Doğuma Hazırlık 2. Paşama isim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AYN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AYN

SİDİKLİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.489
7
641
Şanlıurfa
Selam kızlar,
2. oğluma isim arıyorum,yine aynı şey oldu,Atıl hoca yaptı yapacağını ve 1. oğlumdaki gibi bunu da 12. haftada kız dedi ama 14. haftada erkeğe döndük,erkek ismi bulmak ne zormuş bir de abinin adı afilli olunca hepten zorlandık. Abimiz Toprak Aras , kardeş ne olsun,
anket açmayı beceremedim ,
alternatifler şöyle, bu isimlerden 2 tanesini de bir arada kullanabiliriz veya başka alternatiflere de açığız.
Tuna
Güneş
Kayra
Çınar
Kuzey
Ilgaz
Yaman
Eymen
Altay
Ilgın
Işık
Emir

Toprak Aras gercekten güzel ve Anlamli bir isim ..
Kardeside ileride ismiyle hava atabilesi icin söylee satafatli bi isme sahip olmali annesii :)))

Cinar ismi cok güzel ..

Biryerde Okumusdum Erkek cocuklarin ismini Cinar Veya Acun koyarlarsa
daha akilli , Basarili ve zeki oluyorlarmis ..
Ismi onu etkiliyormus ..

Emir Cinar 'da güzel ..
Rüzgar Deniz ..
Seymen .,
Efe Cinar

aklima simdilik bukadar geliyor :)

Allahım,ihtiyarlıyorum,torun üstüne torun geliyor bana,Rabbim sağlıkla bir avazda kucağına almak nasip etsin inşaAllah.
Ayn'ım ben normalde 2 isme karşıyım ama Toprak Aras pek bir sükseli isim olduğu için 2.delikanlınında abisinden geri kalmaması lazım

Ankette bir isim işaretlemedim ama senin yazdığın seçeneklerden Yaman Ilgaz veya Eymen Tuna olabilir

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar güzel fikirler vermişsiniz
en çok Tuna Altayı beğendim abimizinde baş harfleri,
aklımda Kuzeyle Çınarda kalmadı desem yalan olur
onlar da bi kombine edin nolurrrrr
abimizinin adı da afilli kendi de minik kuşumun da ööle olmasını istiyorum
gerçi 2 çocuktan biri mutlaka farklı oluyor umarım o dda abi gibi dışa dönük ve yırtık olur:)
bu arada abimizda daha küçücük 2,5 yaşında:)

buruşuk elli ananeneciğim bi isime oy ver sen de olmaz ööle bedavadan torun torba:)
zavallı dedemize de çok sevgiler

Eynur, tıpta devrim yaratıp, menapoza girmiş kadınların da ite kaka doğurabileceğini ispatlamış oldun. Tez konususun Allahıma kitabıma

Tek isim koyman taraftarıyım, ÇINAR güzel isim valla.

çınar ismi güzel ama poyrazıda bi düşün derim bebişin sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin inş. rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim arkadaşım.

Eynur, tıpta devrim yaratıp, menapoza girmiş kadınların da ite kaka doğurabileceğini ispatlamış oldun. Tez konususun Allahıma kitabıma

Tek isim koyman taraftarıyım, ÇINAR güzel isim valla.

lan deli dumrul görende beni 60 yaşımda sanıcak
hoş ben 70 de girerim menapozaya neyse:)
Çınar benim de çok hoşuma gidiyor kociş kız ismi die tutturdu gitti
seninki kıvançtı dimi
bak o da güzel

Levent enişte kafayı yemiş Eynur. Çınar kız ismi olurmu hiç allasen.

Benim oğluşum Kıvanç teyzesi, çok seviyorum bebelerimin isimlerini valla. Kızım Dilay, oğlum Kıvanç, bak özledim şimdi. Neyse az kaldı gidip sarıp sarmaliyim kuzucuklarımı

kıvançta çok hoş bir isim bak bu da olabilir,
allah uzun ömür versin kuzularına
kıvanç ilk okula başladımı

toprak arasa en uygun isim çınar bence. benim favorimse URAS. aras la da çok uyumlu oldu aslında. benim oğlum olursa inşallah adı uras olacak.

tunaaa.. ben cok istedim oglumun isminin tuna olmasını ama esim istemedi

ilk oglunuzun ismi toprak ise bence ikinci yavrunuzun ismi de bulut olmalı gibi düşündüm. ama yanına ne olur onu kestiremedim

liste dışında
ömer
ferit
seymen
buğra
tuğra
eren
vs.. olabilir
bence ferit tuna çok şeker olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…