Yok ben hic oyle seyler yapmiom zaten yapamiom :)yeni arkadas en az kaloriyi kim alicak diye yaris yapalim demis de ona dedimKendini aç bırakarak diyet yapmamalısın ama.
Herkesin vücudu farklı kalori ister. Kişinin boyu, kilosu, diyabeti, hipotroidisi, kolestrolü farklıdır. O yapılcak birşey değil bencede.Yok ben hic oyle seyler yapmiom zaten yapamiom :)yeni arkadas en az kaloriyi kim alicak diye yaris yapalim demis de ona dedim
Kiz aksam pul biberli yogurdu öğün olarak mi yicen. Aksam kac ya yatıyorsun. Bari oglen ayrani bol ic siskinlik doygunluk yapsin :)Kızlar günaydın bugün komşularımla disarda gunum var
Sabah
Bir avuç kuruyemiş
İki kayısı
Kahvaltı yapmayı düşünmüyorum
Öğlen
Et döner ekmeksiz ve ayran
Akşam pul biberli limonlu yoğurt
Bugün ki menü mu de bu şekilde düşünüyorum..
Kızlar pazartesi ye son üç gün..bu 3 gunu guzel menülerle değerlendirirsek yüzümüz güler ins..benim hedefim 67 merak ediyorum inebilecekmiyim...2 kilo verebilecek miyim ...haydi bol yağ yakmali günler...
Öğlen 3 gibi yiyeceğiz biraz ağır olacağı için akşamı hafif atlatayim dedim ama salata da yapabilirim evet salata daha iyi olur bol yeşillik li salata yapayım. HaklisinKiz aksam pul biberli yogurdu öğün olarak mi yicen. Aksam kac ya yatıyorsun. Bari oglen ayrani bol ic siskinlik doygunluk yapsin :)
Su 3.5 tl midünkü menüm.
sabah: yeşilsoğanli gözleme domates peynir ve şekersiz çay
öğlen: salçalı şehriye çorbasi firinda patatesli köfte. ayran. küçük bir ekmek.
akşam: tepsikebabi yoğurt közlenmiş kırmızı biber. ekmek yok.
ara: kahveli mocha.:)
spor: mekik 30 kez. ev işleri. öğlen arasi 15 dk yürüyüş. puan: 55
su: 3,5 tl.:)
Umarım gecici bi durumdur canim gecen benimde oyle oldu ben mor lahanayi sucladim ama onun sucu degilmis :) 2 gun sislik gibi oldu sonra gecti.Suan kahvaltim bitti midem doldu rahatsiz oldu.
Ama 1 catal yumurtayla yada bir catal peynirle de doyuyorum hemde sanki tika pasa yemis gbi.
Midem cok kotu bu aralar ne yersem siskinlik ve agri var
lt:)Su 3.5 tl mi
Yoksa Lt mii
Takip ettiğim bir grup var. Orda 7 seviye beslenme var. İlk seviye iki öğün. Öğlen ve akşam. 40 günKizlar bisey sormak istiyorum sizlere
Simdi ben sabahlari uyandigimda hiic ama hicc aç olmuyorum. Karnim tok uyaniyorum.
Limonlu su icip kahvalti yapiyorum ama midem almıyor tok hissettigim icin zorla yiyorum. Dogal olarak bi siskinlik oluyor.
Bende diyorum ki gunde 2 öğün besleniyorum okey zayiflatiyor da acaba gundr tek öğün yapsam nasil hissederim buna benzer videolar izledim. Olabilir diye dusunuyorum
Mesela sabah uyaninca koca 1 bardak limonlu su icip güne başlasam
Oglen kizimi okula biraktiktan sonra 1 bucuk 2 gbi oglen yemegi yesem guzel saglikli doyana kadar. Aksam 6 7 gbi tek ara ogun yapsam yesil cay findik ceviz vb.
Sizce bi kac gun denesem mideme iyi gelirmi.
Denesem faydasini yada zararini gorur muyum
Deneyip buraya da yazarim
Kiz kardesimin yakinda nişanı olacak bi kac aya kadar. Gobegimden de kurtulmam lazim hergun spor yaparken mekik de cekiyorum 100 e yakin evet toparlaniyor ama hala gobekliyim
Fikirleriniz benim icin coook ama cok onemli.
Öpüyorum hepinizi
Canım tek sıkıntı su bu kadar az yemeye alisirsan ve bunyen buna alisirsan ilerde biraz fazla yediğinde hemen tekrar kilo yapacak o yuzden bence iki ogun gayet iyi..çünkü ömür boyu hayat sistemimiz desekte yeri geliyor dışarda yiyoruz yeri geliyir misafir geliyor misafirliğe gidiyoruzSabah ki kahvalti ile duruyorum
Oglen sade kahve ictim
Hic ama hic acikmadim ama mecbur aksam yemegimi yicem yoksa gece acikirim falan sonra.
Çorba ve 1 havuc (ekmek niyetine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?