- 29 Mart 2019
- 126
- 26
- 18
- 29
- Konu Sahibi Caglaaslan
-
Var.Uzaktalar bana her zaman gidip gelemiyorlar.Annemde 3 çocukla dul kaldı.BilmiyorumHerkesin böyle bir durumu önceden ihtimaller arasına alması hazırlıklı olması lazım her şeye. Aileniz yok mu?
Bunu yaşamadan anlamanız mümkün değil.Ben de önceden okusam kesin böyle derdim
Dimiİstemeden iki çocuk yapabiliyorsanız, bir de isteseydiniz neler olurdu acaba?
Belkide 11 yaş farkımız var o yüzden olabilir.Beni fikirlerimi umursamamasiO zaman eşiniz tecavüz ediyor size. Yani zorluyorsa böyle olmalı ben öyle anladım.
Şikayette bulunun.
Bebek konusunda bir şey diyemem doğurmak isterseniz doğurursunuz.
Bu adam hiç mi işe gitmiyor?Herşeyime karışıyor nasıl korunayım bir dili var ve egosu evlerden ırak
Ona bile dilim varmıyor söylemeye.Alistida insan bu kadar öküzlesmemeli ya.Hayatta almazEşiniz bence hala modern ama.bakmis işleri yapan birisi var kendini salmış. Eve bir yardımcı almak iyi bir çözüm olabilir
Ben gölgemden korkuyorum bunun yuzunden diyorum.Nasil yapayım onu cok konusur herkese yayar buBu adam hiç mi işe gitmiyor?
O yokken git spiral taktır ya da hap iç
Bunlar bahane değil k.bakma da
Sen söylemezsen anlamaz diyorsun dimi,ben yapamıyorum işte yapamıyorum.Bu gerçek birşeymiş işte yaşayınca anlıyor insanBu adam hiç mi işe gitmiyor?
O yokken git spiral taktır ya da hap iç
Bunlar bahane değil k.bakma da
Yapmayın. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını yaptın gerisini yapmayın.Ona bile dilim varmıyor söylemeye.Alistida insan bu kadar öküzlesmemeli ya.Hayatta almaz
Yaşamadan anlamazsın,ki Allah başka imtihanlar nasip etsin sana.Benim ablamda böyle nefret ediyorum, iğreniyorum dediği kocasından iki senede iki çocuk yaptı.! Anlamak zor şu kafayı
Valla yapasım yok 2 gündür.Mutfağı toplamayi bile canım istemiyor artık bu seferde pasaklı diye gezer ortalıktaYapmayın. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını yaptın gerisini yapmayın.
Arkadaşım adamın emrine amade olmaktan başka birşey yapamıyorsun anlaşılan. Nasıl bu kadar sindirdi seni?Sen söylemezsen anlamaz diyorsun dimi,ben yapamıyorum işte yapamıyorum.Bu gerçek birşeymiş işte yaşayınca anlıyor insan
Ay konuşsun yahuBen gölgemden korkuyorum bunun yuzunden diyorum.Nasil yapayım onu cok konusur herkese yayar bu
Beni gerçekten sindirdi.Ben böyle değildim.Feministim.Bunun lafları,çok bilmezliği bencilliği beni mafettiArkadaşım adamın emrine amade olmaktan başka birşey yapamıyorsun anlaşılan. Nasıl bu kadar sindirdi seni?
Ay konuşsun yahu
Yaysın ne dicek eşim 1 çocuk varken 2.için korunuyor mu dicek? Sen söylemezsen nerden bilcek? Ağzını tutacaksın herşey de söylenmez ki ayol sırf adamın keyfi için dünyaya çocuk geliyor şuna bak
Sen koskoca kadınsın korkuyorsun o doğan çocukların psikolojisi ne olacak hiç düşünüyor musun?
Lütfen yahu..Ben gölgemden korkuyorum bunun yuzunden diyorum.Nasil yapayım onu cok konusur herkese yayar bu
Belkide 11 yaş farkımız var o yüzden olabilir.Beni fikirlerimi umursamamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?