- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Sabah ve akşam ana öğün yapıyorum .bir de ara öğün .Çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatır. Akşam mı kaçamak oluyor kaç öğün yapıyorsunuz?
Sabah ve akşam ana öğün yapıyorum .bir de ara öğün .
Kaçamak zamanı pek belli olmuyor :)
Bir de bendeki sıkıntı şu ;mesela akşam yemeğinin yerine bir paket bisküviyi tercih edebiliyorum yada 2 dilim kek daha cazip geliyor ,sağlıksız kısma odaklı beynim .
Bende yarın tartılıp kılomu bildiririm yarın başlıyorum ınsaAllah hepimizin aşağı yukarı vereceği kılolar aynı ..ben ilk 5 kılo versem super..
Yok benimki aşırı sevgidenAna öğünlerde kh yok mu? Belki de ondan yoksunluk çekiyorsunuzdur. Ben her iki öğünde de ekmek yiyorum mesela.
Bende farknda olmadan iyi bisey yapmisim o zaman.İyi akşamlar hanımlar herkese kolay gelsin
Ben intermittent fasting yöntemine başladım. iki öğün ve bir ara yapıyorum. Sizin sisteminiz bana da uygun.
10 kg. fazlam vardı. Başladım ama beraber yapacak kimse olmayınca epeyce bir ağırdan aldım, bazen bıraktım ve yine de 5 ini verdim, 5kg. kaldı.
Ben sabah 10 da kahvaltı, 1 de ciya tohumlu yoğurt ve birkaç kuruyemiş, bazen meyve, akşam 6 da yemek ve bitiyor.
Ondan sonra sadece su.
Spor olarak gün içinde ne zaman fırsatım varsa 45 dk. leslie ve akşam 9 da 1 saate yakın yürüyüş.
Iyi ediyorsun canim kabalik olalim hep beraber bu yolda hedefimize ulasalim.R Rodya83 sende buraya gel canım..ya ben davetsiz misafir olarak herkesi çağırıyorum ama kalabalık olursak daha ıyı motuve olmazmıyız daha ıyı olur.kızım 11 buçuk aylık aktif emzırıyorum emzırmem agırlıklı bakalım..esım çok rahatsız kılolarımdan yurtdışına gidecek bır hafta sonra geldiğinde biraz olsun şaşırtmak istiyorum...
Yok benimki aşırı sevgiden
İlk aşamada 10 kilo verip 63 ü görsem çok iyi olur ,sonra da 56 57 hedefim .ben gebelik Şekeri yaşadım ve 30 kilo aldım maalesefAburcubur da bir alışkanlık. Bir süre sabrederseniz vücut unutur bu tatları. Ben de tatlı seviyorum ve ara sıra kendime izin veriyorum. Ama benim acelem yok. Ayda 2 kg. versem yeter diyorum. Kaç kg. vereceksiniz?
73.6 olarak yazabilirsin canım beniT ToktikBinbirRenk Y Yasamenerjisi Y Yeni ben lazim
Kizlar suan tam kac kilosunuz soleyin konumu editleyip not edicem sonra guncelleyerek zayiflamaya devam ederiz
İlk aşamada 10 kilo verip 63 ü görsem çok iyi olur ,sonra da 56 57 hedefim .ben gebelik Şekeri yaşadım ve 30 kilo aldım maalesef
T ToktikBinbirRenk Y Yasamenerjisi Y Yeni ben lazim
Kizlar suan tam kac kilosunuz soleyin konumu editleyip not edicem sonra guncelleyerek zayiflamaya devam ederiz
Kizlar haftada 1 tartilalim ama ayda 1 editlerim kilolarimiz konumda
Nasil iyimi bu sekilde
Hadi birbirimizi kiskirtalim bu sefer daha azimli daha istekli olalim martin 11i ne kadar biraz degiselimm
Teşekkürler. Memnuniyetle gelirimR Rodya83 sende buraya gel canım..ya ben davetsiz misafir olarak herkesi çağırıyorum ama kalabalık olursak daha ıyı motuve olmazmıyız daha ıyı olur.kızım 11 buçuk aylık aktif emzırıyorum emzırmem agırlıklı bakalım..esım çok rahatsız kılolarımdan yurtdışına gidecek bır hafta sonra geldiğinde biraz olsun şaşırtmak istiyorum...
Tam kılomu yarın ogrenecegım benım bildiğim 71 70 arası 60 olsam superToplamda kaç kilo var verilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?