Sabahi yazmistim sonradan hicbisi yemesem daha hayirliydi kizlarla carsiya indik bizde carsi demek pizza demek ve yedik tabii kucuk boy pizza 2 bardak kola afiyet mi olsun burnumdan mi gelsin ne derseniz :)
Canim gel sende bize katıl yavas yavas verelim kilolari. Bunu sadece sen istersen basarabilirsin. Dunyanin en iyi diyetisyenine bile gitsen sen istemedikten sonra kimse sana yardim edemezki. Baslamak gercekten zor. Ama kendindeki degisimi gorunce daha kararli ve emin adimlarla ilerliyeceksinkendimi tanitayim.:)
30 yaşında hayallerindeki kendall jenner gibi fizige sahip olmak isteyen bir kadinim.
bildim bileli 18 yaşımdan beri kiloluyum..
bi kere 12 yıldır zayif olmadim.
hiç olmadim..
evlendiğimde 76 kiloydum...
hamilelik emzirme dönemi derken 93 oldum.
son 2 yıldır 90 kilo ile savaş veriyorum bi gitmedi..
94 görmedim en son 93... ve 88.. sinir oluyorum bi gitmiyor..
az yesem de gitmiyor iki gün aç bile kaldim gitmedi ayni...
Bende sicagi sicagina yeni pismis bukgur pilavini yemeye bayiliyoruuuuuum bide tursu ayran :) ohh misAhh ahhhh bulgur plavı yaptıydım pek de guzel olmuştu sadece bir kasık yıyebıldım ahhh ahhhh
Yok canim . Tabiki afiyet olsun telafi edersin nolcakSabahi yazmistim sonradan hicbisi yemesem daha hayirliydi kizlarla carsiya indik bizde carsi demek pizza demek ve yedik tabii kucuk boy pizza 2 bardak kola afiyet mi olsun burnumdan mi gelsin ne derseniz :)
Ne guzel 10 kilo vermıssın iz demekkı verıyorsunuz ..ya çok az yiyerek yaptığımız dıyetlerden sonra ben almadım dıyenı ben tanımıyorum alınıyor.o yuzden vücudumuzu tanımalıyız yavaş yavaş yiyerek kilo vermeliyiz kı diyetin sonunda da başarılı olalım.Slm kizlar nasilsiniz ben gunduzleri yogun oluyorum ,kuran kursum oluyor ona gidip geliyorum, hemen menumu yazayım bugun sabah tartildim 800+ arti almisim psikolojim cokmustu bir hafta iyi degildim simdi uyanma zamani artik..menumu yazayim
Sabah 11:00 patlican biber kozlemesi,izcik peynir cay iki dilim t.b.ekmek
16:00 iki yemek kasik yogurt tarcinli bir yesil elma
17:00 civari evdekilere cevizli seker sucugu almistim bir kup lokum kadar yedim :/
18:00 sekersiz kayısı kuru uzumlu hoşaf,uc adet lahana sarmasi,bir kase mercimek çorbası,bi iki catal kozlenmis patlican salatasi.2,5 saat yürüyüş 2,5-3 lt su
Ha azdaha unutuyordum bir tane ayva yedim saat 22:00 :/ ne kadar bogazliyim ben puff be
işte bende bunu istiyorum.Canim gel sende bize katıl yavas yavas verelim kilolari. Bunu sadece sen istersen basarabilirsin. Dunyanin en iyi diyetisyenine bile gitsen sen istemedikten sonra kimse sana yardim edemezki. Baslamak gercekten zor. Ama kendindeki degisimi gorunce daha kararli ve emin adimlarla ilerliyeceksin
çiğköfte mi:) bende çok severim ayda bi kez aliyoruz eşimle. aileboyu aliyoruz. hergün hergün olmuyor benim arkadaşimin eşi çifköfteciydi hergün yemiş kilo aldiydi. yemedi. eşine getirme demiş. :) çiğkögte kilo aldiriyo maalesef.Kızlar cidden bu diyeti en az 6 ay bır yıl tam anlamıyla yapmadıgımız surece yavaş yavaş olsa gelecek bu kılolar iki iki dört artık ben bunu tecrübe ettim.
