- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
o kadar doluyum kı suan hıc bır sey umrumda degıl
kızlar ıkı senelık evlılıgımde bır kez olsun benı kırmayan bır kez olsun hakaret etmeyen bır dedıgımı ıkı etmeyen adam dun tatıl dönüşü benı arabanın içinde dövdü inanabılıyomusunuz ben hala şoktayım sankı ıcıne seytan gırmıs gözü dönmüş tü
bayram tatılı için bizde dahıl 3 aıle arkadaslarımızla tatıle canakkaleye gıttık her sey o kadar guzel hersey o kadar mukemmeldıkı anlatamam sıze 1,5 yasında kızımda var bu arada onuda unutmadan yazıyım
neyse toparlandık canakkaleden ıstanbula dönmek ısın ben kızım o adam ve bızle tatıle gelen kadın ve cocugu bızım aractayız dıgerlerı dıger aracta gıdıyoruz her sey cok guzel bebek uyuyor acayıp bir trafık var sonra kızım uyandı ve bırden bıre aglamaya basladı acayıp sıcak susmuyor bende sen cocugunun huyunu havanın durumunu bılıyosun nıye bu öglen sıcagında cıktık yola dıye homurdanmaya basladım ve olan oldu boynuma bır yumruk ve onun elınde saclarım arabayı durdurdu otobanın ortasında ve arabadan ındım dıreksıyon olan koltuga gectım kapıyı actım bende vurmaya basladım tükürdüm arabadakı kadında ne oldugunu anlamadı bagırmalar aglamalar neymıs sus dıyomus susmuyomusum sonra gıttık karakola gıdıp şikayetcı olucaktım goturmedı babamı aradım o hele hıc bır sey olmamıs sankı sıcak beynınıze gecmıs sızın dedı kapattı konuyu annemın yanında oturmus aglıyor tımsah gozyasları dokuyor bırak gıdıp şikayetcı olucam bosanıcam senden dıyorum bırakmıyor kene gıbı yapıstı arkadaslarına rezıl olucakmıs onun gıbı bır ınsanı ben bu hale getırmısım falan fişman yuzume bakmaya yuzu yokmus mesaj atıp duruyor ne cevap verdım ne aradım içimi sıktı yemın edıyorum hiçbeklemezdım ondan bu hareketı ne guvenım ne saygım kaldı hastaneye gıdıcem rapor alıcam dedım oraya bıle yollamadı ne annem ne babam ne o sankı ben mısım gıbı suclu hem dayak yedım hem hepsi ustume geldı ben sımdı ne yapıcam bene bır akıl verın yuzunu dahı gormek ıstemıyorum suan
eşin bayabi abartmış o da sana çıkışabilirdi ama bu dayak da neyin nesi çocuğunun yanında üstelik ailende ayıp etmiş ben babamı arıcam öle sölücem haa babam uçarak gelir bencede git hastaneden rapor al bi sürede uzak dur hemen boşan diyemem bi durumu değerlendir sakin kafayla düşün ama raporun falan elinde hazır dursun
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle... durum çok ilginç çünkü kimse aniden bu kadar değişemez. sonuçta sinirden bağırılır belki küfredilir falan filan ama dövmek işin boyutunu değiştiriyor... hele ki yanınızda başkaları varken. bu hiç normal bir davranış değil... çocuk olmasa gerçekten ayrılık bile belki düşünülebilir ama çocuğunuz var ve içinizde herhangi bir sevgi kaldıysa bir kez daha deneyin. yuva kolay kurulmuyor ve bahsettiğinize göre anlayışlı da bir eşiniz varmış... eşiniz üzgünse pişmansa, bence çocuğunuz için deneyin...
2 Yil boyunca hakaret bile etmeyen adam tutup da direk yumruk gecirmez.
Hem de ulu orta yerde...
Ben ilk olduguna inanamadim nedense.
Her neyse keske klimayi actirsaydiniz
Ayrica yollamadi gondermedi ne demek ?
