2 öğünle zayiflama yolculuğum

Kizlar su haftasonu gezenlere hayranim bizde haftasonu olunca tarlada aliyoruz solugu nasil yorgunum anlatamam sanirsin 3 saat araliksiz agirlik calistim o derece kollarim bacaklarim.
Sabah 1 haslanmis yumurtanin sarisi 5 zeytin
Oglen sadece tere
Aksam 1 kase corba ve biraz patates kizartmasi
Suyu 3 lt ye tamamlayamadim
Spor un haddi hesabi yok 11 den 5e kadar tarla sporu :)

Yok canim yanlis hatirlamiyorsun evet 26 ya gircem.
Menu guzelmis

Aralarda yediklerini yemessen boyle devam edebilirsin guzel kilo verirsin

Bisey dicem toktik evet tarlada calisiyorsun ve bence spor yapmana gerek yok . Ve sen bu sekilde yediklerine dikkat ederek daha iyi kilo verebilirsin.
Merak ettim 1 cocugun vardi degil mi
Benim kilolarim cocuklardan sonra emzirme doneminde aldigim geri veremedigim kilolar. Sen tarlada calisiyor olmana ragmen yediklerine dikkat etmedigin icin mi aldin kilolari

Bu arada Allah kolayliklar versin. Ne ekip biciyorsnuz

Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
3 ceri domates
2 catal peynir
Sekersiz cay

Oglen
2 dilim pizza
1 dilim pasta

Aksam
Yemek tabiki yemedim yiyemedim cunku oglen yediklerimden sonra hem vicdan azabindan hemde hic acikmadigimdan yemedim.

1 saat spor
10 dakka zumba

Suan tarcinli yesil cay iciyorum
Karnim hafif guruldamaya basladi o yuzden tarcin attim suan bastirdi beni

Daha dikkatli ve daha azimli haftalar aylar beni bizi bekliyor kizlar.
Yaptığım hatayi telafi ettim vucudum.rahat en az 500 kalori yaktim bugun

Kizlar bu arada ben yazdim ya yarin avmye gitcez kendime saat canta alicam diye.
Devaminda sunu yazacaktim unutmusum bilerek saati cantayi alacagimi soyledim cunku uzuunca bir donem kiyafet almayi dusunmuyorum. En az bi 10 kilo vereyim ondan sonra kiyafet alicam insallah kendime. Kiyafet disinda kalan ihtiyaclarimi almayi dusunuyorum bu sure zarfinda

Canım yarın avm de köfte yıyebılırsın et döner yıyebılırsın adana yıyebılırsın kendını kısıtlama ..olan olmuş olmusla olmuse care yok

Kızlar geldim kendime kocaman masAllah diyorum hıc kacamak yapmadım ...ahh o kuru pastalar ahhh ıcım gıttı..ye bir tane diye ıcımden cıglık attım onlar yedi ben lımonlu cay içtim sekersiZ ...cıgkofte senı unutmıycam...muzlu ekler benı affet bsardıgım zaman ılk sızlerı yıyecegım..
Canlar
Bir avuc kuruyemiş bır kayısı
Kahvaltı normal khvltı az öz
Ara yapmadım m ıiki üç fındık attım agzıma
Aksam
Bir kepçe mercimek çorbası
Tavuklu patates ıkı kasık pilav
Yogurt salata bıraz da .
Çok yesemde cıs yok bırde mıktarlar çok az dı
Bu kadar..bugunude atlattım çok sukut kızım uyursa bıraz hareket yapmak istıyorum...

Uzulme aksam yemedıgın için ve spor yaptıgın için emınım ya sbıtsın yada eksi goreceksın..bazen kacamak sart bıle vücudu sasırtmak için..ama benim dedıgım hergun olmaması...

Birde kızlar sıze kucuk bır sır vereyim bende kacmk ypmk istiyorum ama kendime belırledıgım bor hedef var onu trtıda göre ne kadar ypmk ıstemıyorum
63 olur 62 olur 64 olur ..bunları goreyım...emın olun bende goturcem...

Bu arada biskolata senı hıc unutmadım bebegım elbet senden yedıgım günlerde gelecek bugün seni elımın kenrıyla ıttım ama catır cutur yıycem senı zmn gelecek

Ohh masallahh diyelim nazar degmesin o zaman.
Bu imtihanlar en onemlisi hayir demeyi ogrenmek lazim.
Bak senin canin cekmis ama yememissin. Ben canim cekmedi bile midem oyle kuculmus ki istahin hiic yok ama gözüm ac ya orda ki kraker pizza dursun yemeyiver iste. Ama o gozler varya terbiye etmeye once onlardan baslamk lazim. Seni tebrik ediyorum musait olunca diger mesaajlarini da okjcam canm

2 cocugum var canim ilkine 85 le hamile kaldim 112 ile doğum sonra 90lara dustum tekrar kilo aldim ikinciye hamile kaldigimda 110 kilo dogum 117 kilo. Kilo alisverisim hep yüksek rakamlar. 110 olsam bile takmiyodum kafama ama bacaklarim cok rahatsiz etmeye basladi. Evet hareketim cok ama bogazimda coktu bunun farkindayim suan eski yediklerimin 1/4 unu ancak yiyorum insallah sonum hayir olur

Aaa bu guzelmis bak bende kendime 95 i gorunce canimin istedigi biseyi yicem deyip o gune motive edebilirim :) abartmadan tabii :)

Aaa bu guzelmis bak bende kendime 95 i gorunce canimin istedigi biseyi yicem deyip o gune motive edebilirim :) abartmadan tabii :)
Kesınlıkle her hedefte bir ılı tane canının ıstedıgı seyı yeyıver sonra devam...ben sahsen kendimi Boyle durduruyor..biliyorum yemek cok güzel borsey ama diyorum sabret...

69 kılomuydın canım ben seni 56 biliyordum ...ilk sayfaya yanlış yazılmış galıba

Evet canım burda 69 la başladım ama öncesi de var. 600 gr. vermiştim burda. Hedefim 64 olduğu için son kilolarım dedim. Gittiğim yerde yeme düzenine uyamasam da dikkat etmeye çalıştım. Sabah akşam yürüyüş yaptım neyse almadan geldim. Bu sabah tartıldım 500 gr. vermişim. 3.900 kaldı yani :)
Ben bir sisteme girdiğimde çok zorunlu olmadıkça hiç kaçamak yapmıyorum ama iki kere bıraktım tekrar başladım öylece uzadı. Başta aman ayda 2 kg. versem yeter dedim ama uzadıkça bıktırıcı oldu. Şimdiye kadar çoktan biterdi aslında.
Dün gelirken malzemeleri aldım 5 günlük detoks yapacağım bakalım sonucu burda yazarım inşallah.
Geriye doğru bakamadım ama umarım sizlerin de temponuz iyi gidiyordur.

Hoşgeldin BinbirRenk
Benimki gitmiyor. Bugün aşırı bozdum. Bilmiyorum. Devam edebilecek miyim.
Sakın sakin yapacagim dedim bu sefer az verdim buda hevesimi kırdı.
Ne yapsam olmadı. Şu an 65 in altındayım. 64.5 fakat akşam tartilsam kesinlikle fazla çıkarım.
Bu kabızlıktan nefret ediyorum birde bu sorunum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…