Canim benim gözüme baya cok göründu yediklerin sanki.günaydin:)
menümü yazayim en iyisi
Dünkü diyetim çok kötü...
gerçekten kötü...
sabah:
salam
peynir
zeytin domates salata.
ekmeksiz
şekersiz çay..
öğlen
mahluta çorbasi
barbunya yemegi
iki kaşık tavuklu bulgur yemegi..
irmik tatlısı
Ara: nescafe;
AKŞAM annemlerdeydim.
tarhana çorbasi
yeşil mercimek yemegi
bi çatal incir reçeli..
salata.
su: 2,5 tl
yürüyüş top: 1,5 saat
Merhaba canimm benim
Toktiğimm ceviz suyunu bilmiyorum ama ben uzun zamandir sabah ac karna ilik limonlu su iciyorum . Onu icerken de yaninda 2 kuru kayisi yiyorum hersabah. Sonra kahvalti yapıp wc ye zor kosuyorum gercektenBirde bi sorum var sabahlari ac karna buyuk bi bardak limonlu ilik su ve yine 1 bardak aksamdan icine ceviz islatip sabah içiyorum buna daha yeni basladim bunlarin bi suresi varmi devamli icicekmiyim azi karar cogu zarar derler ya aklima takildi ac karna olunca bi sorun yasatir mi ?
Haklisin hersey kafada basliyor ve bitiyor. Ben yaptigim kacanaklardan hiic pisman olmuyorum ödül diye de sevinmiyorum. Yemek istedim ve yedim diyerek unutup saglikli beslenmeye devam diyorum.Canım biraz araştırdım da emziren anneler de yapıyorlar mış ben de yapmaya karar verdım çok faydalı dıyorlar ..hafta içleri yapalım hafta sonları bırakalım..canım sen diyeti tam anlamında kafanda oturtmamıssın o yuzden bu kaçamaklar oluyor kendim den biliyorum aslında yapmak istemiyorsun ama kendini yapmak zorunda hıssedıyorsun..bizi o psıcolojıye sokuyorlar sanki yapmalıyız etmeliyiz..annem önümden ekmek kacırıyordu dedıgim gibi yeme diyet yap diye..o zaman dedim kı yapmak istemiyorum sonra tamam başlayım diyordum ama sabah kahvaltı normal öğlen cıvıtıyorum ..öğlen normal aksam cıldırıyorum...tamam dedim kendime sen hazır değilsin...bıraktım ve yemeye baslDım. Sonra oturdum düşündüm karar verdim ve kararlı bır şekilde devam ettim..kaçamak yaparak kendine daha çok zarar verıyorsun ...çünkü yolun uzuyor yolun uzadıkça yorulacaksın bıkkınlık gelecek vazgecmek ısteyeceksın..hepimizin yasadıgı şeyler..bugünden itibaren kacamaksız öğünler menüler diliyorum kardeşim...kendınlw bu konuyu bır görüş. Benı yanlış anlama sadece yardımcı olmak istedim haddımı astıysam özür dılerım
Ya sen hep boyle yaz olur mu. Acayip motive ediyorsun :)Bugün ne yıyecegım hakkında kesinlikle hıc bır fıkrım yok spontone gelişecek herşey..
Ama toktik kardeşimin dediği cevizli suyu aksamdan hazırlamıstım şimdi onu ıcecegım bır bardak içine attıgım cevizleri yerim kayısı ile sonrası Allah kerim. Ben kocam gelene kadar kaçamak yapmamam lazım ondan sonrası tabiki bende kaçamak yapacağım..ama mesela T Toktik kardeşim iki bardak kola yerine cay bardağı kola yada 3 dilim pizza yerine bir dilim pizza @orkidekaramel bır dilim tatlı yerine bir çatal tatlı. Tamam mı kardeşlerim ..
Kacamaklar olur olmaz değil ama kacamakların sınırı kaçtın mı kotu...
Pazartesi gunleri tartiliyoruz canim. Bende bugun yeni tarti aldimherkese merhaba arkadaşlar :)
ben yarın başlıyorum sağlıklı beslenmeye. tartımın pili yok almam lazım bir de. hangi günler tartılıyoruz?
