- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Bi 6 kılı daha verirsem Super olacak3 cocuk var ve sen 66 kilosunvalla tebrik ediyorum kilon cocuklarina gore gaayet iyiymiş. Bende tek bebegin var saniyordum canim
Bu arada sitenin bu halini sevmedigim icin sık sık girmiyorum sizde de oyle oldumu
Kızlar bende gecen hafta 67 kıloydum bu hafta 66 ama hfta ıcı 65 500 gordüm ama odem tutuyorum atamıyorum ıctıgım suyu ..hayırlısı olsun yola devam
Kesinlikle ,girmiyorum siteyeMune abla siteyi eski haline dondurun noluuurr
Hic giresim gelmiyor
Diger arkadaslarimda benimle hem fikir
Alisamadim alisamiyacam gbi duruyor
Canım emzırıyorım bebege gececegi için hersey ıcemıyorum sıkıntı olur diye tesekkur ediyorum...3 litre su iciyorsan eger ödem atmak icin aksamlari büyük bir kupa ısırganotu cayi içebilirsin. Sabahlarida 1,5 litre ilik suyun icine tarcin, limon ve zencefil atip icersen odemlerinden kurrulursun. (En az 4 hafta boyunca yapman gerek)
Bravo diyorumBir tabak dolmayı elımın tersiyle ıttım kalem gıbı srılmıstı yemedim yıyemedım
Amın amın sabah bor tane atacağım. Ama agzımaBravo diyorum
Darısı başıma
Ilk on gün cok yogurt tukettım faydasını da gordüm ama bir soguma geldi cok yedıgım içinMerhabalar
Aksam 8 de bır kase yogurtla günü kapattım. :)
Darısı yarına
Diren mamafalaBen de hala aynı istikrarla devam ediyorum. Arada ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Çorba salata yemekten gina geldi artık.
Kuşum tüm ayarları düzenlensin güzel olacak, ben ki teknoloji özürlü ablanız alıştı sizler haydi haydi alışırsınız gülüm, az sabırMune abla siteyi eski haline dondurun noluuurr
Hic giresim gelmiyor
Diger arkadaslarimda benimle hem fikir
Alisamadim alisamiyacam gbi duruyor
Sen azimlisin valla . Gecersin bu sinavdanda eminimmmBugün günlerden gün bakalım ben ne kadar ıstıkrarlı kalacağım neler yapacağım..bende cok merak ediyorum kendimi..
Merhaba
Çok acım ama kahve ıcerek gecıstırıyorum. Is bıtınce evde bırseyler yiyecegım. Su ana kadar iyi idare ettim.
44 beden pantolonumda gelmıs kargodan alıcam. Insallah kuması guzeldır.
Eve gecınce yazarım belki spor bile yaparım.
:)
Grsrz
Canım calısıyorsun birde yanına ceviz badem fındık yogurt felan mı alsan cok da ac bırakma kendını yada form bıskıvulerden ..bizler evdeyız evde DHA kolay bazı seyler kolaylıklar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?