2 sene süren mutluluk ve sonunda gelen dayak

Darp raporu alsana arkadaşım,baksana ailen bile doğru düzgün tepki vermemiş,eşin pişmanlıktan çok benim gibi adamı ne hale soktun derdinde,sen o izin vermedi diye rapor almamışsın....Saçmalıklar silsilesi.Kusura bakma da sen bu raporu almazsan yarın bir gün aynı davranışla karşılaştığında çok pişman olursun.Sakın kocam izin vermiyor rapor almaya deme.Adam anandan dolma istiyor sen de sinirlenip dışarı çıkmışsın o sırada bile alabilirdin ki, senin onun iznine ihtiyacın yok.
Not:Aileninde iyi ki dövmüşsün demediği kalmış yani.

nazara inanır mısınız ben inanırım.arkadaşlarla çok güzel tatil geçirdik dediniz yaa sizin muhabbetiniz diğerlerinin gıpta damarına dokunmuş ya da ellerinde olmadan böyle bir şey olmuş olabilir

Ben esas adami o cildirma noktasina getiren sey ne oldu onu merak ediyorum. Atladiginiz yerler var sanki. Sadece o dediginiz cumleye birden bire girismesi icin deli olmasi lazim. Ama size "sus diyorum, susmuyorsun" demis. Dayagi savunacak degilim. Ama adami laflarinizla cileden cikarmissiniz gibi geldi bana. Siz esinize neler dediniz de boyle oldu?
Iki senedir gozunun icine bakan adam birden bire boyle cikistiysa birseyler bardagi tasiran son damla olmus demektir. Evliliginizi, hareketlerinizi gozden gecirin.
Ote yandan, darp raporu almaniz iyi olurdu.

yok bu yazdıklarına katılıyorum, haklısın. ama inan bana başkalarının fikirlerine bakarak karar veren birçok insan gördüm, şahit de oldum.. o yüzden çok keskin virajlar alma taraftarı değilim.. bu benim kendi görüşlerim tabiki... sadece bende fikrimi söylemek istedim, yazdıkların üzerinden bir tartışma ya da doğru yanlış yok...

tabiki herkes fikirlerini paylaşsın, farklı görüşler ortaya konulsun diye forumlardayız....

arkadaslar yapmayin sinirlenmistir sicakti felan demissiniz ben normalde almanyadan trye ucakla geliyorum ilk defa arabayla geldigimde kizim 1yasinda bile degildi yol okadar zor gectiki trye arabayla gelenler Bilir sicak biyerden yok bitmiyor araba ful dolu hareket alani yok okadar cok konustumki her yarim saatte bir soylendim ozaman benim esimin öldurmesi felan lazimdi beni arkadas ne demiski alt tarafi kizinin huyunu bilmiyomusun demis ben dunyayi saydim esim onceleri sabretti sonra biliyorum napayim dedi yeter artik konusma yapicak biseyim yok dedi off yeter dedi bende biraz sustum sonra yine rahatsiz olunca tekrar basladim bu geldigimdede oglumda vardi ve 3aylikti oyolculunun nasil gectiginide anlamissinizdir saniyorum

not esim ucaktan korktugu icin arabayla gitmeye calisiyor

yani şiddet konsunda çok hassasım bu yüzden seni kışkırtıcı yorum yapmak istemiyorum..çocuğumun,arkadaşımın yanında beni döven adam ağzıyla kuş tutsa bilemiyorum affedermiyim?

sen biraz daha ailende kalmaya devam et,ne bileyim burnu sürtsün derler ya onu sağla.eşin baya yüzsüz davranmış belli,ben pek anlam vermedim buna.ilk defa şiddet uygulayan biri böyle rahat nasıl davranır,kendinden utanıp bi kaç gün insan içine çıkamaz normalde,affettirmek için elinden geleni yapar.

bazi erkekler araba kullanirken sinirlidir
zaten bu yüzden trafikte kavga cinayet vs cok olur
birde öglen sicagi
birde aglayan bebek
ve sikayet eden bir kadin yaninda
esinize bunlar üstüste agir gelmis
oda tepkisini yumruk atarak göstermis
tam bir aile faciasi
arabadaki diger insanlar ne yapiyordu cok merak ettim

size tavsiyem darp raporu kesinlikle almaniz gerek
böyle birsey ilk defa oldu diyorsunuz? emin misiniz?
fevri hareket etmeyin
düsünün tasinin iki yil cok güzeldi diyorsunuz

iğğğ hıc sevınmedım uzerınde evım sensın yazılı çiçek geldı alsın basına calsın

toparlama çabaları devam ediyor desene... eşin cinnet geçirmiş bi anda.. benim eşim de trafik de çok ama çok sinirli olur.. hele bi de hava sıcaksa... ben ve çevremdekiler bu huyunu çok iyi biliriz... ona göre davranırız.. olumsuz bişey konuşmamaya dikkat ederiz.. hakkında hayırlısı olsun cnm.. ayrı kalın biraz..

ikinizdede var birinizde de degil bence
sen öglen sıcakta yola çıkmayı kabul etmeyip söylenmeyecektin
eşinde vurmayacaktı sana başkalarının yanında
ama olan olmuş
karar senin artık

anlattığın gibi birinin böyle bianda saçma sapan davranması çok ilginç...
hiçbir haklı yanı yada bahanesi olamaz tabiki sana vurmasının ne yapsan haklısın..
amaaaaaaaaaa bi insan birden böyle değişmez...
ya dedikleri gibi güneş geçti kafanıza yada biraz fazla konuştun...