Canim yarın sabah kesinlikle tartil 72 geleceksin ben tartinin doğru olduğunu düşünüyorum ama tartı yıl test etmek için 5 kiloluk su bidonu varmı onu tart hadi canım çok sevindimKizlar yeni bir tarti aldim.
Disardaki eczanede tartilirken oglum montuyla kiyafetleriyle 14.7 cikiyordu bu tartida 14.5 çıktı ya i 200 geam ayakkabilardan diye düşünüyorum
Yani tarti normal tartiyor teyit etmis oldum
Sira bana geldi tartilmak icin midem boş kahvaltiti yapali bayaa oldu. Afedersiniz 4 kere kucuk 1 kere buyuk wc ye bile gittim :)
Ve ustumu tamamen cikarttim ciplak bi vaziyette tartildim
72.6 çıktım
Dün sabah ac karina eczanede tartildim uzerimde kabanim kiyafetlerim ayagimda botlarim vardi
74.6 cikmistim
Yani simdi ben anlamadim 2 kilo farkedermi uzerimdekilerle
Kafam karisti
Bu aldigim tartinin dogru tarttigina da eminim eski tartimin aynisindan aldim çünkü onu cok begeniyordum.
Sizler ne diyorsunuz
?????
Artik bu tartida devam edicem
Ha bu arada yürüyüş yaptim bugun 1 saat bedenimdeki degisiklikler beni cok mutlu ediyor. Kiyafetlerim üzerimde daha rahat ve salas duruyor
fark eder kıyafetlerle ve büyük wc ile canım. dediğin gibi bundan sonra hep aynı tartıyı kullanKizlar yeni bir tarti aldim.
Disardaki eczanede tartilirken oglum montuyla kiyafetleriyle 14.7 cikiyordu bu tartida 14.5 çıktı ya i 200 geam ayakkabilardan diye düşünüyorum
Yani tarti normal tartiyor teyit etmis oldum
Sira bana geldi tartilmak icin midem boş kahvaltiti yapali bayaa oldu. Afedersiniz 4 kere kucuk 1 kere buyuk wc ye bile gittim :)
Ve ustumu tamamen cikarttim ciplak bi vaziyette tartildim
72.6 çıktım
Dün sabah ac karina eczanede tartildim uzerimde kabanim kiyafetlerim ayagimda botlarim vardi
74.6 cikmistim
Yani simdi ben anlamadim 2 kilo farkedermi uzerimdekilerle
Kafam karisti
Bu aldigim tartinin dogru tarttigina da eminim eski tartimin aynisindan aldim çünkü onu cok begeniyordum.
Sizler ne diyorsunuz
?????
Artik bu tartida devam edicem
Ha bu arada yürüyüş yaptim bugun 1 saat bedenimdeki degisiklikler beni cok mutlu ediyor. Kiyafetlerim üzerimde daha rahat ve salas duruyor
Canim yarın sabah kesinlikle tartil 72 geleceksin ben tartinin doğru olduğunu düşünüyorum ama tartı yıl test etmek için 5 kiloluk su bidonu varmı onu tart hadi canım çok sevindim
fark eder kıyafetlerle ve büyük wc ile canım. dediğin gibi bundan sonra hep aynı tartıyı kullan
Kizlarr tarti anca kendine geldi. Beni bile sasirtmisti. Biraz bekledim suan 73.8 gösteriyor.Hatta daha az bile cikabilirsin
Canim ben kalkiyorum 69 200 bazen 69 ama kıyafetle sonra 70 oluyor sonra Su ya bağlı 71 oluyor bu sonuçlar normal o yüzden diyorlar sabah aç karnına tartildigin dogruKizlarr tarti anca kendine geldi. Beni bile sasirtmisti. Biraz bekledim suan 73.8 gösteriyor.
1kilo200gram eksik gosterdi biraz once.
Ben en iyisi yarin sabah ac karna tartilip net kiloma bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?