- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Merabalar biz burdayız hep evet kilo bildirimi yaptık sen ne haldesın sen den ne haberBildirim gelmiyordu. Bende kimse yazmıyor sanmıştım.
Merhabalar
Kaçırdım mi. Kilo güncellemesi yaptınız mı arkadaşlar.
Öğlen
Sütlü Nescafe
2 yumurta
2 kaşık tulum peyniri
11 fındık
1 portakal
Akşam:
Yarım kase sütlaç
3 yemek kaşığı kaymak
1 su bardağı süt
1 tabak etli nohutlu topalak yemeği ve tursu
Akşamı abarttim
Canım ben 71 900 ile diyete başladım ve şuan 68 olmak uzereyim inş..yarın 10 gün ama emzırıyorum onun faydası var herhalde birde daha kaçamak yapmadım hıc ...senin yemene yjne ıyı kilo vermısın birde zayıfsın zayıfken daha zor verilirBen gribi atlayamadım hala. Çocukların ikiside hasta oldu. Diyet yaptım diyebilirim genel olarak.
65.1 demiştim kilomla. Bu sabah 63.5.
Çok gıcık ya 1.4 kilo vermiş oluyorum bu durumda
Mutlumuyumki sen kaç kilosun. Okudum bütün yazıları ama aklımda kalmıyor ki
Maşallah. Bu arada ben de emziriyorum. Boyum 1 55 olunca aslında kiloluyum.Canım ben 71 900 ile diyete başladım ve şuan 68 olmak uzereyim inş..yarın 10 gün ama emzırıyorum onun faydası var herhalde birde daha kaçamak yapmadım hıc ...senin yemene yjne ıyı kilo vermısın birde zayıfsın zayıfken daha zor verilir
Bence aynen devam canım bır buçuk kilo çok ıyı helekı emzırıyorsun hem ye hem ver super bildiğinden sasmaBu arada bugün 14.gunum
Bence verirsin bızımkı de 4 martİns mutlumuyumki
60 i bir görsem çok mutlu olacağım ama bilemiyorum.
15 Mart oğlumun doğum günü. O tarihe 4 kilo vermeliyim. 1 aydan daha az kaldi
Helal sanaaYa bir mujde vereyim o zaman gecen gun yazmistim 500 gram vermisim diye. O gun reglimin son gunuydu tartildigimda. Hatta sende dedin ki sabah tartil ac karna . Oyle yaptim canim. Sabah kahvalti yapmadan disari ciktim eczanedeki o profosyenel tartima dogru gittim
Cunku regli odemi şişliği gitti merak ettim dogru kilom nedir diye
Gozlerimee inanamadim
74.6 citi
En son reglimn son gunu o sislikle tartildim karnim da tokdu 75.4 cikmistim
Suan asiri mutluyum :)
74.6 :)
Afiyet olsunKizlar 1 adet sigara böreği yedim :)
Acıktığım icin degil canim cekti sadece
Canım biraz araştırdım da emziren anneler de yapıyorlar mış ben de yapmaya karar verdım çok faydalı dıyorlar ..hafta içleri yapalım hafta sonları bırakalım..canım sen diyeti tam anlamında kafanda oturtmamıssın o yuzden bu kaçamaklar oluyor kendim den biliyorum aslında yapmak istemiyorsun ama kendini yapmak zorunda hıssedıyorsun..bizi o psıcolojıye sokuyorlar sanki yapmalıyız etmeliyiz..annem önümden ekmek kacırıyordu dedıgim gibi yeme diyet yap diye..o zaman dedim kı yapmak istemiyorum sonra tamam başlayım diyordum ama sabah kahvaltı normal öğlen cıvıtıyorum ..öğlen normal aksam cıldırıyorum...tamam dedim kendime sen hazır değilsin...bıraktım ve yemeye baslDım. Sonra oturdum düşündüm karar verdim ve kararlı bır şekilde devam ettim..kaçamak yaparak kendine daha çok zarar verıyorsun ...çünkü yolun uzuyor yolun uzadıkça yorulacaksın bıkkınlık gelecek vazgecmek ısteyeceksın..hepimizin yasadıgı şeyler..bugünden itibaren kacamaksız öğünler menüler diliyorum kardeşim...kendınlw bu konuyu bır görüş. Benı yanlış anlama sadece yardımcı olmak istedim haddımı astıysam özür dılerımBirde bi sorum var sabahlari ac karna buyuk bi bardak limonlu ilik su ve yine 1 bardak aksamdan icine ceviz islatip sabah içiyorum buna daha yeni basladim bunlarin bi suresi varmi devamli icicekmiyim azi karar cogu zarar derler ya aklima takildi ac karna olunca bi sorun yasatir mi ?
