2 öğünle zayiflama yolculuğum

Çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatır. Akşam mı kaçamak oluyor kaç öğün yapıyorsunuz?
Sabah ve akşam ana öğün yapıyorum .bir de ara öğün .
Kaçamak zamanı pek belli olmuyor :)
Bir de bendeki sıkıntı şu ;mesela akşam yemeğinin yerine bir paket bisküviyi tercih edebiliyorum yada 2 dilim kek daha cazip geliyor ,sağlıksız kısma odaklı beynim .

R Rodya83 sende buraya gel canım..ya ben davetsiz misafir olarak herkesi çağırıyorum ama kalabalık olursak daha ıyı motuve olmazmıyız daha ıyı olur.kızım 11 buçuk aylık aktif emzırıyorum emzırmem agırlıklı bakalım..esım çok rahatsız kılolarımdan yurtdışına gidecek bır hafta sonra geldiğinde biraz olsun şaşırtmak istiyorum...

Ana öğünlerde kh yok mu? Belki de ondan yoksunluk çekiyorsunuzdur. Ben her iki öğünde de ekmek yiyorum mesela.

Bende farknda olmadan iyi bisey yapmisim o zaman.
Gecen sene zayiflamak istemistim ama 3 ogun hazirlamak bana zor geliyordu ee cocuklarda malum herseyi yemezler herkese farkli yemek yaomaktan yoruldum.
Bende kendime soz verdim sabah karnimi doyurana kadar saglikli kahvalti yapip bide aksam saglikli bir yemek yicem. Oglen aclik hissedersem biseylar atarim agzina diye dusundum. Gercekten cok faydasi var. Insallah hepimiz yaza kadar fit oluruz
Gecen sene bende cok leslie yaptim yani aklima hangi spor geliyorsa yapiyorum
Kizkar playstore den 30 gun fit programi indirin ben onun cok faydasını görüyorum duzenli yapinca
Bu arada chi ogunlerimde kullaniyorum bende midemi tok tutsun diye

Iyi ediyorsun canim kabalik olalim hep beraber bu yolda hedefimize ulasalim.
Bu arada mesele kendine hedefi koymussun esin yurtdisindan gelene kadar vücudunu biraz hafifletebilirsin 1 haftada. Hatta sıkı diyet ve sporla 1...2 kilo verebilirsn

Aburcubur da bir alışkanlık. Bir süre sabrederseniz vücut unutur bu tatları. Ben de tatlı seviyorum ve ara sıra kendime izin veriyorum. Ama benim acelem yok. Ayda 2 kg. versem yeter diyorum. Kaç kg. vereceksiniz?
İlk aşamada 10 kilo verip 63 ü görsem çok iyi olur ,sonra da 56 57 hedefim .ben gebelik Şekeri yaşadım ve 30 kilo aldım maalesef

GUNUN ÖZETİ

SABAH
haslanmis yumurta
Yeslik zeytin domates
Yesil cay

Oglen
Tarçınlı yesil cay

AKSAM
Dunki kalan hamsileri marulun arasina koyup limon sıkıp yedim.
Hem israf olmasin diye hemde onun disinda saglikli bisi yoktu

Saat 10 da biraz ananas ve elma yedim esim yerken azcik bende yedim

T Toktik Aksam misafir gelecek diyordun canim nolduuu gitmediler mi hala.

Sesin çıkmıyor

İlk aşamada 10 kilo verip 63 ü görsem çok iyi olur ,sonra da 56 57 hedefim .ben gebelik Şekeri yaşadım ve 30 kilo aldım maalesef

Geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün.
İnşallah olacaktır biraz gayret biraz azim. Kendinizi çok sıkmayın ve dert etmeyin.
Stres de şekerli gıdalara yöneltiyor bir de.
Aman veremeyecek miyim telaşına girmememiz lazım. Sonuçta 50-60 kg. bile verenler var.

Kizlar haftada 1 tartilalim ama ayda 1 editlerim kilolarimiz konumda
Nasil iyimi bu sekilde

Hadi birbirimizi kiskirtalim bu sefer daha azimli daha istekli olalim martin 11i ne kadar biraz degiselimm

Kizlar haftada 1 tartilalim ama ayda 1 editlerim kilolarimiz konumda
Nasil iyimi bu sekilde

Hadi birbirimizi kiskirtalim bu sefer daha azimli daha istekli olalim martin 11i ne kadar biraz degiselimm

Evet bence iyi :) pazartesi günleri bildirim yaparız.

Teşekkürler. Memnuniyetle gelirim
İns eşin gelmedenkilo verirsin

Ben yarın sabah tartılır net başlangıç kılomu yazarım benım de şimdiki hedefım 1o kilo vermek.esım bır hafta sonra gidecek yurt dışına on gün yok ..yanı 17 günüm vat ınsaAllah ama hem emzırdıgım ıcın hem yedıgım ıcın acaıp bır ıstahım var çok fazla şekilde midenin küçülmesi gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…