Haklisin canim size sormak istedim . Sabah acikmadigim icin öğlen yesem aksam da sadece ara ogun yesem gunde tek öğün yemek yemis olurumCanım tek sıkıntı su bu kadar az yemeye alisirsan ve bunyen buna alisirsan ilerde biraz fazla yediğinde hemen tekrar kilo yapacak o yuzden bence iki ogun gayet iyi..çünkü ömür boyu hayat sistemimiz desekte yeri geliyor dışarda yiyoruz yeri geliyir misafir geliyor misafirliğe gidiyoruz
.. canımızin istediği şeyler olacak..çok az yeme taraftarı değilim iki öğün ölçülü ye ama ara öğün yapma bana bakarsan ...
Zaten üç öğün yok diyorlar iki öğün 12 gibi kahvaltını yap akşam 6 7 akşam yemeği ondan sonra şekersiz kahve ve su iç sadece böylece inan çok çok kilo vereceksinHaklisin canim size sormak istedim . Sabah acikmadigim icin öğlen yesem aksam da sadece ara ogun yesem gunde tek öğün yemek yemis olurum
En azindan hedefledigim kiloya ulasana kadar. O kiloya ulastiktan sonra da gunde saglikli 2 ogune feri donerim diyordum ama bilemedim.
Cocuklarin peşinden cok kosturuyorum tek öğün ile gucsuz düşerim enerjisiz olurum diye de düşünüyorum
Canim senin sikintilarin ne ise ay ilari emin ol bizde de var. Ama sen kilo verme isini kafananda tam olarak bitirmemissin. Hatta buna kilo verme degil saglikli yemege geçiş hayatin boyunca demeliyiz. Cunku kilo versen de gayet fit hale gelsen de nasil oksa zayifladim diye tekrar edkisi gbi yemege devam edersen emin ol kalici olmaz geri kilo alirsn. Sen istemiyorsun bence zayiflamayi. Isteyen kisi dert de olsa borc ta olsa bunu yapar. Hersey kafada basliyor ve bitiyorYaa ben diyete hiç sadık kalamiyorum. Halim ne olacak
Her insan gibi sıkıntılarım var. O sebeple mi acaba.
Her gün aynı şeylerle kahvalti yapmaktan şimdiden sıkıldım. Hızlı kilo vermeyince hevesim kaciyor
Canım sen biraz fazla yiyebilirsin senin benim emzirme avantajımız var ...abartmadan ye ayda 2 kilo ver olmaz mı seni çok iyi anlıyorum emİrdigimiz için daha farklı acıkıyorum..fındık badem bana iyi geliyor...Yaa ben diyete hiç sadık kalamiyorum. Halim ne olacak
Her insan gibi sıkıntılarım var. O sebeple mi acaba.
Her gün aynı şeylerle kahvalti yapmaktan şimdiden sıkıldım. Hızlı kilo vermeyince hevesim kaciyor
Evet canim bende bazen sasiriyorum o bol bol yemekli menulerle nasil kilo veriyorlar vermezlerki anca ugrasirlar.Zaten üç öğün yok diyorlar iki öğün 12 gibi kahvaltını yap akşam 6 7 akşam yemeği ondan sonra şekersiz kahve ve su iç sadece böylece inan çok çok kilo vereceksin
Evet emzirince mide kaziniyor gurulduyor biliyorum bende o yollardan gectimmm 2 kereBen yukarda dediğim sistem devam edeceğim ama öğlenleri acıkıyorum emzirdigim için n yogurta devam
Kesinlikle acikmiyorsan ara öğün yapma ..Karatay ara öğün kilo aldırır diyor mesela ama ben dayanamadigim için yapiyorumEvet canim bende bazen sasiriyorum o bol bol yemekli menulerle nasil kilo veriyorlar vermezlerki anca ugrasirlar.
Ben sabah saglikli kahvalti
Aksam saglikli yemek
Oglen de sade cay
Ve spor ile gayet guzel kilo veriyorum. Boyle devam et diyorsun yani
Benim menulerime bakarsan ara ogunlerim cok hafif çok masum :)Kesinlikle acikmiyorsan ara öğün yapma ..Karatay ara öğün kilo aldırır diyor mesela ama ben dayanamadigim için yapiyorum
Bu arada yeni aldigim tartida sabah ac karna tartildim canim senin dedigin gbi dogru sonucu almak icin. 73 tam ciktimBugün tartıda 67 8 gordum ama daha 67 oturmadı biliyorum bakalım yarın ne olacak
Çok güzelBu arada yeni aldigim tartida sabah ac karna tartildim canim senin dedigin gbi dogru sonucu almak icin. 73 tam ciktim
KatiliyorumYani her zaman diyorum kacamaklar motivemizi düşürüyor birde yolu uzatıyor yok uzayinca da gözümüze büyüyor.bu hepimiz için geçerli ilk 6 kilo kritik 6 kilo vermiş bir insan kolay kolay kaçamak yapamaz diye.dusunuyorum...
Bence iki öğün yemelisiniz cunku tek ogün olursa kisa surede diyetten bikarsiniz aclik krizleri gelir.. bu seferde kacamaklar artar...Haklisin canim size sormak istedim . Sabah acikmadigim icin öğlen yesem aksam da sadece ara ogun yesem gunde tek öğün yemek yemis olurum
En azindan hedefledigim kiloya ulasana kadar. O kiloya ulastiktan sonra da gunde saglikli 2 ogune feri donerim diyordum ama bilemedim.
Cocuklarin peşinden cok kosturuyorum tek öğün ile gucsuz düşerim enerjisiz olurum diye de düşünüyorum
hiçbir zararı olmaz. vücudunu dinle. acıkmadıktan sonra niye zorla yiyesin ki? tek öğün çok iyi bile. dediğin gibi h. sonu da 2 öğün yaparsın. tek öğün yaparken yine yoğurt, badem ceviz falan yersin arada.Kizlar bisey sormak istiyorum sizlere
Simdi ben sabahlari uyandigimda hiic ama hicc aç olmuyorum. Karnim tok uyaniyorum.
Limonlu su icip kahvalti yapiyorum ama midem almıyor tok hissettigim icin zorla yiyorum. Dogal olarak bi siskinlik oluyor.
Bende diyorum ki gunde 2 öğün besleniyorum okey zayiflatiyor da acaba gundr tek öğün yapsam nasil hissederim buna benzer videolar izledim. Olabilir diye dusunuyorum
Mesela sabah uyaninca koca 1 bardak limonlu su icip güne başlasam
Oglen kizimi okula biraktiktan sonra 1 bucuk 2 gbi oglen yemegi yesem guzel saglikli doyana kadar. Aksam 6 7 gbi tek ara ogun yapsam yesil cay findik ceviz vb.
Sizce bi kac gun denesem mideme iyi gelirmi.
Denesem faydasini yada zararini gorur muyum
Deneyip buraya da yazarim
Kiz kardesimin yakinda nişanı olacak bi kac aya kadar. Gobegimden de kurtulmam lazim hergun spor yaparken mekik de cekiyorum 100 e yakin evet toparlaniyor ama hala gobekliyim
Fikirleriniz benim icin coook ama cok onemli.
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?