2 öğünle zayiflama yolculuğum

3 cocuk var ve sen 66 kilosun valla tebrik ediyorum kilon cocuklarina gore gaayet iyiymiş. Bende tek bebegin var saniyordum canim
Bu arada sitenin bu halini sevmedigim icin sık sık girmiyorum sizde de oyle oldumu
Bi 6 kılı daha verirsem Super olacak

Kızlar bende gecen hafta 67 kıloydum bu hafta 66 ama hfta ıcı 65 500 gordüm ama odem tutuyorum atamıyorum ıctıgım suyu ..hayırlısı olsun yola devam

3 litre su iciyorsan eger ödem atmak icin aksamlari büyük bir kupa ısırganotu cayi içebilirsin. Sabahlarida 1,5 litre ilik suyun icine tarcin, limon ve zencefil atip icersen odemlerinden kurrulursun. (En az 4 hafta boyunca yapman gerek)

Canım emzırıyorım bebege gececegi için hersey ıcemıyorum sıkıntı olur diye tesekkur ediyorum...

Ben de hala aynı istikrarla devam ediyorum. Arada ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Çorba salata yemekten gina geldi artık.

Bugün günlerden gün bakalım ben ne kadar ıstıkrarlı kalacağım neler yapacağım..bende cok merak ediyorum kendimi..

Mune abla siteyi eski haline dondurun noluuurr
Hic giresim gelmiyor
Diger arkadaslarimda benimle hem fikir
Alisamadim alisamiyacam gbi duruyor
Kuşum tüm ayarları düzenlensin güzel olacak, ben ki teknoloji özürlü ablanız alıştı sizler haydi haydi alışırsınız gülüm, az sabır

Merhaba
Çok acım ama kahve ıcerek gecıstırıyorum. Is bıtınce evde bırseyler yiyecegım. Su ana kadar iyi idare ettim.
44 beden pantolonumda gelmıs kargodan alıcam. Insallah kuması guzeldır.
Eve gecınce yazarım belki spor bile yaparım.

:)
Grsrz

Canım calısıyorsun birde yanına ceviz badem fındık yogurt felan mı alsan cok da ac bırakma kendını yada form bıskıvulerden ..bizler evdeyız evde DHA kolay bazı seyler kolaylıklar dılıyorum

Canım calısıyorsun birde yanına ceviz badem fındık yogurt felan mı alsan cok da ac bırakma kendını yada form bıskıvulerden ..bizler evdeyız evde DHA kolay bazı seyler kolaylıklar dılıyorum

Arkadasım
Oglen geldım okuldan eve. Yogurt ve cokeleklı omlet yedım
Sımdı ise ganoexcel kahve ıcıyorum. Tahmınıme gore kan sekerımı duzenlıyor. :)
Bugun kendımı cumartesı paZar sabahı ıcın pilatese yazdırdım. Bakalım nasıl olacak :)
44 beden pantolonumda gayet guzel cıktı su an ustumde :)

Anlımın akıyla cıktım bu günden de sadece börek yedim bır dilim birde hfıf salata vardı sehrıye sltası ıkı kasık da ondan yedimm bir tane kurabiye bu kadar ....aksamı da hafif atlattı mı tamam.. sabah da oraya gıdecegım ıcın cok az yemıstım..bugün Boyle dengelıycem ınsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…