- 29 Mart 2019
- 126
- 26
- 18
- 29
- Konu Sahibi Caglaaslan
-
Evet dogum yaptiktan sonra spiral taktiricam yada doktora danışıp bir önlem.Ama işte bundada celisiYorum istemiyorum ki birlikte olmayı
Lütfen yahu..
Herkese yayar derken ???
Sizin yaşlarda evlenip 1 veya 2 çocukta kalanların korunmadığını mi sanıyorsunuz???
Herkes korunmasa menopoza kadar çoğu kadının 10 15 çocuğu olması lazım.
Lütfen yahu..
Bunlar bahane..
Bu gidişle 3 4 5 6 ...cocuk olacak..
Ya çözüm bulun ya da çok çocuklu anne olmaya kendinizi alıştırın..
Herkes çözüm sunuyor. Onu yapamam bunu yapamam..
Ama korunmasız ilişki yapılıyor ama..
Biraz dan dan oldu ama herşeye bahane var ilişkiye yok.
Bende bunu anlamıyorum..
Oda onun sorunuValla yapasım yok 2 gündür.Mutfağı toplamayi bile canım istemiyor artık bu seferde pasaklı diye gezer ortalıkta
Işte.Adam var adam var.Benim ki annesinin peşinden koşuyor hala.İlgisi yok inanın eşimle sizinkine yakın yaş farkımız var 40 yaşına yaklaşıyor, senelerdir evliyiz ve çocuk için bana hiç baskı yapmadı. Artık yapın diyenlerin de çenesini kapattı önceliklerimiz farklı diyerek.
Bu adamdan kurtulun. Sömürülmeyin daha fazla.
Anlattım anlatmaz olur muyum.Mutsuz olurum dedi.Calisirsan ben mutsuz olurum dedi Ya ben o mutlu olsun diye bildiğin vazgeçiyorum.Her zaman böyle her şartta ben mecbur gibi yaşıyorum ya ne bu böyleOturup her şeyi konuşun bence. Yaşamak istediğiniz hayatı, yaşadığınız hayatı vs. Sakin sakin anlatın.
Öyle valla ya biraz da o sorun etsinOda onun sorunu
Aynen şekerim kesinlikle katılıyorum sana. benzer yorumu ben de azıcık yukarda yaptım bana da diyor ki :Allah sana başka imtihanlar versin o zaman !.!.. Senin uçkurundan ben mi sorumluyum.!!Lütfen yahu..
Herkese yayar derken ???
Sizin yaşlarda evlenip 1 veya 2 çocukta kalanların korunmadığını mi sanıyorsunuz???
Herkes korunmasa menopoza kadar çoğu kadının 10 15 çocuğu olması lazım.
Lütfen yahu..
Bunlar bahane..
Bu gidişle 3 4 5 6 ...cocuk olacak..
Ya çözüm bulun ya da çok çocuklu anne olmaya kendinizi alıştırın..
Herkes çözüm sunuyor. Onu yapamam bunu yapamam..
Ama korunmasız ilişki yapılıyor..
Biraz dan dan oldu ama herşeye bahane var korunmasız ilişkiye bahane yok.
Bende bunu anlamıyorum..
Ne demek nasıl korunayım.. gizli korunsaydin.Herşeyime karışıyor nasıl korunayım bir dili var ve egosu evlerden ırak
Herşeyime karışıyor nasıl korunayım bir dili var ve egosu evlerden ırak
Olmuyo napim benim ekimdeki birşey mi yoksa bende senin gibi istiyorum deyip gizlice korunacan..E 1 istiyor yok 2 3 4 sonra tripler kaba davranışlar beni sevmiyorsunlar.Yansitiyor bunu her ortamda farklı şekilde napicam?
Oooo ben ne diyorum siz ne diyorsunuzAynen şekerim kesinlikle katılıyorum sana. benzer yorumu ben de azıcık yukarda yaptım bana da diyor ki :Allah sana başka imtihanlar versin o zaman !.!.. Senin uçkurundan ben mi sorumluyum.!!
