2 senelik evlilik

Caglaaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
126
26
18
29
Merhaba arkadaslar,benim derdim şu 2 senelik evliyim ve bir kızım var şuanda hamileyim.Ama eşimle birlikte olmayı bırakın yüzünü görmek istemiyorum çok kaba davranıyor.24 yaşındayım ve 2 çocukla napacagim diye düşünüyorum.Ben ilkini de istememiştim evliliğimizin tadını çıkaralım dedim.Ama 2.de onun isteğiyle oldu.Ev işi yapmak ve çocuğuma tek başıma bakmaktan çok sıkıldım.Modern bir insan,ama bana gelince degil cevresine modern.Cok bunalıyorum ve 2. Çocuk dusuncesi beni eve tıkalı geçen yıllardan başka bir şey getirmiyor ne dersiniz farklı bakış açısı tükendi bende

Sevmediğiniz adamdan 2.cocık neden yaptınız ya,siz korunsaydınız keske
Olan olmus ne desek bos.
Allah yardımcınız olsun.
2 yıllık evlilik de 2 cocuk

Eşinizi neden istemiyorsunuz. Sonradan mı değişti peki. Bi çözüm yoluna gitmek gerekmez mi

Eşinizi neden istemiyorsunuz. Sonradan mı değişti peki. Bi çözüm yoluna gitmek gerekmez mi
Tek başıma nasıl gideyim evlendigimizden beri aynı yatakta kızım doğunca bir kaç gün ve biri kalmaya gelince yatıyor birde gidiyor salona film açıyor o kadar

İlkini de istemediniz ve hamile kaldınız. Şimdi ikinciyi de o "yüzünü bile görmek istemediğiniz" eşiniz istedi diye yaptığınızı söylüyorsunuz.

Sorum açık ve net: Siz kuluçka makinesi misiniz? Neden hazır olmadığınız besbelli iken bebekler yaptınız?

İşe en önce kendinizi dinleyerek başlayın. Ruhunuzun, kalbinizin, aklınızın sesini "eşinizin sesi" yerine duyun bi.
Sonrasında üzülmeyi bırakın, ayağa kalkın. Çocuklarınıza "saçını süpürge eden" anne değil, güçlü anne olun. Çocuklarınız kendilerini size borçlu hissetmez böylece, sizi örnek alırlar.
Yaşınız çok genç. Çalışıyor musunuz?

Eşinizle sizi inciten konuları konuşmayı deneyin.

silah zoru ile yapmadı sonuçta çocukları , adam korunmadıysa sizin önlem almanız gerekirdi. Mutlu değilseniz çocuklarınıza zarar vermedin bitirin. İlerde mutsuz evliliklerin çoğu aldatmayla sonuçlanıyor , olan çocuklara oluyor...

Anlamıyor ki sadece kendi bildiğini yapıyor.Ben anca tavır alabildim şuan konuşmuyorum uzun süre oldu açıkçası oda memnun umrunda değil konuşmaya niyeti yok yani ben gidicem sürekli sinir oluyorum ben lafını dinleyip sevgisine inanıp yapıyorum ama içimde bir yer bomboş hissediyorum

Çok aşığım diyor,ama düşün aynı yatakta yatmıyor? Geçer dedim alışır dedim bekledim yok salonda yatıyor çok normalmiş gibi cevaplar veriyor birde
çok garip cidden bi problemi olmalı illaki öyle evlilik tabii yürümez arkadaşım. alıp karşın akonuşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…