cnm görücü usulümü evlendiniz severek mi? evlenmeden önce konuştuğunuzda yada yaklaşımları nasıldı yada düşünceleri yada sana olan ilgisi..eşinin mesleği ne bilmiyorum ama çok mu yoğun çalışıyor kendisi..belki stresli bir ortamda ise haliyle kafasını toplayamıyor olabilir..sadece cinselliktemi böyle ilgi ve alakada da bu şekildemisiniz gün içinde?
Merhaba minnick,
Erkekler genelde böyle değildir.. Evliliğinizde bir problem yok dimi? Bunu sorgulamak istemezdim aslında kusura bakma.. İlk kez duydum isteksiz bir erkek.. Bir doktora görünsede olabilir ya da seninle herşeyi paylaşmıyor.. kafası çok meşgul olabilir.. ama her ne kadar yorgunda olsa cinsellikten kaçılır mı ya hele de erkekse.. bazı zamanlar ben istemesemde eşim için istiyorum.. yeni evli sayılırsınız ve bu sayı çok az bence.. bu şekilde davranarak seni de kendinden uzaklaştıracak.. yalnızlık zor gerçekten .. umarım bir an önce cinsellikte de doyuma ulaşan bir evliliğiniz olur..
kendi kendini tatmin ediyor da olabilir..
bilemiyorum 2 yıllık evlisiniz daha bana da az geldi.
Beni anladığına çok sevindim canım.Evliliğimizde hiçbir problem yok aslında gayet iyi gidiyor.Bazen kocalarına mazeret bulan kadınlara özeniyorum.Çünkü bu güne kadar ben ona hiç hayır demedim.Ne zaman istediyse oldu.Çünkü hayır diyecek bi zamanda yokki haftada bir olan birşeye nasıl hayır diyeyim.Burda hamile bayanların cinsellikle ilgili yazdıklarını okuyunca bizimki gerçekten saçma geldi bana.7-8 aylık hamileler cinsel hayatımız azaldı ancak haftada bir oluyor diyince dank etti kafama :1shok: Biz yeni evliyiz ama haftada bir.Ben gerçekten istekli bir kadın(d)ım.Ama artık galiba bende soğuyorum.senağlama
belki hayatında biri vardır
valla bizim bir arkadas var gün aşırı yapıyorlarmıs :))))))))))))))
seninkide doyuracak kadar degil olmuycek kadar yapiyormus buneye oda yeni evlisiniz tovbe tovbe haftada en az 8 9 10 dahada fazla ama azdegil kesinlikle birde nekadar cok normal diyen var acaba bizdemi bir anormallik var diye dusunmeye basliycam:1shok:
dogru diyosun canım bu ne haftada 1kez bizmi anormeliy yoksa yaf,hemde 2yıllık evli bence biraz eşini baştan çıkart mesajlar at evde rahat kıyafetler giy hani bi laf var tabiri caizse sözüm meclisten dışarı eşegin aklına zorla karbuz kabugu sokmak heh işte sende bunu yap,ona senin ne kadar dişi oldugunu gösterkaydirigubbakcemile3
minnicik tatlım bende aynı şeyi yaşıyorum senin gibi. valla ne kadar zor seni anlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ama baştan beri haftada 1 zar zor yapıyoruz. oda pazar günü banyo yapmadan önce oluyo kaydirigubbakcemile3 düşünün yani...bende istiyorum herşeyide denedim ama nafile. konuşmak veya seksi olmaksa olay ben her gece seksi şeyler giyip yatıyom ama benimki sırtını dönüp yatıyo. kaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama yok yok yok senağlama halimiz harap valla kader arkadaşım benim
minnicik tatlım bende aynı şeyi yaşıyorum senin gibi. valla ne kadar zor seni anlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ama baştan beri haftada 1 zar zor yapıyoruz. oda pazar günü banyo yapmadan önce oluyo kaydirigubbakcemile3 düşünün yani...bende istiyorum herşeyide denedim ama nafile. konuşmak veya seksi olmaksa olay ben her gece seksi şeyler giyip yatıyom ama benimki sırtını dönüp yatıyo. kaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama yok yok yok senağlama halimiz harap valla kader arkadaşım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?