- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi babyoverlock
-
Tabiki oyle degil canim neden oyle dusuneyim sadece kendi fikrimi beyan ettim,alan alir beni ilgilendirmez , karalayacak birseyde yok keske bastan soyleseydin sacma yani kullanip aldigin fiyata satmak.ben bakiyorum 400 kusur yok diyorum indirim isteyemem daha, utaniyorum ama oyle degilmis.sadece gercekten verecek durumu olmayan biri almak ister daha uyguna alabilir belki, sonucda urunun cokda kusuru yok...ama baska almak isteyende acik ve net bilmeli...ayrica ben sizden 3. El arabayi aldiginiz fiyata alinca iyiylemi karsilasmis olacaktim...iyi bari ikimizide allah korumus madem kotuyum...Bence ben almayayım ama alacak olan varsa mani olayım modu ile hareket ediyorsun.. Ne diyeyim satılmazsa da sağlık olsun.. Beni burada dolandırdılar, burada iyi de var kötüde ama bu şekilde karalamaya çalışmak hoş değil...
Canım benim arabamız çok temiz ama işte çamur at izi kalsın meselesi burada fazla galiba uzun süredir satış yapmıyordum bana hep sizin gibi iyi niyetliler denk gelmiş :) Allah herkesi iyilerde karşılaştırsın :)
Canım benim arabamız çok temiz ama işte çamur at izi kalsın meselesi burada fazla galiba uzun süredir satış yapmıyordum bana hep sizin gibi iyi niyetliler denk gelmiş :) Allah herkesi iyilerde karşılaştırsın :)
Benim saklamış birşeyim yok. Alıcının Tabiki bilmeye hakkı var zaten bende saklamadım, yalan da söylemedim.. Arabanın fotoğrafları ortada, bir arabayı ilk sahibi tepe tepe kullanıp canını çıkarına daha iyi bir arabamı alınmış olacaktı bunu anlamadım, neyse önemi yok daha fazla birşey yazmak istemiyorum...
Saklanmasiyla ya da yalan soylenmesiyle ilgili bir durum yok zaten. Soylenmemis olmasi karsi taraf icin iyi olmamis. Empati yaparsaniz daha iyi anlarsiniz.Benim saklamış birşeyim yok. Alıcının Tabiki bilmeye hakkı var zaten bende saklamadım, yalan da söylemedim.. Arabanın fotoğrafları ortada, bir arabayı ilk sahibi tepe tepe kullanıp canını çıkarına daha iyi bir arabamı alınmış olacaktı bunu anlamadım, neyse önemi yok daha fazla birşey yazmak istemiyorum...
Saklanmasiyla ya da yalan soylenmesiyle ilgili bir durum yok zaten. Soylenmemis olmasi karsi taraf icin iyi olmamis. Empati yaparsaniz daha iyi anlarsiniz.
Cnm oyuncaklar çok temiz ve saglam güzel kullanılmış belli:) takipteyiz alışveriş ten memnun kaldık.. güler yüzün anlayışın hediyelerin ve indirimin için teşekkürler
Fiyati nedir? Yazdinız mi? Konuyu tamamen okuyamadım. Araba hala duruyor mu?
Fiyati nedir? Yazdinız mi? Konuyu tamamen okuyamadım. Araba hala duruyor mu?
Eğer istersen bunu kargolarımı istemezsen kalsın canım sen bilirsinCanm ii aksamlar helezonu oynuyomu bebis
satıldı dediğim arkadaştan sonra hiiiiç cevap gelmedi dolayısıyla tekrar satışta arkadaşlar,,Eki Görüntüle 1635050 Eki Görüntüle 1635051 Eki Görüntüle 1635052 Eki Görüntüle 1635053 Bunlar kulusoy61 arkadaşıma satıldı hayırlı olsun güle güle kullansın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?