2 öğünle zayiflama yolculuğum

Kizlar haftada 1 tartilalim ama ayda 1 editlerim kilolarimiz konumda
Nasil iyimi bu sekilde

Hadi birbirimizi kiskirtalim bu sefer daha azimli daha istekli olalim martin 11i ne kadar biraz degiselimm
Gayet iyi. Haftaya da ikili rakamlari gormezsem daha oynamam

Umarim hiç kimseyi cevapsiz birakmamisimdir :) dun yazamadim. Zaten sayfaya uygun değildi yediklerim :) sabah salatayla acikis yapıp kekle kapatan var midir :)

Dun sabah
1 haslanmis yumurta as peynir 2 ceviz 5 zeytin
Ogle 1 haslanmis tavuk kanadi salata 6 tulumba
Aksam balik salata
Cay ile 3 tuzlu kucuk susamli top kurabiye 1 dilim havuclu kek
Ama butun gun hic ekmek yemedim :)))

Gayet iyi. Haftaya da ikili rakamlari gormezsem daha oynamam
Boyle düşünme yenıldıgımız zamanlar oluyor yoruldugumuz bıktıgımız ..kaçamak yapmış olsakta önemli olan hıc yapmamış gibi devam etmek ..basarırsınız çünkü başaran okadar insan varkı.yengem 100 kusur kıloydu şuan 70 lerde ve görenler sok geçiriyor sana ne olmuş diye ..sende bunu ıstemesmısın .herşeyden önce kendımiz için yapmalıyız...pes etmek yok devam ..

Ben dun bakismakla kalmadim :)
Gittiler gecenin bi yarisi. Esimin akrabalariydi kayinvalidede vardi illa gitmeyin oturun diye diye oturttu adamlari. Gittiler bulasik ortalik derken bittim dun
Allah kolaylik versin arkadasim.
Benim pek gelenim gidenim olmuyor ailelerden baya uzaktayiz :)

Limonlu ılık suyumla sizlere kocamannn bir GÜNAYDIN KIZLARRRR....

Hemde cok isterim. Pes etmedim kaldigim yerden devam :)

Kizlar ben daha once zayiflamaya yardimci hicbisi kullanmadim dun chia tohumu ile yulaf ezmesi aldırdım nasil kullanicaz bunlari
Canim internete bak hersey orda yazar
Ben chiayi yogurda eklerim biraz beklerim sisince yerim
Yedigim her yemegin ustune chia serperim 1 tatli kasigi. Sanki baharat serperiz ya o şekilde
Yulagla da cok tarif var lapa falan yapiyoruz ama ben tadini pek sevmiyorum
Ben yukafla omlet yapiyorum genelde acayip tok tutuyor.
1 yumurtaya 1 yemek kasigi yulaf ekle karıştır. Tavada krep yapar gibi arka ön kizart. Harika oluyor kahvaltiya.

Canim bu arada senin kilo suan tam olarak kac tartildin mi Yazayim konuya

Chia şişiyor degisik bi jel gbi bisi oluyor. O mideyi yok tutuyor ben ekmek yemedigim icin tok tutacak seyler lazim oluyor chia yulaf iyi bu anlamda

Hayatta kaçamak olmadan bır diyeti tamamlıyamadım ..kacamaksız diyet mi olur..
Ben hep su kafadayim. Bu yiyecekler cipler kolalar pastalar borekler corekler hep onumuze gelecek yiyecekler ömrümüz boyunca gorcez bunlari. Onemli olan 1 catal tadina bakip birakmak.
10 kilo verirken baklava da yedim cips te pasta da herseyi yedim ama nefsimi korelttim ve tadinda biraktim.
Kacamak elbet olacak bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…