Bence bır gün kendine fırsat ver doyasıya ye ondan sonra tekrar sıfırda başla senin ıcın boyle daha ıyı olacağına ınaıyırum nedensegünaydin..
dünkü diyet çok fena bozdum gibi
cezasini çekmek için akşam çorba yeşil mercimek yemegi yedim ..
çayı şekersiz içiyorum işyerinde çay içmem.. dokunuyor :/
öğlen de irmik tatlısı yedim.. çok kötü olduyemeseydim...
Tesekkur ederim ilk once cevap verdigin icin. Bu hafta cok abarttim ya. Ne bileyim o kadar yemiyorum haftalik yarim kilo gidio sadece az ya yani once yediklerimin dortte birini bile yemiyorum ama karsiligi bu olmamaliydi moralim cok bozuldu. Tmm kaldigim yerden devam hava guzel burda ufakligi alip bi disari atayim kendimi hareketi artirinca farkli olur belkiCanım biraz araştırdım da emziren anneler de yapıyorlar mış ben de yapmaya karar verdım çok faydalı dıyorlar ..hafta içleri yapalım hafta sonları bırakalım..canım sen diyeti tam anlamında kafanda oturtmamıssın o yuzden bu kaçamaklar oluyor kendim den biliyorum aslında yapmak istemiyorsun ama kendini yapmak zorunda hıssedıyorsun..bizi o psıcolojıye sokuyorlar sanki yapmalıyız etmeliyiz..annem önümden ekmek kacırıyordu dedıgim gibi yeme diyet yap diye..o zaman dedim kı yapmak istemiyorum sonra tamam başlayım diyordum ama sabah kahvaltı normal öğlen cıvıtıyorum ..öğlen normal aksam cıldırıyorum...tamam dedim kendime sen hazır değilsin...bıraktım ve yemeye baslDım. Sonra oturdum düşündüm karar verdim ve kararlı bır şekilde devam ettim..kaçamak yaparak kendine daha çok zarar verıyorsun ...çünkü yolun uzuyor yolun uzadıkça yorulacaksın bıkkınlık gelecek vazgecmek ısteyeceksın..hepimizin yasadıgı şeyler..bugünden itibaren kacamaksız öğünler menüler diliyorum kardeşim...kendınlw bu konuyu bır görüş. Benı yanlış anlama sadece yardımcı olmak istedim haddımı astıysam özür dılerım
Kesinlikle yarım kilo bile çok guzel damlaya damlaya göl olur ayda iki kilo ..kilo verdıkce daha çok gaza geleceksın eminim...temiz hava da ıyı gelir..o zaman bu haftayı unut tekrar yeniden bısmıllahTesekkur ederim ilk once cevap verdigin icin. Bu hafta cok abarttim ya. Ne bileyim o kadar yemiyorum haftalik yarim kilo gidio sadece az ya yani once yediklerimin dortte birini bile yemiyorum ama karsiligi bu olmamaliydi moralim cok bozuldu. Tmm kaldigim yerden devam hava guzel burda ufakligi alip bi disari atayim kendimi hareketi artirinca farkli olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?