2 öğünle zayiflama yolculuğum

ben kaybettim tekrar girmek için uğraşiyorum.. 6 ay üzaklaştirdim:/
O zaman 6 ayın var onunde en azından 15 kilo 20 kılo vermiş olarak don takımına birde sendekı azmi görsün kaptanın.o sana desin gel seni takıma alalım diye istikrarlı ol ve basaracagına inan onları da ınandır..

Ooo nasil disiplin oylee ya . Muhtesem bisi
Şimdi bazen kendime diyorum ayna baktığımda gördüğüm ben daha önemli ama tartıda eksi görmeyince motive düşüyor canım o yuzden tartıya çıkmadan su bile ıcmem benım reglım de geldi Hemde erken den geldi birde çok yoğun geldi diyetle alakası varmı bilmiyorum ama şaşırttı benı ..mesela sen 74 600 cıkmossın üstünde var en az bır kilo dur çünkü kıs günü onlarıda çık..çünkü onlarda ağırlık bır ince kazak 300 gram öyle deme

Aslında çok aktif olman gerekmiyor günlük menunun payşassan yeter birde cuma mıhakakak tartılıp bildirim yapman gerekiyor..onun dışında pek bır şey yok

Canım Allah gönlüne gore versin hayırlı bır evlat bahsetsın..ınsaAllah tub bebeğe de ihtiyaç kalmaz doğal olarak en guzel şekilde bahseder..
Bende cuma zayıflama gruplarına katıldım orası da super..
Amin canim sağol ins bebisim olur,evet bende 14 cu takimdayim izne ayrildim o ayrilis orası cok disiplin oluyor ve guzel zayifladimdi,simdi irademe yenik düştüm kg aldik bakalim ALLAH sonumu hayir etsin :))

Aslında çok aktif olman gerekmiyor günlük menunun payşassan yeter birde cuma mıhakakak tartılıp bildirim yapman gerekiyor..onun dışında pek bır şey yok
evet. ben kendi istegimle ayrıldım hesabi dondurdum iki ay sonrada geri döndüm.. kilo aldim 5 kilo felan.. valla olmuyo ona gittiğimde dikkat etmeyi öğreniyordum disiplin korkutuyordu. caba sarf ediyordum.. mutluydum..
bana sopa yencek biri lazim yani
kilo vermiş olarak takima dönüp mezun olan resim varya onu görmek istiyorum.

ask933 sen açiköğretime kayit oldun mu:)
ben ders çalışmaya başlamadim ya.. çok sıkıcı

Kesinlikle azmetmek gerekiyor ben mesela kendımle çok konuşuyorum bu evreler tavsiye ederom diyorum bugüne kadar yedin eline ne geçti neyin tadını hatırlıyorsun ne zevki kaldı ne lezzeti..sizdede var biliyorum eğer bır zamanlar zayıfsanız artık arkadaşlarını zla bile görüşmek ıstemıyorsunuz.çünkü tepki aynı aaa sana ne olmuş kendine ne yapmıssın..hemen kilo ver ..kendı annem gözünün içine bakıyor yeme kızım ilerde daha da kilo alacaksın..eğer yemezssen kazanacagın şeyler daha çok diyorum..aynaya bakmak istemiyorum mesela ama şimdi iki kilo verdim aynayla barıstım ..gibi gibi ..diyorum kı dostum bugüne kadar yedik de ne oldu

Amin canim sağol ins bebisim olur,evet bende 14 cu takimdayim izne ayrildim o ayrilis orası cok disiplin oluyor ve guzel zayifladimdi,simdi irademe yenik düştüm kg aldik bakalim ALLAH sonumu hayir etsin :))
Canım artık bu olacak uç ileri iki geri önemli olan pes etmemek ipin ucunu sağlam tutmak ...Allah hepimizin sonunu hayr etsın

Katiliyorum canim evde tartilsam sabah ac karna ciplak tartılırm ama necbur kabani falan giyip gidiyirum tartilmaya iyisinden bir tarti lazim. Bu arada canim bende adet duzensizligi vardi 2 . Dogumdan sonra basladi hatta histeroskopi oldum duzeldi derken birkac aydir yine cook asiri yogun adet kanamalarim olmaya basladi. Ben bu reglimde cok sasirdim cunku bekledigim gun oldum normal miktarda oldum. Benimki duzene girdi gbi sende neden oyle oldu acaba

Sabah
3 ceri domates
1 dilim tam yagli peynir
1 kasik lor peyniri
1 yumurta tereyaginda
5 zeytin
Sekersiz cay

Oglen
Yesik cay ve 3 fistik attim agzima

Akşam
Firinda palamut 2 parça
Kasarli mantar birkac kasik
Bol salata

Bugunluk ben boyle

Karatay iki öğünü destekliyor öğlen yenilen kan şekerini yukseltıyor zayıflatmıyor diyor ..ama kımısıde uç ogünle zayıflıyor denemek lazım ...kendine hangisi uygun geliyorsa öyle ben de iki öğün de karar kıldım öğlen acıkırsam fındık fıstık devam. Birde benım bünye çok farklı ben yemek yemeği çok sevdiğim ıcın yiyorum ..yoksa emzırmesem açlık hıssetmem açlığa dayanıklıdır bunyem ..çok rahat oruç tutarım o yuzden. Ama ben midesi değil gözü aclardanım ...
Kendine uyanı bul yola devam...

Kizlar 1 adet sigara böreği yedim :)
Acıktığım icin degil canim cekti sadece

Bildirim gelmiyordu. Bende kimse yazmıyor sanmıştım.
Merhabalar

Kaçırdım mi. Kilo güncellemesi yaptınız mı arkadaşlar.

Öğlen
Sütlü Nescafe
2 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
11 fındık
1 portakal

Akşam:
Yarım kase sütlaç
3 yemek kaşığı kaymak
1 su bardağı süt
1 tabak etli nohutlu topalak yemeği ve tursu

Akşamı abarttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…