Slm arkadaşlar.Ben 2 senelik evliyim.Eşimle haftada 1 gün oda rutin cumartesi günleri birlikte oluyoruz.önceden ben yanaşıyorum yorgunum falan diyordu bende çok üzülüyordum.Artık reddedileceğim diye korkup yanaşmıyorum.Oda haftada 1 kere... Ne bileyim bana yetmiyor beni arzulamadığını düşünüyorum üzülüyorum.Bazen 2 haftada 1 olduğu bile oluyor.Kaç kere konuştum biraz düzeliyor sonra yine aynı.Sizce ben mi abartıyorum.
Slm arkadaşlar.Ben 2 senelik evliyim.Eşimle haftada 1 gün oda rutin cumartesi günleri birlikte oluyoruz.önceden ben yanaşıyorum yorgunum falan diyordu bende çok üzülüyordum.Artık reddedileceğim diye korkup yanaşmıyorum.Oda haftada 1 kere... Ne bileyim bana yetmiyor beni arzulamadığını düşünüyorum üzülüyorum.Bazen 2 haftada 1 olduğu bile oluyor.Kaç kere konuştum biraz düzeliyor sonra yine aynı.Sizce ben mi abartıyorum.
az olur ama öz olur....
üzülme canım belki kafasında stresler yaşıyordur...
işleri çok yoğundur belki bu aralar canım..neticede cinsellik hem bedenle hemde beyinle ilgili..biraz zaman ver eşine.bide canım bu durumları eşinle açık açık konuşamıyomusun?
az gibi.. haftada bir iyimi kotumu sorun degil burda..sorun senin bu durumdan mutsuz olman..bence hic canini SIKMa moralini yuksek tut..esinin uzerine de cok gitme ama yeri gelince konuyu ac..veya farkli birseyler dene..msl yeni bir gecelik al..veya kuveti doldur beraber banyo yapak de.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?