2 senedir gebe kalamadım neleri denedim.. Çok üzülüyorum:(

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
204
102
18
24
Merhaba 2 senedir gebe kalamadım çatlatma iğnesi letu klomen rahim filmi takviyeler eşimin ileri hız takviyesi vb vb çok yoruldum ama bir türlü kalamadım napmalıyım bilmiyorum ben hiç anne olamayacal mıyım o hamilelik duygusunu tadamayacak mıyım ltf baan dua edin nolur

Merhaba 2 senedir gebe kalamadım çatlatma iğnesi letu klomen rahim filmi takviyeler eşimin ileri hız takviyesi vb vb çok yoruldum ama bir türlü kalamadım napmalıyım bilmiyorum ben hiç anne olamayacal mıyım o hamilelik duygusunu tadamayacak mıyım ltf baan dua edin nolur
Kendi tecrubeme dayanarak sunu soylemek istiyorum stres yapiyor musunuz ? Bu cok onemli bir engel malesef, bir sure akisina birakin, adet gunlerinizi takip etmeyin ve iliskiye cocuk dusunerek girmeyin, kafanizi dagitin ve hayirlisi diyip yoluna birakin... insallah faydasini goreceksiniz. Tedaviye ara verip bir sure dinlenecegim cocuk dusunmeyecegim dedigim ay hamile kaldim. Hakkinizda hayirlisi olsun 🙏

Kadın doğum ve ürolojiye göründünüz mü?

Back
X