iğğğ hıc sevınmedım uzerınde evım sensın yazılı çiçek geldı alsın basına calsın

ay o kadar dayaktan sonra cicekle gönül alınmaz

allah herkesi insan evladı ile karşılaştırsın başkasının yanında dayak atmak ne demek

ben arabadki kadını merak ettim o ne dedi yolun geri kalan kısmında?

siz yolun geri kalan kısmnda sustunuz mu ?

babanızda ilginç miş sizi döven adamı eve almış maşallah

Son düzenleme:
Yaşadınız çok kötü bi durum ama kusura bakmayın siz öylesiniz diye demiyorum bazı hatunlar var agzı durmaz dır dır dır bezdirir insanı katlanılamaz helede sıcak ve trafik demekki kocanız bunalmiş aşırı (bunları sizin daha önce hiç böyle bişey yaşamadım demenize göre yazdım) ki bu sizi dövme hakkı vermez genede hiç bu tarz bişey yapmamiş adam neden yaptı diye dúşündürüyo insanı

Inan su anda olayi yasamis gibi oldum.benimde aklima gelicek en son seydir esimin bana siddet uygulucak olmasi ne kaar sok oldun kimbilir
Bence sen soylenme olayini abartmis olsan bile dayak atmak olmaz olamaz

Ben bi akil veremedim inan simdi ama ailenin arkanda olmadigini gormek esibe cesaret verebilir
Ailende arkanda olmaliydi

E iyi o zaman her sinirlendiğinde patır kütür dövsün o zaman. Şiddetin hiç bir bahanesi o-la-maz. Her sinirlenen birini dövseydi dünyada kavga etmeyen, biribirne vurmayan insan kalmazdı. Saniyede havada yumruk yakalardık arkadaşlar.
Adam resmen karısını DÖVMÜŞ. Ssus dedim susmadın o halde ağzını burnunu dağıtırım demiş adam. Ve devam da eder. Her susmadığında dövecek adam yahu. özüre bak sus dedim susmadın! Oldu ormanların kralı, sen doğal yaşamına dön.

Bencede bosanmasan bile seni bosanacak sansin ve biraz sürünsün. Ailenin yaninda kal, ailenede söyle niyetim yok bosanmaya ama bir müddet sizin yaninizda kalmak istiyorum, bir daha yapmamasi icin de. Cidden sensizligi bir ceksin.
Sonrada aklinda olsun birilerinin yaninda esini elestirme bir daha, demek öyle bir durumda gözünün yasina bakmayan bir tip.
Cocugun var, kolayca bosan demek icin gönlüm el vermiyor, gecinmeye calisacaksiniz artik, evlilik emek ister. Ikinci kez yaparsa bosanirsin.

Bir evlilikte kadının başına gelebilcek en kötü şey şiddet ve aldatmadır bana göre..
Bu ıkısınden bırı oldugu an hersey bıter , karısına el kaldıran bır adam bır daha nasıl yüzüne bakar,koynuna alır utanmadan.
Ya kadının kırılan onuru , kalbı..
Bilemiyorum ya bu kadar basit olmamlı bu işler, saygı herseyden onemlı ve bu malesef yok olmuş aranızda.

Toparlıyabılırım,unutabılırım dıyorsanız bıze bısey demek düşmez elbette.
Hayır bunu atlatamam dersenız hemen gıdın darp raporu alın derim.

Geçmiş olsun arkadaşım
Anlaşılan o ki eşin sinirlerini zaptedememiş ,patlamış maalesef bi yerde
Hoş olmamış arkadaşlarınızın yanında ,bi de araçta başka bi bayan var yani
Acaba sen de o bayanın yanında biraz ters mi çıkıştın ? :26:
Hoş ne olursa olsun eşinin bu şekilde davranmaması gerekirdi
Dayak hiç bir zaman hoş görülemez
O hata yapmış da sen niye ona karşılık verdin ki niye vurdun tükürük eşliğinde ? :26:
O bir densizlik yaptıysa sende ona alet olarak ayrı bi densizlik yapmışsın
Arkadaşlarınızın gözünde biraz tencere kapak olmuş ilişkiniz

yabancı dizilerde filmlerde gördüğüm

adam karısını evde başka adamla basıyor o sinirle diğer adamı tekme tokat dövüyor, bu nedenle hapse giriyor, herkes döven adamı ayıplıyor, evde basılan adamı ise herkes savunuyor.. yani kimse evde basılan diğer adam veya kadın haketti dayağı demiyor

adam doktor iş arkadaşı bayanın totosunu elliyor, kız sinirleniyor dönüp yumruk atıyor, kız disipline veriliyor ve bu yaptığında ötürü kovuluyor, yine herkes yumruğu ayıplıyor, ne olursa olsun yumruk atmamalıydı deniyor

adam karısını dövüyor bunu gören komşu anında polise haber veriyor

yani bu amerikalarda fln nolursa olsun dayak hoş karşılanmıyor sanırım, karşı taraf kaşınmış olsa bile

ben de ne olursa olsun sizin o şiddeti haketmediğinizi düşünüyorum, öfkesini şiddetle dışarı vuran insanlara zaten normal değil, psikolojik olarak hasta gözüyle bakılıyor

arabada yabancı birilerinin olması da çok çok feci, utanmışınızdır, daha çok incinmişinizdir..

sonunuz ne olur bilemiyorum ama, hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…