Yok bee zikkim olsun de bana :)Afiyet olsun kiz :)
Yok canim yanlis hatirlamiyorsun evet 26 ya gircem.Merhaba
Maşallah 26 yaş ne kadar genç bir yaş aşk 933 .Yanlış hatırlamiyorum değil mi
Sabah ılık limonlu su
Kahve 3 adet kuru kayısı
Öğlen
İki haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
1 ceviz
Sütlü Nescafe
Yarım haşlanmış patates
5 te 1 yer elması
1 kase patlamış mısır
Akşam
Balık ve fazlaca fırında patates
Yarimdan az muz
Bisey dicem toktik evet tarlada calisiyorsun ve bence spor yapmana gerek yok . Ve sen bu sekilde yediklerine dikkat ederek daha iyi kilo verebilirsin.Kizlar su haftasonu gezenlere hayranim bizde haftasonu olunca tarlada aliyoruz solugunasil yorgunum anlatamam sanirsin 3 saat araliksiz agirlik calistim o derece kollarim bacaklarim.
Sabah 1 haslanmis yumurtanin sarisi 5 zeytin
Oglen sadece tere
Aksam 1 kase corba ve biraz patates kizartmasi
Suyu 3 lt ye tamamlayamadim
Spor un haddi hesabi yok 11 den 5e kadar tarla sporu :)
Bu arada Allah kolayliklar versin. Ne ekip biciyorsnuzKizlar su haftasonu gezenlere hayranim bizde haftasonu olunca tarlada aliyoruz solugunasil yorgunum anlatamam sanirsin 3 saat araliksiz agirlik calistim o derece kollarim bacaklarim.
Sabah 1 haslanmis yumurtanin sarisi 5 zeytin
Oglen sadece tere
Aksam 1 kase corba ve biraz patates kizartmasi
Suyu 3 lt ye tamamlayamadim
Spor un haddi hesabi yok 11 den 5e kadar tarla sporu :)
Canım yarın avm de köfte yıyebılırsın et döner yıyebılırsın adana yıyebılırsın kendını kısıtlama ..olan olmuş olmusla olmuse care yokYaaaa hadi senin misafirin var belki kacirabilirsin ya bana ne demeli.
Dun aksam esim en sevdiğim krakerlerden almis. Saat 11 de o 1 paker krakeri yedim mi bir güzel
Bugun sabah klasik yumurtali domatesli zeytinli kahvaltimi yaptım
Bizimkiler pasta istediler ee hadi yapiyim dedim.
Öğlen dr.oetkerin pizzasi oluyor ya 4lu. Ondan vardi buzlukta esim evde oldugu icin ondan yaptım
Ben 2 dilim pizza yedim 1 dilim de pasta
Neyse cok uzatmaya gerek yok olan oldu bundan sonrasina telafisini bakıcaz.
Yarin avm ye gidiyoruz canta ve saat alcam kendime gitmisken yemek yenir mutlaka ama ben yemicem simdiden kendime soz veriyorum
Çocuklar ve esim ne istiyorlarsa yesinler beni hic ilgilendirmiyor
Ben bu yediklerimle uzzuuun sure kacamak yapmayacagima yemin ediyorum soz veriyorum
Cunku kuculmus mideyi buyutmemek gerek
Midem karnim sisti rahatsiz oldum
Kiz bana nolurrr Y Yeni ben lazim
Uzulme aksam yemedıgın için ve spor yaptıgın için emınım ya sbıtsın yada eksi goreceksın..bazen kacamak sart bıle vücudu sasırtmak için..ama benim dedıgım hergun olmaması...Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
3 ceri domates
2 catal peynir
Sekersiz cay
Oglen
2 dilim pizza
1 dilim pasta
Aksam
Yemek tabiki yemedim yiyemedim cunku oglen yediklerimden sonra hem vicdan azabindan hemde hic acikmadigimdan yemedim.
1 saat spor
10 dakka zumba
Suan tarcinli yesil cay iciyorum
Karnim hafif guruldamaya basladi o yuzden tarcin attim suan bastirdi beni
Daha dikkatli ve daha azimli haftalar aylar beni bizi bekliyor kizlar.
Yaptığım hatayi telafi ettim vucudum.rahat en az 500 kalori yaktim bugun
Ohh masallahh diyelim nazar degmesin o zaman.Kızlar geldim kendime kocaman masAllah diyorum hıc kacamak yapmadım ...ahh o kuru pastalar ahhh ıcım gıttı..ye bir tane diye ıcımden cıglık attım onlar yedi ben lımonlu cay içtim sekersiZ ...cıgkofte senı unutmıycam...muzlu ekler benı affet bsardıgım zaman ılk sızlerı yıyecegım..
Canlar
Bir avuc kuruyemiş bır kayısı
Kahvaltı normal khvltı az öz
Ara yapmadım m ıiki üç fındık attım agzıma
Aksam
Bir kepçe mercimek çorbası
Tavuklu patates ıkı kasık pilav
Yogurt salata bıraz da .
Çok yesemde cıs yok bırde mıktarlar çok az dı
Bu kadar..bugunude atlattım çok sukut kızım uyursa bıraz hareket yapmak istıyorum...
2 cocugum var canim ilkine 85 le hamile kaldim 112 ile doğum sonra 90lara dustum tekrar kilo aldim ikinciye hamile kaldigimda 110 kilo dogum 117 kilo. Kilo alisverisim hep yüksek rakamlar. 110 olsam bile takmiyodum kafama ama bacaklarim cok rahatsiz etmeye basladi. Evet hareketim cok ama bogazimda coktu bunun farkindayim suan eski yediklerimin 1/4 unu ancak yiyorum insallah sonum hayir olurBisey dicem toktik evet tarlada calisiyorsun ve bence spor yapmana gerek yok . Ve sen bu sekilde yediklerine dikkat ederek daha iyi kilo verebilirsin.
Merak ettim 1 cocugun vardi degil mi
Benim kilolarim cocuklardan sonra emzirme doneminde aldigim geri veremedigim kilolar. Sen tarlada calisiyor olmana ragmen yediklerine dikkat etmedigin icin mi aldin kilolari
Arpa bugday nohut hashas ve kucuk bi meyve bahcesi. Allah ne verdiyse :)Bu arada Allah kolayliklar versin. Ne ekip biciyorsnuz
Aaa bu guzelmis bak bende kendime 95 i gorunce canimin istedigi biseyi yicem deyip o gune motive edebilirim :) abartmadan tabii :)Birde kızlar sıze kucuk bır sır vereyim bende kacmk ypmk istiyorum ama kendime belırledıgım bor hedef var onu trtıda göre ne kadar ypmk ıstemıyorum
63 olur 62 olur 64 olur ..bunları goreyım...emın olun bende goturcem...
Kesınlıkle her hedefte bir ılı tane canının ıstedıgı seyı yeyıver sonra devam...ben sahsen kendimi Boyle durduruyor..biliyorum yemek cok güzel borsey ama diyorum sabret...Aaa bu guzelmis bak bende kendime 95 i gorunce canimin istedigi biseyi yicem deyip o gune motive edebilirim :) abartmadan tabii :)
69 kılomuydın canım ben seni 56 biliyordum ...ilk sayfaya yanlış yazılmış galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?