O yuzden bize en uygun olanı en yapılabilir olanı tercih edip öyle ilerlemek .
Yoksa emeklerımız zayi olur sonra tekrar bır kendini kaybetme kilo alma donemi kaçınılmaz..
Dıyet kafamızda tam anlamıyla yerlestımı inan gozunuz gozümüz hiçbirşey görmüyor..tam bır çiğ köfte canavarıyım. Öyle boyle yemem..babam dun 10 da bır kilo ya yakın çiğ köfte getirdi..ben hemen buzluga attım tadına bile bakmadım.cocuklar biraz yedi...bır ara aklıma geldi tadına mı baksam diye dedim gerisi gelir hemen gozumun önünden kaldırdım..çünkü beyninde aklımda ve kalbimde tam karar verdim..bu kılolar gidecek..ve ben dolabımdakı elbiseleri gıyecegım ve kendime guzel bır elbise alacağım...
O yuzden her zaman diyorum yolumuz var sebat gerek ...hayırlı günler diyorum..
Yazmak ıyı geliyor ..kendımede belletıyorum bunları..
günaydin...Slm kizlar nasilsiniz ben gunduzleri yogun oluyorum ,kuran kursum oluyor ona gidip geliyorum, hemen menumu yazayım bugun sabah tartildim 800+ arti almisim psikolojim cokmustu bir hafta iyi degildim simdi uyanma zamani artik..menumu yazayim
Sabah 11:00 patlican biber kozlemesi,izcik peynir cay iki dilim t.b.ekmek
16:00 iki yemek kasik yogurt tarcinli bir yesil elma
17:00 civari evdekilere cevizli seker sucugu almistim bir kup lokum kadar yedim :/
18:00 sekersiz kayısı kuru uzumlu hoşaf,uc adet lahana sarmasi,bir kase mercimek çorbası,bi iki catal kozlenmis patlican salatasi.2,5 saat yürüyüş 2,5-3 lt su
Ha azdaha unutuyordum bir tane ayva yedim saat 22:00 :/ ne kadar bogazliyim ben puff be
Birde aksam ondu saat tamamen yememem gereken bır saat dılımındeydık..kendime dur dıyebıldım çok sukur..çiğköfte mi:) bende çok severim ayda bi kez aliyoruz eşimle. aileboyu aliyoruz. hergün hergün olmuyor benim arkadaşimin eşi çifköfteciydi hergün yemiş kilo aldiydi. yemedi. eşine getirme demiş. :) çiğkögte kilo aldiriyo maalesef.
valla ya sinir oluyorumBirde aksam ondu saat tamamen yememem gereken bır saat dılımındeydık..kendime dur dıyebıldım çok sukur..
Bu esler bu eşle r kendileri kilo almıyorlar eve getirip getirip duruyorlar sonra kilo alınca neden kilo aldın..
Canim hoş geldin bende ayni senin gibiyim tam 3yili gecgin 80kusurlerden 75 kusurleri hic kiramadim ve tekrar 82 kg yum......evlendigimde 60 kg dum ve hayatimd ilk 60 kg gordum,sonra kansizlik var denildi onun uzerede yedim hopp 82-83 kg nefret ediyorum bu kilodan bundan iki ay once 76-77 kg stresten kah yedim kah uykuya verdim kendimi zira uykuda aldiriyor,buraya geldim tam 81 kg dum bir hafta psikolojim iyi degildi hep uyudum 800 gr daha almisim..işte bende bunu istiyorum.
2 yıldır 90 kilo ile duruyom al ver...
diyetle gerçekten kafayı bozmuşum.
