Ve bu diyet işi arkadaşın dediği gibi kafada bitiyor kafanda bitti mi inanın yan gözle bile bakmıyorsunuZ.
Evde en sevdiğim halleylerden vardı canım istedi istemedi mi elimi uzatmadim.
Mesela aşure verdi komşum bir tabak yemedim hala duruyor..
Çünkü kafamda kesinlikle karar verdim iş bitecek diye...eğer gerçekten yapmak iatemiyorsani inanın bırakın metabolizmanızı yoktan yere yoruyorsunuz böyle ..bünye diyor ki birgün öyle bir gün öyle.tam emin olduğunuzda başlamanız sizin için en iyisi
Az kalmış canım 6 Lara gelmesi yakındır başarılar..her daim beklerizBende iki öğün bir minik ara yapiyorum... diyet gruplarindayim arada sizide okuyorum neler yemissiniz diye... keyifle kilo vermeler
Teşekkür ederim canim... ilk diyetisyenle basladim bana 3 öğün ve 3 ara verdi...20 gun denedim cok az kilo verdim. . Birde hergun 3 ogun hazirla surekli biseyler ye hic bana uymadi biraktim. . Simdi 2 öğüne döndüm.. hem yasam tarzima daha uygun hemde omur boyu devam edilebilcek bi yeme duzeni...Az kalmış canım 6 Lara gelmesi yakındır başarılar..her daim bekleriz
Ayne canim haklisin vazgeçtim zaten :) bu arada gel artik 6laarrr diyorum bendeBence iki öğün yemelisiniz cunku tek ogün olursa kisa surede diyetten bikarsiniz aclik krizleri gelir.. bu seferde kacamaklar artar...
Birde bunu diyet degilde yasam tarzi olarak otutturmaliyiz..
Haklisin canim ama vazgectim ya yani bakicam durumlara. Surekli bu az yiyince cok yemis gbi siskinlik mide agrisi bulantisi devam ederse 2 ogun yemek bana fazla gelirse 1 hafta denemeyi düşünüyorum. Ilerleyen gunlerde vucudumu dinleyicemhiçbir zararı olmaz. vücudunu dinle. acıkmadıktan sonra niye zorla yiyesin ki? tek öğün çok iyi bile. dediğin gibi h. sonu da 2 öğün yaparsın. tek öğün yaparken yine yoğurt, badem ceviz falan yersin arada.
Evet daha mantikliCanım tek sıkıntı su bu kadar az yemeye alisirsan ve bunyen buna alisirsan ilerde biraz fazla yediğinde hemen tekrar kilo yapacak o yuzden bence iki ogun gayet iyi..çünkü ömür boyu hayat sistemimiz desekte yeri geliyor dışarda yiyoruz yeri geliyir misafir geliyor misafirliğe gidiyoruz
.. canımızin istediği şeyler olacak..çok az yeme taraftarı değilim iki öğün ölçülü ye ama ara öğün yapma bana bakarsan ...
Ayni ben :) benimde yalnizken bi sıkıntım yok ama biri gelince yada biyere gidince ben iptal :)Yaa ben diyete hiç sadık kalamiyorum. Halim ne olacak
Her insan gibi sıkıntılarım var. O sebeple mi acaba.
Her gün aynı şeylerle kahvalti yapmaktan şimdiden sıkıldım. Hızlı kilo vermeyince hevesim kaciyor
Ay hadi insallah.68 le gune günaydın diyorum canım oğlum hasta dua talep edıyorum
Pazartesi günü Allah ömür verirse hedefe bir kilo kaldı gider miki..heycanlıyımmm...
Yaaaa hadi senin misafirin var belki kacirabilirsin ya bana ne demeli.Bugün mısafır günü ekler kuru pasta cıg köfte mısır yemek tatlı cay gunu bakalım bu günden nasıl cıkcagım...rabbım kolaylıklar dılıyorum ...nefsıme kendine hakım ol diyorum buraya yazıyorum kendime sözüm..bakalım omu ben mi..hangimiz kazanacagız
Korkma ya baksana bomba gbi geldim :)Kızlar nerdesınız korkmaya basladım
Afiyet olsun kiz :)KIZLAR BUNDAN SONRA KACAMAKSIZ DEVAM !!!
Buyuk harflerle yazdim cunku suan icimden BAĞIRIYORUMMM!!!
Asla ne haftasonuymus ne esim evdeymis ne misafirmis ne cocuklara yaptim bende yedimmiş bu bahaneler hayatimda olmayacak.
Bunlari ben yiyorum eşim çocuklarım yada misafirlerim beni zayiflatmayacak!!!
Bu yediğim 1 dilim pasta (hatta yaparken kasik kasik kremasindan da yedim) ve 2 dilim pizza sondu benim icin kendime soz veriyorum yemin ediyorum. Onumde kuzu da cevirseler yemiyecemmmmmm...
Ben daha 26 yasima bile tam girmedim 25 yasinda biriyim. Yaşıtlarım disarda daracik taytlar vs giyerken ben utaniyorum buyuk goguslerimden . Kapkalin belimden
Incecik zarif bir kadin olacam evet 2 cocugum.var ama o disardaki begendigim kizardan ne eksigim var benim bende giyebilirim 36 bedenleri.
Bu saatten sonra kacamaga yer yok hayatimda
Bugun cok pisman oldum gercekten cunku yedigim pizzayi ve pastayı inaninki canim isteyerek agzim sulanarak yemedim ki benim gözüm açti. Sofrada ne guzel de duruyorlar görüntüleri cok guzeldi gel beni ye diyordu. Halbuki karnim ac degildi ve canim hic cekmiyordu onlari ama gözlerim açtı
Ha birde dun gece ki yedigim kocaman bir paket kraker
Evet zayiflama isi beyinde bitiyor.
Ben bunu beynime oturtmaya çalışıyorum kendime bi yandan kızıyorum bir yadan da teselli edip bundan sonrası için daha sıkı sarıl diyorum. Bi yandan da azim ve istegim icin mutluyum
Cunku eski ben biraz kacamak yapsa amaaan batti balik yam gider diyordu. Şimdi ise yediysen telafisini.et birakma ipin ucunu diyorum
Evet benim beyin obezligimi bitirme cabalari ac gozlulugumu bitirme cirpinislari bunlar
Ama son cirpinislar bunlar.
Sancili ve zor bir surec.
Ama olacak yapicam yapicaz... !!!
Arkadaslar bu yazdigim yaziyi yazarken icimden bagirarak yazıyorum yuksek sesle icimden soyleyerek parmaklarimdan dökülüyor
Ben hemen pismanligini yasayip yesil cayimi ictim. Spora basliyorum
Hepimizi cok seviyorum
Yanlizdegiliz basaricaz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?