2 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra doktorunuzu değiştirir miydiniz

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
248
Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz

Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz

Ben de tüp bebek tedavisi geçirdim .. Pozitif sonuç aldım ama bebek gelişmediği için kürtaj oldum ..
Ve bir daha ki denemem o doktorla olmayacak .. Sebebi güvensizlikten önce kendi psikolojime asla iyi gelmeyecek
ve hep sorgulayacağım acaba yaşadıklarımda doktor hatası var mıydı diye ..
Ben şahsen devam etmezdim senin yerinde de olsam ..

Ayrıca tüp bebek güvenmediğin bir doktorla çıkılacak bir yol değil ..

Doktora dedim bacağıma kramp girdi adamın umrunda olmadı ya.sabahları ağlayarak uyanır dim kramp tan

dondurulmuşlarını dene derim ben

hem belki çok üstelemezsin olursa olur olmazsa olmaz dersin, stress olmadığının için de sonuç daha iyi olabilirrrr

Doktora dedim bacağıma kramp girdi adamın umrunda olmadı ya.sabahları ağlayarak uyanır dim kramp tan

Off çok zor Allah yardımcımız olsun ..
Keşke bunlara hiç gerek kalmasa .. Bir daha tedavi, ilaçlar .. Ruhumda ve bedenimde oluşan tahribatlar ölüm geliyor .

bazı şeyleri doktorlar umursamaz

onun alanı ile ilgili olmadığını onun ilgi alanının yumurtaların ve embriyo olduğunu düşünür senin krampını vs naz olarak görür

bunları takmayacaksın; doktordan beklentin olmayacak; tıbbi işini yapacak ve doktorla ilgili her şeyi orada bırakıp evine işine döneceksin

Tüp bebek annesiyim; bilmeden uzaktan tavsiyeler değil, bizzat yaşanmıştır

Estrofem ve crione jel ayağında kramp oluşturdu

nerden biliyorsun

prospektüsünde mi yazıyordu

belki kendini kasıp kımıldamadan yattığın için kramp girmiştir ya da potasyum seviyen düştüğü için

ama senin doktoruna inancın kalmamış; yine de derim ki çok maliyetli değilse ondurulmuşta hormon vs daha az diye biliyorum dene şansını

kendini daha az sıkarsın; olmazsa başka doktora gideceğim zaten diye düşün

en kısa zamanda kucağına alırsın umarım

Ayrıca ailem e çok çok kızıyorum bana diyorlar ki bu doktor asla çocuk sahibi olamayacağını söylüyor. Bende tartıştı nerden biliyor sunuz diye

Ama crione jel eklemler de ağrılara neden olabiliyor mus

eklem ağrısı farklı kramp farklı

sen şimdi buna takmışsın da

bebek tedavisi olumlu sonuçlansaydı o kramplara takmazdın ki

yaşın kaç bilmiyorum ama bir süre kafanı dağıt kendine yoğun bir meşgale bul ve en yoğun olduğun dönemde dondurulmuşlarını al, ne bebek düşünecek ne çocuğum olmaz mı hiç diye kafandan geçirecek zamanın olmasın

Back
X