vücudumuzu tanımalıyız yavaş yavaş yiyerek kilo vermeliyiz kı diyetin sonunda da başarılı olalım.
Hoşgeldin InsaAllah başarılı olacağız.geç olsun güç olmasın..
Diyete girince hemen aman yememelıyım kafası oluyor ama işin aslı öyle değil.
Canan hanımı dinledim dun dıyorkı kaliteli şeylerden istediğiniz kadar yiyin kilo verirsiniz ama doğal olacak içinde seker olmıyacak...
O yuzden yedıklerımız zararsız şeyler oldukdan sonra yıyebılırız..
Yaa muhtesemsin valla. Bu kilolar 1 haftada gelmedi ki 1 haftada gitsin en az 6 ay sıkı diyet sonra koruma evresi ve geri almamak uzere zayifligin tadı ... mmm kulaga cok hos geliyorKızlar cidden bu diyeti en az 6 ay bır yıl tam anlamıyla yapmadıgımız surece yavaş yavaş olsa gelecek bu kılolar iki iki dört artık ben bunu tecrübe ettim.
O yuzden bize en uygun olanı en yapılabilir olanı tercih edip öyle ilerlemek .
Yoksa emeklerımız zayi olur sonra tekrar bır kendini kaybetme kilo alma donemi kaçınılmaz..
Dıyet kafamızda tam anlamıyla yerlestımı inan gozunuz gozümüz hiçbirşey görmüyor..tam bır çiğ köfte canavarıyım. Öyle boyle yemem..babam dun 10 da bır kilo ya yakın çiğ köfte getirdi..ben hemen buzluga attım tadına bile bakmadım.cocuklar biraz yedi...bır ara aklıma geldi tadına mı baksam diye dedim gerisi gelir hemen gozumun önünden kaldırdım..çünkü beyninde aklımda ve kalbimde tam karar verdim..bu kılolar gidecek..ve ben dolabımdakı elbiseleri gıyecegım ve kendime guzel bır elbise alacağım...
O yuzden her zaman diyorum yolumuz var sebat gerek ...hayırlı günler diyorum..
Yazmak ıyı geliyor ..kendımede belletıyorum bunları..
Canimm bana kilonu soyle senide konuya ekliyim her guncelleme yapıcaz. Umarım bok eksiler görürüzdün:
sabah
1 haşlama yumurta
bi domates
bi salata
peynir.
zeytin.
öğlen
az yedim ama hepsini tattim
et suyuna çorba
et kavurma/ soğan
nohutlu pilav
cacik.
akşam
brüksel lahana ( bi porsiyon)
yoğurt ( 3 kaşık)
közlenmiş kırmızı biber ( 4 çatal)
bi dilim ekmek.
2 kaşık süt helvasi.;
su: 2,5 lt.
spor: 20 dk yavaş tempo yürüyüş.
ev işleri.
Bende bayilirimmmm agzimin suyu akar görünce ama yemicemmçiğköfte mi:) bende çok severim ayda bi kez aliyoruz eşimle. aileboyu aliyoruz. hergün hergün olmuyor benim arkadaşimin eşi çifköfteciydi hergün yemiş kilo aldiydi. yemedi. eşine getirme demiş. :) çiğkögte kilo aldiriyo maalesef.
Kesinlikle ama her kaçamak o yolu uzatıyor canım yol uzadıkcada gözünde buyuyor ..bbır kışı gördüm forumda 4 ayda 74 75 kilodan 62 kiloya düşmüş ...4 ay önce karar verdi hafta da bır kilo bır buçuk kilo başardı...ama dediğim gibi her kaçamak yolumuzu uzatıyor..Yaa muhtesemsin valla. Bu kilolar 1 haftada gelmedi ki 1 haftada gitsin en az 6 ay sıkı diyet sonra koruma evresi ve geri almamak uzere zayifligin tadı ... mmm kulaga cok hos geliyor
Kizz orda napiyorlar anlatsana . Merak ettim hic katilmadimCanım bak bana sorarsan sen kesinlikle cuma zayıflama gruplarına katıl orası acaıp destek motive ve istikrar katıyor..super bende zamanında orda 57 58 e kadar duşmüstüm.seni acaıp dısıblın edıyor.buraya da gel ama oraya da git..
