2 öğünle zayiflama yolculuğum

Az kalmış canım 6 Lara gelmesi yakındır başarılar..her daim bekleriz
Teşekkür ederim canim... ilk diyetisyenle basladim bana 3 öğün ve 3 ara verdi...20 gun denedim cok az kilo verdim. . Birde hergun 3 ogun hazirla surekli biseyler ye hic bana uymadi biraktim. . Simdi 2 öğüne döndüm.. hem yasam tarzima daha uygun hemde omur boyu devam edilebilcek bi yeme duzeni...

Bence iki öğün yemelisiniz cunku tek ogün olursa kisa surede diyetten bikarsiniz aclik krizleri gelir.. bu seferde kacamaklar artar...
Birde bunu diyet degilde yasam tarzi olarak otutturmaliyiz..
Ayne canim haklisin vazgeçtim zaten :) bu arada gel artik 6laarrr diyorum bende

Haklisin canim ama vazgectim ya yani bakicam durumlara. Surekli bu az yiyince cok yemis gbi siskinlik mide agrisi bulantisi devam ederse 2 ogun yemek bana fazla gelirse 1 hafta denemeyi düşünüyorum. Ilerleyen gunlerde vucudumu dinleyicem

Evet daha mantikli

Ayni ben :) benimde yalnizken bi sıkıntım yok ama biri gelince yada biyere gidince ben iptal :)

Ne cok yazismissiniz yahu yoklugumda klasik bir haftasonu gecisi kiz okuldan cikinca köyün yolunu tuttuk biz yeni gordum mesajlari.
Sabah 2 yumurtadan omlet yarisini ufaklik yedi azpeynir 5 zeytin domates
Oglen salata yaptim karisik yesillik acili bol limonlu ohhh mis gibiydi :)
Aksam taze fasulye sade haslanmis ama uzerinde kaymak yagi vardi cok yemedim 3_4 catal ve salata
2_3 hurma bi avuc cig fistik yine gun icinde
Ha birde oglene dogru chiali yogurt
Iste bu kadar

Bugun adetin sisligi bir yandan birde cok afedersiniz wc sıkıntım var normalde rahattim o konuda nasil karnim semsert cok rahatsizim sabah bi zeytinyagi iceyim bari. Bu arada tarti p.tesi ama ben sabah bi tartilip bakem durum ne die siz yazdikca bende cok merak ettim

Bugün mısafır günü ekler kuru pasta cıg köfte mısır yemek tatlı cay gunu bakalım bu günden nasıl cıkcagım...rabbım kolaylıklar dılıyorum ...nefsıme kendine hakım ol diyorum buraya yazıyorum kendime sözüm..bakalım omu ben mi..hangimiz kazanacagız

Yaaaa hadi senin misafirin var belki kacirabilirsin ya bana ne demeli.
Dun aksam esim en sevdiğim krakerlerden almis. Saat 11 de o 1 paker krakeri yedim mi bir güzel

Bugun sabah klasik yumurtali domatesli zeytinli kahvaltimi yaptım
Bizimkiler pasta istediler ee hadi yapiyim dedim.
Öğlen dr.oetkerin pizzasi oluyor ya 4lu. Ondan vardi buzlukta esim evde oldugu icin ondan yaptım
Ben 2 dilim pizza yedim 1 dilim de pasta

Neyse cok uzatmaya gerek yok olan oldu bundan sonrasina telafisini bakıcaz.
Yarin avm ye gidiyoruz canta ve saat alcam kendime gitmisken yemek yenir mutlaka ama ben yemicem simdiden kendime soz veriyorum
Çocuklar ve esim ne istiyorlarsa yesinler beni hic ilgilendirmiyor
Ben bu yediklerimle uzzuuun sure kacamak yapmayacagima yemin ediyorum soz veriyorum
Cunku kuculmus mideyi buyutmemek gerek
Midem karnim sisti rahatsiz oldum
Kiz bana nolurrr Y Yeni ben lazim

KIZLAR BUNDAN SONRA KACAMAKSIZ DEVAM !!!
Buyuk harflerle yazdim cunku suan icimden BAĞIRIYORUMMM!!!

Asla ne haftasonuymus ne esim evdeymis ne misafirmis ne cocuklara yaptim bende yedimmiş bu bahaneler hayatimda olmayacak.
Bunlari ben yiyorum eşim çocuklarım yada misafirlerim beni zayiflatmayacak!!!
Bu yediğim 1 dilim pasta (hatta yaparken kasik kasik kremasindan da yedim ) ve 2 dilim pizza sondu benim icin kendime soz veriyorum yemin ediyorum. Onumde kuzu da cevirseler yemiyecemmmmmm...
Ben daha 26 yasima bile tam girmedim 25 yasinda biriyim. Yaşıtlarım disarda daracik taytlar vs giyerken ben utaniyorum buyuk goguslerimden . Kapkalin belimden
Incecik zarif bir kadin olacam evet 2 cocugum.var ama o disardaki begendigim kizardan ne eksigim var benim bende giyebilirim 36 bedenleri.

Bu saatten sonra kacamaga yer yok hayatimda

Bugun cok pisman oldum gercekten cunku yedigim pizzayi ve pastayı inaninki canim isteyerek agzim sulanarak yemedim ki benim gözüm açti. Sofrada ne guzel de duruyorlar görüntüleri cok guzeldi gel beni ye diyordu. Halbuki karnim ac degildi ve canim hic cekmiyordu onlari ama gözlerim açtı
Ha birde dun gece ki yedigim kocaman bir paket kraker

Evet zayiflama isi beyinde bitiyor.
Ben bunu beynime oturtmaya çalışıyorum kendime bi yandan kızıyorum bir yadan da teselli edip bundan sonrası için daha sıkı sarıl diyorum. Bi yandan da azim ve istegim icin mutluyum

Cunku eski ben biraz kacamak yapsa amaaan batti balik yam gider diyordu. Şimdi ise yediysen telafisini.et birakma ipin ucunu diyorum

Evet benim beyin obezligimi bitirme cabalari ac gozlulugumu bitirme cirpinislari bunlar

Ama son cirpinislar bunlar.
Sancili ve zor bir surec.
Ama olacak yapicam yapicaz... !!!

Arkadaslar bu yazdigim yaziyi yazarken icimden bagirarak yazıyorum yuksek sesle icimden soyleyerek parmaklarimdan dökülüyor

Ben hemen pismanligini yasayip yesil cayimi ictim. Spora basliyorum

Hepimizi cok seviyorum
Yanlizdegiliz basaricaz Allahin izniyle

Sporumu yaptim tam 1 saat.
Kan ter icinde yaziyorum suan
Dusa girip cikayim
Kimseden ses seda yok nerelerdesiniz kizlar azcik dertlesek konusak
Cocuklari uyutayim foruma girerim tekrar
Görüşürüz

Merhaba
Maşallah 26 yaş ne kadar genç bir yaş aşk 933 .Yanlış hatırlamiyorum değil mi

Sabah ılık limonlu su
Kahve 3 adet kuru kayısı

Öğlen
İki haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
1 ceviz
Sütlü Nescafe
Yarım haşlanmış patates

5 te 1 yer elması
1 kase patlamış mısır

Akşam
Balık ve fazlaca fırında patates
Yarimdan az muz

Afiyet olsun kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…