2 öğünle zayiflama yolculuğum

Yaa ben diyete hiç sadık kalamiyorum. Halim ne olacak
Her insan gibi sıkıntılarım var. O sebeple mi acaba.
Her gün aynı şeylerle kahvalti yapmaktan şimdiden sıkıldım. Hızlı kilo vermeyince hevesim kaciyor

Ama şunda kızların menüleri beni şaşırtıyor ben öyle o.kadar yesem kesinlikle kilo veremem..mesela öğlen ben ağır bir yemek yediğim için 4 de yedim günü kapatacağım...akşam yok ...bu yemeyle kilo veriyorsaniz super

Haklisin canim size sormak istedim . Sabah acikmadigim icin öğlen yesem aksam da sadece ara ogun yesem gunde tek öğün yemek yemis olurum
En azindan hedefledigim kiloya ulasana kadar. O kiloya ulastiktan sonra da gunde saglikli 2 ogune feri donerim diyordum ama bilemedim.
Cocuklarin peşinden cok kosturuyorum tek öğün ile gucsuz düşerim enerjisiz olurum diye de düşünüyorum

Zaten üç öğün yok diyorlar iki öğün 12 gibi kahvaltını yap akşam 6 7 akşam yemeği ondan sonra şekersiz kahve ve su iç sadece böylece inan çok çok kilo vereceksin

Canim senin sikintilarin ne ise ay ilari emin ol bizde de var. Ama sen kilo verme isini kafananda tam olarak bitirmemissin. Hatta buna kilo verme degil saglikli yemege geçiş hayatin boyunca demeliyiz. Cunku kilo versen de gayet fit hale gelsen de nasil oksa zayifladim diye tekrar edkisi gbi yemege devam edersen emin ol kalici olmaz geri kilo alirsn. Sen istemiyorsun bence zayiflamayi. Isteyen kisi dert de olsa borc ta olsa bunu yapar. Hersey kafada basliyor ve bitiyor

Ben yukarda dediğim sistem devam edeceğim ama öğlenleri acıkıyorum emzirdigim için n yogurta devam

Canım sen biraz fazla yiyebilirsin senin benim emzirme avantajımız var ...abartmadan ye ayda 2 kilo ver olmaz mı seni çok iyi anlıyorum emİrdigimiz için daha farklı acıkıyorum..fındık badem bana iyi geliyor...

Zaten üç öğün yok diyorlar iki öğün 12 gibi kahvaltını yap akşam 6 7 akşam yemeği ondan sonra şekersiz kahve ve su iç sadece böylece inan çok çok kilo vereceksin
Evet canim bende bazen sasiriyorum o bol bol yemekli menulerle nasil kilo veriyorlar vermezlerki anca ugrasirlar.
Ben sabah saglikli kahvalti
Aksam saglikli yemek
Oglen de sade cay
Ve spor ile gayet guzel kilo veriyorum. Boyle devam et diyorsun yani

Ben yukarda dediğim sistem devam edeceğim ama öğlenleri acıkıyorum emzirdigim için n yogurta devam
Evet emzirince mide kaziniyor gurulduyor biliyorum bende o yollardan gectimmm 2 kere
Gecen sene ben emzirirken 10 kilo verdim. Sen daha azimlisin daha cok verirsin eminim

Kesinlikle acikmiyorsan ara öğün yapma ..Karatay ara öğün kilo aldırır diyor mesela ama ben dayanamadigim için yapiyorum

Kesinlikle acikmiyorsan ara öğün yapma ..Karatay ara öğün kilo aldırır diyor mesela ama ben dayanamadigim için yapiyorum
Benim menulerime bakarsan ara ogunlerim cok hafif çok masum :)
Sadece sekersiz yesil cay
Ben yesil cay icmeye bayiliyorum tafini da seviyorum bazen cayin yaninda 1 ceviz yada 1 kayisi

Katiliyorum

Ve bu diyet işi arkadaşın dediği gibi kafada bitiyor kafanda bitti mi inanın yan gözle bile bakmıyorsunuZ.
Evde en sevdiğim halleylerden vardı canım istedi istemedi mi elimi uzatmadim.
Mesela aşure verdi komşum bir tabak yemedim hala duruyor..
Çünkü kafamda kesinlikle karar verdim iş bitecek diye...eğer gerçekten yapmak iatemiyorsani inanın bırakın metabolizmanızı yoktan yere yoruyorsunuz böyle ..bünye diyor ki birgün öyle bir gün öyle.tam emin olduğunuzda başlamanız sizin için en iyisi

Bence iki öğün yemelisiniz cunku tek ogün olursa kisa surede diyetten bikarsiniz aclik krizleri gelir.. bu seferde kacamaklar artar...
Birde bunu diyet degilde yasam tarzi olarak otutturmaliyiz..

hiçbir zararı olmaz. vücudunu dinle. acıkmadıktan sonra niye zorla yiyesin ki? tek öğün çok iyi bile. dediğin gibi h. sonu da 2 öğün yaparsın. tek öğün yaparken yine yoğurt, badem ceviz falan yersin arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…