Doğuma Hazırlık 2 seçenek arasında kaldık kızım için

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
33 haftalık hamileyim ama kızımın ismi netleşmedi zeynep veya ece düşünüyoruz sizce hangisi olsun tekisim istiyorum oğlumun adı ömer kaan kızımında tek ismi olmasını istiyorum

Öncelikle hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alırsın kızını kucağına :emir_bebek:benim ismim zeynep ve çok güzel bi isim çok memnunum tavsiye ederim

benimde adım Zeynepppp..... ve bende kesinlikle bu ismi tavsiye ediyorum hatta bende kızım olursa Zeynep koymayı düşünüyorum adını =)

Selam canım Allah tamamına erdirir inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kızını kucağına ismi kesinlikle ZEYNEP olsun.........:emir_bebek:

bence zeynep koymayin, dun baska bir konuda da yazdigim gibi 10 kizdan 9unda bu isim var, ece daha iyi :71:

bencede zeynep okadar çokki hatta babamda kızımın ismini zeynep koymamı çok istedi zeynep ismini beyeniyorum ama çok fazla var okula başladığında eminim sınıfında enaz 4-5 tane daha zeynep ismi olacaktır:) ece bence...:87:

ece tam kız ismi,kibar...ben de istemiştim ama eşim beğenmedi

kesinlikle ece olsun.zeynep ismi 5 cocukdan 3 ünde var .ecenin anlamida cok güzel.kralice demek :)

Ecem ismide çok güzel komşumuzun kızının adı çok tatlı bir kız çocuğu maşallah bebekliğinden beri apayrı bir güzelliği var.

Tamamen farklı olucak ama,özüm olsun ben çok seviyorum kızımın adı.Benden olan benim öz'üm

benim de kızım olacak ve allah nasip ederse biz adını zeynep koyacağız.
peygamber efendimiz hem ilk kızına hem de hz. fatımanın kızına yani torununa bu ismi vermiş.
kızı doğduğunda çok sevinmiş ve 'babasının süsü' anlamında zeynep koymuş ismini.
biz bunları bilmeden eşim demişti zeynep olsun diye başta bana çok klasik geldi ve arkadaşların dediği gibi çok fazla zeynep var. ama allahın habibim diye seslendiği kulu kendi kızına ve torununa bu ismi böyle güzel bir manada verdiyse bence hiç sorun değil isterse bütün arkadaşları zeynep olsun. o bizim zeynep'imiz olacak.

Back
X