Gidip alacaktin raporu, elinde kanit olacakti
Kalkan el bir daha inmez
yazik gercekten
Esinin pisman oldugunu soyluyorsun esini taniyan sensin biz ne desek bos bence...
iyi , o zaman trafik, yok efendim bi de sıcak diye herkes birbirinin üstünde tepinsin ,yumruk yumruğa girişsin. O yumrugun ,bi de üstüne saç çekmenin hiç bir hafifletici tarafı yok. Zaten bir insanı en fazla 2 yılda tanırmışsın. Tanımadıgın bi huyunuda böylece sana tanıtmış olmuş.
pişmandır tabı adım gıbı emınım gercekten boyle bırı degıl ama o anını gormesı lazımdı sankı bambaşka bır oluverdı hemen affetsem ılerde bır gun aynı seyı tekrar yapıcaktır baska ınsanlardakı gozlemım bu yonde bılmıyorum kafam cok karısık
arabayı durdurup o da sana laf saysaymış dayak ne ya? hem de çouğun ve yabancıların yanında bu ne? daha saygısı kalır mı o kişilerin size..
kendinden güçsüz bir kadına vurmak ne büyük maharet yani.bi de rezil olduk diye üzülüyor hala ellerim kırılsın eşime nasıl vurdum diyeceği yerde...sen susmamışsın o da susmasaymış o da sana bi şeyler deseymiş anlardım ama dayağı anlayamıyorum..bu kadar mı tahammülsüz bu erkeler? hele ailenin tavrı daha da ilginç..yani boşan anlamında değil de en azından kocana azıcık sert çıkabilirlerdi o da senin arkanda dağ gibi ailen olduğunu anlar bi daha da o elini kaldırmazdı..o el kalkınca neler olacağını bilirdi.
biraz ailenin yanında kal bence sinirin azıcık yatışsın boşanacağını zaten düşünmüyorum ama en azından eşinin burnu sürtülsün azıcık,ben ne yaptm diye düşünsün ki bi daha eline hakim olsun..sen de bundan sonra azıck dline hakim ol,olan olmuş zaten yola çıkmışsnız ne diye o kadar abarttın ki?
ama dediğim gibi sen ne kadar konuşmuş olursan ol bu adayağı asla haklı çıkarmaz!
Bu ne yaaa!!!
2yıllık evlilik...bebeğinin yanında ve arabada biri daha varken ŞİDDETTT ve arkadaşlar "bozma evliliğini,sende de hata var vs..."diyor.
Pess bu kk yuva yıkıyor yorumlarından sonra herkese bişey olmuş şaşkınlık içersindeyim..
Evet arkadaşım SAKIN YUVANI BOZMA..
Bir anlık bişey,insanız işte..
Erkek bu döver gayet normal,ne var ki bunda??
Hem sadece bir kere dövmüş..
Yuva kolay kurulmuyor,sık dişini bebeğin için..
Allah yardımcın olsun..
Yazan:Klavye Kahramanı!
Bu ne yaaa!!!
2yıllık evlilik...bebeğinin yanında ve arabada biri daha varken ŞİDDETTT ve arkadaşlar "bozma evliliğini,sende de hata var vs..."diyor.
Pess bu kk yuva yıkıyor yorumlarından sonra herkese bişey olmuş şaşkınlık içersindeyim..
Evet arkadaşım SAKIN YUVANI BOZMA..
Bir anlık bişey,insanız işte..
Erkek bu döver gayet normal,ne var ki bunda??
Hem sadece bir kere dövmüş..
Yuva kolay kurulmuyor,sık dişini bebeğin için..
Allah yardımcın olsun..
Yazan:Klavye Kahramanı!
arkadaşım bir kadının şiddet görmesi tabiki çok kötü bir durum ve hiçbir neden bu sonuca götürmemeli. kimse bunun doğru bir davranış olduğunu söyleyemez. ama sadece sonuca bakarak yorum yapmak doğru olmaz. adam anlayışlı ve sakin biri iken ilk kez böyle bir olay yaşanıyor ve bu insanların çocukları var dolayısıyla tekrar konuşulmasında yarar var. evlilikler herhangi bir problemde ayrılmak için yapılmaz. zorluklarla bazen savaşmak gerekir. tekrar ediyorum dayağı kabullenemiyorum, yanlış bir davranış ama bu adam aniden değişmiş, yaşanılanları bilemeyiz. ani kararlar verip insanların yaşamını olumsuz etkilememek gerekir. fikirlerine saygı duyuyorum ama nedenlere de bakmak gerek, sadece sonuçlara bakmak bizi doğru yola götürmeyebilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?