2 öğünle zayiflama yolculuğum

günaydin:)
menümü yazayim en iyisi
Dünkü diyetim çok kötü...
gerçekten kötü...
sabah:
salam
peynir
zeytin domates salata.
ekmeksiz
şekersiz çay..

öğlen
mahluta çorbasi
barbunya yemegi
iki kaşık tavuklu bulgur yemegi..
irmik tatlısı
Ara: nescafe;

AKŞAM annemlerdeydim.
tarhana çorbasi
yeşil mercimek yemegi
bi çatal incir reçeli..
salata.
su: 2,5 tl
yürüyüş top: 1,5 saat

Bende sabahtan yazayim bu gunu bu sayede kacamak yapmam :)
Sabah 1 yumurta domates sogan maydanoz nane salata yaptim 5 zeytin az peynirle
Oglen kucuk kase corba
Aksam haslanmis karnibahar salata yogurt arada 1 elma
Aksama yazarim umarim kacamaksiz bir gundu diye :)
3 lt su
10000 adima tamamliycam suan 2000 lerde

Kızlar
Sabah kahvaltı
Kaşarlı yumurtaBeyaz peyniri
Tulum peyniri ve terayag yedim bir dilim ekmekle
5 tane zeytin
Tüm peynirler den yemişim
Ama çocuk emzirdigim için bana yetmiyor inanın aç kalktigimi hissediyorum sofradan özellikle sabahları
Bakalım başka neler yiyecegiM

Canim benim gözüme baya cok göründu yediklerin sanki.
Yakabilecegin kadar yersen zayiflatabilirsin
Onun disinda yediklerin ne kadar saglikli yemekler olursa olsun sadece kilonu koruyabilisin bu şekilde.

Sabah
1 tereyaginda yumurta
1 zeytin
1 ceri domates
Yesil cay

Öğlen
Yesil cay

Kizlar bugun canim hic bisi istemiyor.
Dunki baliktan sonra kotu oldum midem bulandi siskinlik hissettim. Midemi uzun zamandir hafif yemeklerle dinledirmisim galiba ağır yemekler yiyemiyorum

Toktiğimm ceviz suyunu bilmiyorum ama ben uzun zamandir sabah ac karna ilik limonlu su iciyorum . Onu icerken de yaninda 2 kuru kayisi yiyorum hersabah. Sonra kahvalti yapıp wc ye zor kosuyorum gercekten

Haklisin hersey kafada basliyor ve bitiyor. Ben yaptigim kacanaklardan hiic pisman olmuyorum ödül diye de sevinmiyorum. Yemek istedim ve yedim diyerek unutup saglikli beslenmeye devam diyorum.
Bu artik benim hayatimin bir parçası 2 ogun beslenmek bana muhstesem iyi geldi. Midem bedenim kus gbi hafif

Ya sen hep boyle yaz olur mu. Acayip motive ediyorsun :)

herkese merhaba arkadaşlar :)
ben yarın başlıyorum sağlıklı beslenmeye. tartımın pili yok almam lazım bir de. hangi günler tartılıyoruz?

Kizlar yeni bir tarti aldim.
Disardaki eczanede tartilirken oglum montuyla kiyafetleriyle 14.7 cikiyordu bu tartida 14.5 çıktı ya i 200 geam ayakkabilardan diye düşünüyorum
Yani tarti normal tartiyor teyit etmis oldum

Sira bana geldi tartilmak icin midem boş kahvaltiti yapali bayaa oldu. Afedersiniz 4 kere kucuk 1 kere buyuk wc ye bile gittim :)
Ve ustumu tamamen cikarttim ciplak bi vaziyette tartildim
72.6 çıktım

Dün sabah ac karina eczanede tartildim uzerimde kabanim kiyafetlerim ayagimda botlarim vardi
74.6 cikmistim

Yani simdi ben anlamadim 2 kilo farkedermi uzerimdekilerle
Kafam karisti
Bu aldigim tartinin dogru tarttigina da eminim eski tartimin aynisindan aldim çünkü onu cok begeniyordum.

Sizler ne diyorsunuz
?????
Artik bu tartida devam edicem

Ha bu arada yürüyüş yaptim bugun 1 saat bedenimdeki degisiklikler beni cok mutlu ediyor. Kiyafetlerim üzerimde daha rahat ve salas duruyor

herkese merhaba arkadaşlar :)
ben yarın başlıyorum sağlıklı beslenmeye. tartımın pili yok almam lazım bir de. hangi günler tartılıyoruz?
Pazartesi gunleri tartiliyoruz canim. Bende bugun yeni tarti aldim

Canim yarın sabah kesinlikle tartil 72 geleceksin ben tartinin doğru olduğunu düşünüyorum ama tartı yıl test etmek için 5 kiloluk su bidonu varmı onu tart hadi canım çok sevindim

fark eder kıyafetlerle ve büyük wc ile canım. dediğin gibi bundan sonra hep aynı tartıyı kullan

Canim yarın sabah kesinlikle tartil 72 geleceksin ben tartinin doğru olduğunu düşünüyorum ama tartı yıl test etmek için 5 kiloluk su bidonu varmı onu tart hadi canım çok sevindim
fark eder kıyafetlerle ve büyük wc ile canım. dediğin gibi bundan sonra hep aynı tartıyı kullan
Hatta daha az bile cikabilirsin
Kizlarr tarti anca kendine geldi. Beni bile sasirtmisti. Biraz bekledim suan 73.8 gösteriyor.
1kilo200gram eksik gosterdi biraz once.

Ben en iyisi yarin sabah ac karna tartilip net kiloma bakarim

Kizlarr tarti anca kendine geldi. Beni bile sasirtmisti. Biraz bekledim suan 73.8 gösteriyor.
1kilo200gram eksik gosterdi biraz once.

Ben en iyisi yarin sabah ac karna tartilip net kiloma bakarim
Canim ben kalkiyorum 69 200 bazen 69 ama kıyafetle sonra 70 oluyor sonra Su ya bağlı 71 oluyor bu sonuçlar normal o yüzden diyorlar sabah aç karnına tartildigin dogru

merhaba

son bir kaç gündür glutensiz ekmek ile tost yiyordum ama kendimi iyi hissetmiyordum çünkü o nasıl kaloriymiş wuhuuuu.
ben de çareyi yine baştaki gibi mecbur kalmadıkça ekmeksiz, pilavsız bir hayat dayanamadığımda glutensiz seçenek olarak düzenlemekte buldum.
bu arada dikkat ettiniz mi hiç sabah kahvaltı öncesi içilen türk kahvesi (elbette şekersiz) iştahı inanılmaz bastırıyor.
Kahvaltı menümde 2 yumurta 1 haşlanmış patates biraz da yeşil biber vardı saah 13:00 gibi yedim öğlen artık dayanamadım 1 tane lahmacun yedim.. şimdi küçük bi çikolata yiyorum. akşama bakalım göreceğim.

Sabahi yazmistim
Akşam
Dunki kalan baliktan 2 dilim yedim
Salata ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…