Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

Masaallah cnm arabayi mukemmel kullanmissiniz. Biz canini cikardik.. Ikinci cocugum olsun yine aynisindan alicam :) cok kullanislii.. Fiyatini da cok uyguna veriyorsun. 400e almistik biz 2 sene once.

Masaallah cnm arabayi mukemmel kullanmissiniz. Biz canini cikardik.. Ikinci cocugum olsun yine aynisindan alicam :) cok kullanislii.. Fiyatini da cok uyguna veriyorsun. 400e almistik biz 2 sene once.
Canim benim kızım ilk doğduğunda görumcem in arabasını kullanmıştik. Kızım bir yaşındaydı aldığımızda sonra yürüyün ce de çok fazla kullanmadıkk ama dediğin gibi kullanışlı soran çok karar veren yok daha.. kısmet bakalım kiminse .. fiyati iyi benim evim çok küçük koyacak yerim yok. . Birinin işine yarasın bende kızımın kisliklarini alayim :)

İnşallah canim tesekkur ederim ince dusuncen için:) bakalim nasibimizmi...kargo indirimimiz falan olsa iyi olurdu:) AA belki bayram indirimi olur bi ara yapmislardi öyle birsey ama ne içinde hatirlamiyorum:)

Sen bilirsin canım nasıl istersen buradan alınan çoğu şey zaten el değiştirerek buralarda. Önemli olan aldığın kişinin güvenilir olması ve Temiz kullanılmış olmasi. Burada beni zaten bilen bilir. Aldığım arkadaş zaten sadece AVM de kullanmış ve yepyeni geldi bana.. bir bebek arabasi 10 çocuk büyütür. Zaten buranin mantigida bu..

Zaten etik olmayan sadece ikinci el aldigini belirtmemen ben sormadan:) sen aldiginda tekerleri bile gicirmis demekki 150 tlye sen bana ayni fiyata eskimiş haliyle satiyorsun...normali budur ikinci el 150 ye aldim ornek 125e veriyorum dersin alan alir..yani iki bebekden geçmesi var tek bebekden geçmesi var:) dönence değil avize değil temas ederek kullaniliyo...bu benim fikrim saygi duyar duymazsin sana kalmis tesekkur eder iyi aksamlar dilerim

Ben hiç bir yere sıfır aldım diye yazmadım zaten böyle bir şeyi kimse yazmıyor.. yalan da söylemedim sordun ve bende dürüstçe söyledim. Alırsın veya almazsın teşekkür eder geçersin. Tekerleklerde doğru düzgün aşınma yok bile...O zaman gider sıfırını alırsın.... Ahlaksızlık olarak nitelendirilecek hiç bir şey yapmadım ve bu tarzda şekilde konuşan birinden de ahlak dersi alacak değilim, ben senelerdir burada alıp satıyorum, hiç polemiğe girmişliğim yoktur, demek ki bu zamana kadar iyilerle karşılaşmıştım,, ben bir yıl önce aldım toplasan 10 kere ancak kullandım kızım yürüyünce binmedi.. Fiyat karşılaştırması yaparlarsa başka sitelerde aynı arabayı en düşük 200 en fazla 275 e satılıyor...
Ayrıca işine gelen alır işine gelmeyen almaz. Bu tarz şeylere gerek yok..
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyecek birşey yok.....

Bence ben almayayım ama alacak olan varsa mani olayım modu ile hareket ediyorsun.. Ne diyeyim satılmazsa da sağlık olsun.. Beni burada dolandırdılar, burada iyi de var kötüde ama bu şekilde karalamaya çalışmak hoş değil...

Canım benim arabamız çok temiz ama işte çamur at izi kalsın meselesi burada fazla galiba uzun süredir satış yapmıyordum bana hep sizin gibi iyi niyetliler denk gelmiş :) Allah herkesi iyilerde karşılaştırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…