Konu sahibinin elini kolunu bağlamak için istiyor.. bazı erkekler baksan babalık yapmaz ama boyna ister.. gözü açılmasın evde akşama kadar çocuk yemek bana muhtaç kalsın ki ilerde ayrılamasın..hatta bazilari da bu sebepten çalıştırmaz karısını istemez ise girsinArkadaşım adamın emrine amade olmaktan başka birşey yapamıyorsun anlaşılan. Nasıl bu kadar sindirdi seni?
Ay konuşsun yahu
Yaysın ne dicek eşim 1 çocuk varken 2.için korunuyor mu dicek? Sen söylemezsen nerden bilcek? Ağzını tutacaksın herşey de söylenmez ki ayol sırf adamın keyfi için dünyaya çocuk geliyor şuna bak
Sen koskoca kadınsın korkuyorsun o doğan çocukların psikolojisi ne olacak hiç düşünüyor musun?
Herşeyime karışıyor nasıl korunayım bir dili var ve egosu evlerden ırak
Herkese iyi günler,ben (23) 2017 kasımdan buyana evliyim ev hanımıyım ve 6 aylık bir bebeğim var.Esimi(34) çok severek ve hayranlik duyarak evlendim mükemmel bir adamdı benim gözümde.evlenir evlenmez hamile kaldım ne olduğunu anlayamadım bile bunu çok erken buluyordum ama eşim 2.çocuğu bile dile getiriyordu daha hamileyken.Ciddiye almıyorum tabi ilk zamanlar gülüyoruz hoşa gidiyor geçiyor.Ama şuan ki durum artık beni artık hayattan bezmiş bir insan haline getirdi,Kayinvalidem ve kayınpederim yaşlı gençlerden kabullenemiyorlar ama yıllardır hastalar.Hastalar ve aileleri hep hasta.Esim de sürekli annem babam benim ailem diye diye beni hislerimi ihtiyaçlarımı yok sayıyor.Ve adam akıllı konuşma yok anlama yok sorsan ben çalışıyorum görmüyormusun annem hasta babam hasta borcum var anla ama bu kısır döngüde gibi birşey çok bunalıyorum.Bir abisi var o kendiside karısıda çok muhatap değiller eltim kayinvalidem küsler.Simdi eltimde hamile eşi el üstünde tutuyor.Ben anlayamıyorum nasıl davranmam gerek eşimin ailesinin biz olduğuna inandırmak için çok yalnızım.Lutfen bakış acılarınızı okuduğunuz kadarıyla benimle paylaşın
Benim bir arkadasım var onunda esi aynı. Hatta bana oturmaya gelıcek tı gecen esi izin vermemıs abluka altında. Onda da artarda Ikı cocuk var. Esi ona o kadar kotu luk yapıyor o kadar sındırıyor ki anlatamam. Bir ara konu cocukta acildi ilerde ev alırsak 3.cocugu yaparım dedi. Bunu o arkadasım dedı dusun. Sizde bu kafayla giderseniz daha cok dogurursunuzMerhaba arkadaslar,benim derdim şu 2 senelik evliyim ve bir kızım var şuanda hamileyim.Ama eşimle birlikte olmayı bırakın yüzünü görmek istemiyorum çok kaba davranıyor.24 yaşındayım ve 2 çocukla napacagim diye düşünüyorum.Ben ilkini de istememiştim evliliğimizin tadını çıkaralım dedim.Ama 2.de onun isteğiyle oldu.Ev işi yapmak ve çocuğuma tek başıma bakmaktan çok sıkıldım.Modern bir insan,ama bana gelince degil cevresine modern.Cok bunalıyorum ve 2. Çocuk dusuncesi beni eve tıkalı geçen yıllardan başka bir şey getirmiyor ne dersiniz farklı bakış açısı tükendi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?