Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
Ben 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. 1 dondurulmuş da kanda hiç gozukmedi.3 dondurulmusum daha var (1tup)ama doktoruma güvenim kalmadı siz olsanız onu da kullanır miydiniz
Peki dondurulmus embriyo lar ne olacakAyrıca tüp bebek güvenmediğin bir doktorla çıkılacak bir yol değil ..
Peki dondurulmus embriyo lar ne olacak
Çok kararsızm ya..bide doktor tedavi sırasında bacağıma kramp girdiO konu elini kolunu bağlıyor işte insanın ..
Ciddi anlamda güvendiğin biri doktor bulamazsan, dondurulmuş embriyolarla devam edeceksin mecbur yani eski doktorunla
Doktora dedim bacağıma kramp girdi adamın umrunda olmadı ya.sabahları ağlayarak uyanır dim kramp tan
Doktora dedim bacağıma kramp girdi adamın umrunda olmadı ya.sabahları ağlayarak uyanır dim kramp tan
Denesem mi acaba
Estrofem ve crione jel ayağında kramp oluşturdu
Canım ya eğer iptal edersem kendimi bebek katili olarak gorurumDondurulmuşun var .. Daha az maliyetli ve biraz daha kolay olacak aslında .. Dene 3 adet embriyo az değil .
Canım ya eğer iptal edersem kendimi bebek katili olarak gorurum
Ama crione jel eklemler de ağrılara neden olabiliyor mus