- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Yemiceksen acik adres ver ben gelip yiyem :) canim nasil tatli istiyo bi bilseniz sabahtan yazdigim listenin disina cikmadim sayilir sekersiz tatli bari yapip yiyeyim dedim yulaf ezmesi hurma cig fistik kuru kayisi az sut 1 yumurta kakao karistirdim yagli kagit tepsiyle verdim firinaKızlar komşum 1 kase aşure verdi aşure bana bakıyor ben aşure ye bakıyorum ..bir buçukta bir kaşık tadına baktım ayıp olmasın diye...çok da seviyorum ama yiyemem değil mi
Yemiceksen acik adres ver ben gelip yiyem :) canim nasil tatli istiyo bi bilseniz sabahtan yazdigim listenin disina cikmadim sayilir sekersiz tatli bari yapip yiyeyim dedim yulaf ezmesi hurma cig fistik kuru kayisi az sut 1 yumurta kakao karistirdim yagli kagit tepsiyle verdim firina
Yok arkadas ya ben beceremedim yada yenmez yani boyle bisi
Sen asureyi gonder bana :)
Rodya senden umudumu kesiyor gibiyim. Neden acabaaBugün beni pas geçin arkadaşlar. Yediklerimi yazmayacağım
Olsun ya hic yoktan iyidir.Yemiceksen acik adres ver ben gelip yiyem :) canim nasil tatli istiyo bi bilseniz sabahtan yazdigim listenin disina cikmadim sayilir sekersiz tatli bari yapip yiyeyim dedim yulaf ezmesi hurma cig fistik kuru kayisi az sut 1 yumurta kakao karistirdim yagli kagit tepsiyle verdim firina
Bende yesil cay iciyorum sonrada hemen uyucamOlsun ya hic yoktan iyidir.
Asil sen acik adres ver ben gelip alayim o saglikli tatlilari.
Benimde canim tatli istiyor ama yesil cay içiyorum
Oglen icmemistim
Sen yinede benden umudunu kesmeRodya senden umudumu kesiyor gibiyim. Neden acabaa
Sana da yok banada yok bende yemedim...Yemiceksen acik adres ver ben gelip yiyem :) canim nasil tatli istiyo bi bilseniz sabahtan yazdigim listenin disina cikmadim sayilir sekersiz tatli bari yapip yiyeyim dedim yulaf ezmesi hurma cig fistik kuru kayisi az sut 1 yumurta kakao karistirdim yagli kagit tepsiyle verdim firina
Hoş geldin geneli hepimizin bir on kilosu var ..gerçi benim sekiz kaldı çok şükür ...haydi bismillah yaza zayıf gireceğiz..herkes sana ne olmuş demiycek nasıl zayıfladı diycekBende hipotroidi var. Bu kış dikkat etmedim bende kilo aldım.
Bende akşam 6 dan sonra yemeyerek rejime başladım. 6. Günüm.
Hedef 10 kilo.
Şuraya yazayım. Notum olsun kendime. İki haftada bir yazayım ne kadar verdiğimi
Sende hoşgeldin canım bizim grupta bildiğim kimse kalori hesabı yapmıyor.Kızlar yarın için yarış yapalım mı en az kaloriyi kim alacak yarışı hayirli geceler bu arada benimde 10 kilo vermem lazım :)
Acliktan õlūrūm ya benKızlar yarın için yarış yapalım mı en az kaloriyi kim alacak yarışı hayirli geceler bu arada benimde 10 kilo vermem lazım :)
Kendini aç bırakarak diyet yapılmaz zaten. Öğünlerde ne yediğin önemli, ara öğünlerde de meyva yoğurt vs yedin mi ohh miss.Acliktan õlūrūm ya ben
10 olur 20 olur 30 olur :) 100 den asagi yeni indik daha fazlalik coooooookHoş geldin geneli hepimizin bir on kilosu var ..gerçi benim sekiz kaldı çok şükür ...haydi bismillah yaza zayıf gireceğiz..herkes sana ne olmuş demiycek nasıl zayıfladı diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?