2 öğünle zayiflama yolculuğum

Kızlar ben de
4.5 5 gibi
1 tabak yoğurt çorbası
İki kaşık bezelye
İki kaşık bulgur pilavı
Yogurt
İnsaAllah başka birşey yemiycem acikirsam badem yemeyi düşünuyorum

Kızlar komşum 1 kase aşure verdi aşure bana bakıyor ben aşure ye bakıyorum ..bir buçukta bir kaşık tadına baktım ayıp olmasın diye...çok da seviyorum ama yiyemem değil mi

Kızlar komşum 1 kase aşure verdi aşure bana bakıyor ben aşure ye bakıyorum ..bir buçukta bir kaşık tadına baktım ayıp olmasın diye...çok da seviyorum ama yiyemem değil mi
Yemiceksen acik adres ver ben gelip yiyem :) canim nasil tatli istiyo bi bilseniz sabahtan yazdigim listenin disina cikmadim sayilir sekersiz tatli bari yapip yiyeyim dedim yulaf ezmesi hurma cig fistik kuru kayisi az sut 1 yumurta kakao karistirdim yagli kagit tepsiyle verdim firina
Yok arkadas ya ben beceremedim yada yenmez yani boyle bisi
Sen asureyi gonder bana :)

Olsun ya hic yoktan iyidir.
Asil sen acik adres ver ben gelip alayim o saglikli tatlilari.
Benimde canim tatli istiyor ama yesil cay içiyorum
Oglen icmemistim

Sana da yok banada yok bende yemedim...

Hoş geldin geneli hepimizin bir on kilosu var ..gerçi benim sekiz kaldı çok şükür ...haydi bismillah yaza zayıf gireceğiz..herkes sana ne olmuş demiycek nasıl zayıfladı diycek

Kızlar yarın için yarış yapalım mı en az kaloriyi kim alacak yarışı hayirli geceler bu arada benimde 10 kilo vermem lazım :)

Kızlar yarın için yarış yapalım mı en az kaloriyi kim alacak yarışı hayirli geceler bu arada benimde 10 kilo vermem lazım :)
Sende hoşgeldin canım bizim grupta bildiğim kimse kalori hesabı yapmıyor.
Ama pazartesi tartı günümuz onu yarış dokebiliri kim en fazla zayifliyccak diye

akşam bezelye ve pilav yedim küçük porsiyon olarak.
pazartesi kilomu yazmayı unutmazsam yazayım ama sanki bi değişiklik yok gibi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…