- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
Ben dun bakismakla kalmadim :)Mutfakta bulunan profiterol ile bakışıyoruz :)
Cok kilo :)Aburcubur da bir alışkanlık. Bir süre sabrederseniz vücut unutur bu tatları. Ben de tatlı seviyorum ve ara sıra kendime izin veriyorum. Ama benim acelem yok. Ayda 2 kg. versem yeter diyorum. Kaç kg. vereceksiniz?
Gittiler gecenin bi yarisi. Esimin akrabalariydi kayinvalidede vardi illa gitmeyin oturun diye diye oturttu adamlari. Gittiler bulasik ortalik derken bittim dun
100.1 kiloT Toktik @BinbirRenk @Yasamenerjisi Y Yeni ben lazim
Kizlar suan tam kac kilosunuz soleyin konumu editleyip not edicem sonra guncelleyerek zayiflamaya devam ederiz
Gayet iyi. Haftaya da ikili rakamlari gormezsem daha oynamamKizlar haftada 1 tartilalim ama ayda 1 editlerim kilolarimiz konumda
Nasil iyimi bu sekilde
Hadi birbirimizi kiskirtalim bu sefer daha azimli daha istekli olalim martin 11i ne kadar biraz degiselimm
Gel canim hosgeldinSlm kizlar bende katilabilirmiyim..
Boyle düşünme yenıldıgımız zamanlar oluyor yoruldugumuz bıktıgımız ..kaçamak yapmış olsakta önemli olan hıc yapmamış gibi devam etmek ..basarırsınız çünkü başaran okadar insan varkı.yengem 100 kusur kıloydu şuan 70 lerde ve görenler sok geçiriyor sana ne olmuş diye ..sende bunu ıstemesmısın .herşeyden önce kendımiz için yapmalıyız...pes etmek yok devam ..Gayet iyi. Haftaya da ikili rakamlari gormezsem daha oynamam
Tabiki.hosgeldinn Baslangic kilonu soylermisin konuya yazicam ayda 1 guncellicem.Slm kizlar bende katilabilirmiyim..
Ben dun bakismakla kalmadim :)
Allah kolaylik versin arkadasim.Gittiler gecenin bi yarisi. Esimin akrabalariydi kayinvalidede vardi illa gitmeyin oturun diye diye oturttu adamlari. Gittiler bulasik ortalik derken bittim dun
Senin 6li rakamlari gormene az kalmis canim ne guzel. Tamamdr yaziyorumKızlar bende tartıldım şuan 71900 inşaAllah gidecek kılolar
Hemde cok isterim. Pes etmedim kaldigim yerden devam :)Boyle düşünme yenıldıgımız zamanlar oluyor yoruldugumuz bıktıgımız ..kaçamak yapmış olsakta önemli olan hıc yapmamış gibi devam etmek ..basarırsınız çünkü başaran okadar insan varkı.yengem 100 kusur kıloydu şuan 70 lerde ve görenler sok geçiriyor sana ne olmuş diye ..sende bunu ıstemesmısın .herşeyden önce kendımiz için yapmalıyız...pes etmek yok devam ..
Canim internete bak hersey orda yazarKizlar ben daha once zayiflamaya yardimci hicbisi kullanmadim dun chia tohumu ile yulaf ezmesi aldırdım nasil kullanicaz bunlari
Chia şişiyor degisik bi jel gbi bisi oluyor. O mideyi yok tutuyor ben ekmek yemedigim icin tok tutacak seyler lazim oluyor chia yulaf iyi bu anlamdaCanim internete bak hersey orda yazar
Ben chiayi yogurda eklerim biraz beklerim sisince yerim
Yedigim her yemegin ustune chia serperim 1 tatli kasigi. Sanki baharat serperiz ya o şekilde
Yulagla da cok tarif var lapa falan yapiyoruz ama ben tadini pek sevmiyorum
Ben yukafla omlet yapiyorum genelde acayip tok tutuyor.
1 yumurtaya 1 yemek kasigi yulaf ekle karıştır. Tavada krep yapar gibi arka ön kizart. Harika oluyor kahvaltiya.
Canim bu arada senin kilo suan tam olarak kac tartildin mi Yazayim konuya
Hayatta kaçamak olmadan bır diyeti tamamlıyamadım ..kacamaksız diyet mi olur..Hemde cok isterim. Pes etmedim kaldigim yerden devam :)
Ben hep su kafadayim. Bu yiyecekler cipler kolalar pastalar borekler corekler hep onumuze gelecek yiyecekler ömrümüz boyunca gorcez bunlari. Onemli olan 1 catal tadina bakip birakmak.Hayatta kaçamak olmadan bır diyeti tamamlıyamadım ..kacamaksız diyet mi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?