Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

Tabiki oyle degil canim neden oyle dusuneyim sadece kendi fikrimi beyan ettim,alan alir beni ilgilendirmez , karalayacak birseyde yok keske bastan soyleseydin sacma yani kullanip aldigin fiyata satmak.ben bakiyorum 400 kusur yok diyorum indirim isteyemem daha, utaniyorum ama oyle degilmis.sadece gercekten verecek durumu olmayan biri almak ister daha uyguna alabilir belki, sonucda urunun cokda kusuru yok...ama baska almak isteyende acik ve net bilmeli...ayrica ben sizden 3. El arabayi aldiginiz fiyata alinca iyiylemi karsilasmis olacaktim...iyi bari ikimizide allah korumus madem kotuyum...

Bu arada ozel arastirmadim aklimin ucundan gecmedi google da arabanin ozelliklerine kullanici yorumlarina bakayim derken gele gele sizin aldiginiz konuya gelmisim...sasirdim yani...

Evt araba gercekten temiz kullanilmis. Fakat almak isteyen kisinin alacagi arabanin 2.el olmus oldugunu bilmesi hakkidir benim fikrimce.. Araba temiz kullanilmis belli zaten.. Satilmasina engel olacak bir durum yok ortada aslinda. Aldigin afkadas sadece avm de kullanmi sen de az kullanmissin. Fotolari da mevcut. Fiyati da cok uygun. Arabanin kiliflari yikaninca tertemiz oluyor. Ben kac defa yikadim.. Arada kirginliklar olmasin..

Benim saklamış birşeyim yok. Alıcının Tabiki bilmeye hakkı var zaten bende saklamadım, yalan da söylemedim.. Arabanın fotoğrafları ortada, bir arabayı ilk sahibi tepe tepe kullanıp canını çıkarına daha iyi bir arabamı alınmış olacaktı bunu anlamadım, neyse önemi yok daha fazla birşey yazmak istemiyorum...

Benbat seyahat yastığı bebek arabasında veya oto koltuğunda uyurken boynunu ve kafasını desteklemek için kullanılıyor.
20 tl

Saklanmasiyla ya da yalan soylenmesiyle ilgili bir durum yok zaten. Soylenmemis olmasi karsi taraf icin iyi olmamis. Empati yaparsaniz daha iyi anlarsiniz.

Saklanmasiyla ya da yalan soylenmesiyle ilgili bir durum yok zaten. Soylenmemis olmasi karsi taraf icin iyi olmamis. Empati yaparsaniz daha iyi anlarsiniz.

Bende buradan birsürü alışveriş yapıyorum, ikinci el aldığım için kaç el değiştirmiş benim hiç umurumda olmuyor özellikle giysi değilse, hiç sormadım birinden mi aldın kendin sıfır mı aldın diye eğer aldığım ürün resimde iyi görünüyorsa fiyatta anlaşmışsak benim için problem yok. Kendim böyle düşündüğüm için kötü niyetle değil inanın yazmak aklıma bile gelmedi,, empati yaptığımda böyle düşünüyorum herkesi düşüncesine de saygı duyarım arkadaşım...

Cnm oyuncaklar çok temiz ve saglam güzel kullanılmış belli:) takipteyiz alışveriş ten memnun kaldık.. güler yüzün anlayışın hediyelerin ve indirimin için teşekkürler

Cnm oyuncaklar çok temiz ve saglam güzel kullanılmış belli:) takipteyiz alışveriş ten memnun kaldık.. güler yüzün anlayışın hediyelerin ve indirimin için teşekkürler

Canım benim güle güle kullansın minikler. Aslında hediyelerim daha çok olurdu ama evden çok acele çıktım ablan çıkıyorum deyince sizinlede alışveriş çok güzeldi, ben teşekkür ederim. Herşey için tekrar görüşmek üzere

Canım helezonu hala oynuyor valla satılacağını anlayınca bir haller oldu ama diğerini senin için ayırdım duruyor :)

Bende beklemedeyim almisken ikisinolsun tek kargo ciksin istiyorum ama sen daha uzun sure oynar dersen napalim halkalari satisa sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…