boy: 1,65Canimm bana kilonu soyle senide konuya ekliyim her guncelleme yapıcaz. Umarım bok eksiler görürüz
Canım belli bır topluluk var benım zamanında 13 tane ayrı ayrı grup var..gruplardan bırıne görüyorsun kendini tanıtıyorsun yasın kilon hedefin ..iki hafta deneme süresinden sonra seni alıyorlar ..haftalık yarışma ..cuma tartı gnu herkes sabah erkenden tartılıyor kılosunu söylüyor verilen kilo yüzdeye vuruluyor.ve bır grup birinci oluyor...kazanıyor.orda da her gün yedıgın yemek ıctıgın su yaptığın spor konuşuluyor.ama takımın kaybetmemesi ıcın daha azemı gayret goaterıyorsunKizz orda napiyorlar anlatsana . Merak ettim hic katilmadim
Ya bir mujde vereyim o zaman gecen gun yazmistim 500 gram vermisim diye. O gun reglimin son gunuydu tartildigimda. Hatta sende dedin ki sabah tartil ac karna . Oyle yaptim canim. Sabah kahvalti yapmadan disari ciktim eczanedeki o profosyenel tartima dogru gittimKesinlikle ama her kaçamak o yolu uzatıyor canım yol uzadıkcada gözünde buyuyor ..bbır kışı gördüm forumda 4 ayda 74 75 kilodan 62 kiloya düşmüş ...4 ay önce karar verdi hafta da bır kilo bır buçuk kilo başardı...ama dediğim gibi her kaçamak yolumuzu uzatıyor..
ben kaybettim tekrar girmek için uğraşiyorum.. 6 ay üzaklaştirdim:/Canım belli bır topluluk var benım zamanında 13 tane ayrı ayrı grup var..gruplardan bırıne görüyorsun kendini tanıtıyorsun yasın kilon hedefin ..iki hafta deneme süresinden sonra seni alıyorlar ..haftalık yarışma ..cuma tartı gnu herkes sabah erkenden tartılıyor kılosunu söylüyor verilen kilo yüzdeye vuruluyor.ve bır grup birinci oluyor...kazanıyor.orda da her gün yedıgın yemek ıctıgın su yaptığın spor konuşuluyor.ama takımın kaybetmemesi ıcın daha azemı gayret goaterıyorsun
Ben bu ısı biliyorum sana ne dedim kesinlıkle sen 74 sun dedim.. MasaAllah bak az kaldı 6 lara ....vereceğiz beraber burda ..Ya bir mujde vereyim o zaman gecen gun yazmistim 500 gram vermisim diye. O gun reglimin son gunuydu tartildigimda. Hatta sende dedin ki sabah tartil ac karna . Oyle yaptim canim. Sabah kahvalti yapmadan disari ciktim eczanedeki o profosyenel tartima dogru gittim
Cunku regli odemi şişliği gitti merak ettim dogru kilom nedir diye
Gozlerimee inanamadim
74.6 citi
En son reglimn son gunu o sislikle tartildim karnim da tokdu 75.4 cikmistim
Suan asiri mutluyum :)
74.6 :)
Iyiymis aslinda ama sanirim takimda cok aktif olmak gerekiyor. Ben o kadar olamam surekli isim oluyir 2 de cocuk buraya bile bazen zor giriyorum :)Takım kaptanın tabı çiş yaptığında kızıyor yapman gerekenleri söylüyor uyarı yapıyor bazen utandıgından bile yemek yemıyorsun..takıma mahcup olmamak ıcın ..bence gayet faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?