2 senelik evlilik

Evet dogum yaptiktan sonra spiral taktiricam yada doktora danışıp bir önlem.Ama işte bundada celisiYorum istemiyorum ki birlikte olmayı

Oturup her şeyi konuşun bence. Yaşamak istediğiniz hayatı, yaşadığınız hayatı vs. Sakin sakin anlatın.

Işte.Adam var adam var.Benim ki annesinin peşinden koşuyor hala.

Oturup her şeyi konuşun bence. Yaşamak istediğiniz hayatı, yaşadığınız hayatı vs. Sakin sakin anlatın.
Anlattım anlatmaz olur muyum.Mutsuz olurum dedi.Calisirsan ben mutsuz olurum dedi Ya ben o mutlu olsun diye bildiğin vazgeçiyorum.Her zaman böyle her şartta ben mecbur gibi yaşıyorum ya ne bu böyle

Aynen şekerim kesinlikle katılıyorum sana. benzer yorumu ben de azıcık yukarda yaptım bana da diyor ki :Allah sana başka imtihanlar versin o zaman !.!.. Senin uçkurundan ben mi sorumluyum.!!

Herşeyime karışıyor nasıl korunayım bir dili var ve egosu evlerden ırak

Nasıl korunayım derken? Doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorsunuz galiba? Aile hekiminize gidin anlatır, ruhu bile duymaz. Hatta bazı yöntemlerde sizin bile ruhunuz duymaz. Biraz dirayetli olun, o istedi diyosunuz da siz de pek karşı atakta bulunmamıssınız

Aynen şekerim kesinlikle katılıyorum sana. benzer yorumu ben de azıcık yukarda yaptım bana da diyor ki :Allah sana başka imtihanlar versin o zaman !.!.. Senin uçkurundan ben mi sorumluyum.!!
Oooo ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Gidin başka yerde arının ya burada birseymi paylaşıyorum sizinle

Konu sahibi kusura bakma ama haksızsın. Hem bilgisizsin hemde inatçısın. Bir sürü kişi sana yorum yazmış hala napsam ne etsem diye takılmıs plak gibi aynı seyi soruyorsun.
Yasın cok genc ama o yasta senın bir kere dogum kontrol seceneklerini bilmen gerekiyordu. Yanı 2 senede 2 cocuk nedir? Mutsuz bir evlilikte yazık değil mi o cocuklara? İnsan ilk cocuktan sonra madem hala mutsuz, gider internette arastırma yapar biraz. Yok yakalar diye korktum diyorsun nasıl yakalayacak Allah askına?
Bu cocuguda rezil edecekseniz hic dogurma emin ol daha iyidir. Yazık günah ya.
Neyini cekiyorsun düzelmiyorsa? Bosansana. Gencecik kızlar eliniz kolunuz saglıgınız yerinde,lütfen ya yani burda kocam söyle napmalıyım demeyin. Ayrılın ve ayaklarınızın üstünde durun. Gerekirse okuyun hiçbir şey için geç değil. İlk olarak durumu annenizle paylasın ve sizi destekliyorsa bosanıp yanına yerlesin, okul icin sınavlara hazırlanın bir yandan da calısın. Ha ama siz ben oturdugum yerde iyiyim,koca kahrı cekmek daha iyi diyorsanız size baska türlü nasıl bir öneri sunabiliriz onu da bilemedim acıkcası.

Konu sahibinin elini kolunu bağlamak için istiyor.. bazı erkekler baksan babalık yapmaz ama boyna ister.. gözü açılmasın evde akşama kadar çocuk yemek bana muhtaç kalsın ki ilerde ayrılamasın..hatta bazilari da bu sebepten çalıştırmaz karısını istemez ise girsin

Ayrıca Mart ayında acmıs oldugunuz böyle bir konuyu buldum. Yani siz ilk cocuktan sonra da bunların yasanacagını sezmissiniz.
Keske biraz arastırma yapıp,cesaretli davransaydınız. Üzüldüm sizin adınıza.

Allah yardımcın olsun fazla ahkâm kesmicem fakat sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin hemen topa tutmayın neden diceksiniz yahu bı kadın istemediği sürece asla hamile kalmaz ilkinde deneyimledin ve daha 2 senelik evlisin ne ara iki çocuğu araya sıkıştırdıniz

Benim bir arkadasım var onunda esi aynı. Hatta bana oturmaya gelıcek tı gecen esi izin vermemıs abluka altında. Onda da artarda Ikı cocuk var. Esi ona o kadar kotu luk yapıyor o kadar sındırıyor ki anlatamam. Bir ara konu cocukta acildi ilerde ev alırsak 3.cocugu yaparım dedi. Bunu o arkadasım dedı dusun. Sizde bu kafayla giderseniz daha cok dogurursunuz

Yukarıda bir üye daha önce açtığınız konuyu paylaşmış, eşinizle aranızda çok yaş farkı var, aslında bu farktan çok dikkatimi çeken şeyler eşinize hayranlık duyarak evlendiğinizi ve normalde çok modern olduğunu ama size öyle davranmadığını söylemeniz. Yanlışım varsa düzeltin, sanırım eşiniz yüksek egolu birisi ve sizin özgüveniniz görece daha düşük olduğu ve belki de içinizde bir eksiklikle büyüyüp yaşadığınız için eşinizin sizi daha özgüvenli hissettireceğine inandınız evlenmeden önce. Çünkü böyle erkekler genellikle çevrelerine karşı çok olumlu, popüler, modernlerdir ama kendi eşlerinin ve partnerlerinin kendi gölgelerinde kalmalarını ister. Olmuş bir şey için size ahkam kesemem, önemli olan bundan sonra kendinizi toplamanız ve hem çocuklarınız için güçlü bir anne, hem kendiniz için özgür bir kadın olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…