Bundan 3 yil once cuma zayiflama grubundaydim orda arkadaslar sayesinde 4-5 ay icinde yavas verdim :)) tup bebek tedavisinden sonra iki ay icinde 7 kg almis ve 89 gördüm ve 74 kg dustum yine bazi sebeblerden stresten yedim aldim 83 kg,sonra saglikli yaşam diyetisyene gittim ayda iki,ikibucuk kilo verdim yagdan gitmisti yine 75 kg düştüm,tup tedaviye basladim duydugum kotu haberlerden stres oldum kur kullanma ve uyku kg aldirdi 82 kg oldum,simdi toparlanmak istiyorum 7 li rakamlarda tup yaptirmak istiyorum yine 75-76 olsam sevinecegim verecegim paramın da bosuna gitmesini istemiyorum..günaydin...
kaç ayda 10 kilo verdiniz?
tebrik ediyorum başarılarin devamini diliyorum hep böle motive ol:) beni de motive ettiniz çok teşekkür ederim.Canim hoş geldin bende ayni senin gibiyim tam 3yili gecgin 80kusurlerden 75 kusurleri hic kiramadim ve tekrar 82 kg yum......evlendigimde 60 kg dum ve hayatimd ilk 60 kg gordum,sonra kansizlik var denildi onun uzerede yedim hopp 82-83 kg nefret ediyorum bu kilodan bundan iki ay once 76-77 kg stresten kah yedim kah uykuya verdim kendimi zira uykuda aldiriyor,buraya geldim tam 81 kg dum bir hafta psikolojim iyi degildi hep uyudum 800 gr daha almisim..
Yani stresten uzak durmamiz ve ben bu kglarda kurtulacagim istedigim hedefe ulasacagim diyeceksin,emin ol kg takilsada kilo belli bir sure sonra gidiyor gitmiyorsa bir yerde yanlış yapiyoruz,misal peynirimizi zeytinimiz yumurta iki dilim tam bugday veya,cavdar ekmegi yiyormuyuz(kepekli ekmegi dr tavsiye etmiyo vitamini aliyor die) sonra tavuk,et,balik,veya iki dilim peynir,salata yogurt,bir.iki kepce corba iciyormuyuz aksamda buna benzer bunlari yesek emin ol kg veririz verirdim,biz tutupda bal,pekmez,reçel yersek,aralarda iste tatli gördüm bir taneden bisey olmaz dedigimizde sahsen ben oyleyim ve iki gun diyete sadik kaldigimda ziyan etmis oluyorum hep hatamida biliyorum ..inan bana bu kg gider beynimize gitmez die komut vermeyelim ben bu aralar bunu yaptigimdan kg aldikca aldim,iyiyim iyi olcam,basaracam basaracagiz hep birlik te....
Sende neler yaptığını yaz belki bizim bilmedigimiz bir sey olur ogreniriz,dogru bildigin belki yanlis burda uyaririz..
Canım Allah gönlüne gore versin hayırlı bır evlat bahsetsın..ınsaAllah tub bebeğe de ihtiyaç kalmaz doğal olarak en guzel şekilde bahseder..Bundan 3 yil once cuma zayiflama grubundaydim orda arkadaslar sayesinde 4-5 ay icinde yavas verdim :)) tup bebek tedavisinden sonra iki ay icinde 7 kg almis ve 89 gördüm ve 74 kg dustum yine bazi sebeblerden stresten yedim aldim 83 kg,sonra saglikli yaşam diyetisyene gittim ayda iki,ikibucuk kilo verdim yagdan gitmisti yine 75 kg düştüm,tup tedaviye basladim duydugum kotu haberlerden stres oldum kur kullanma ve uyku kg aldirdi 82 kg oldum,simdi toparlanmak istiyorum 7 li rakamlarda tup yaptirmak istiyorum yine 75-76 olsam sevinecegim verecegim paramın da bosuna gitmesini istemiyorum..
Kizlar sonra görüşürüz kahvalti yapip kuran dersine yetismem lazim...
Canım bak bana sorarsan sen kesinlikle cuma zayıflama gruplarına katıl orası acaıp destek motive ve istikrar katıyor..super bende zamanında orda 57 58 e kadar duşmüstüm.seni acaıp dısıblın edıyor.buraya da gel ama oraya da git..tebrik ediyorum başarılarin devamini diliyorum hep böle motive ol:) beni de motive ettiniz çok teşekkür ederim.
kilo gerçekte düşman gibi..:/ ben hep kiloluydum vucuduma bakiyolar igreniyo.
vermek lazim inş. verecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?