2 senelik ilişkim bitti,çok üzgünüm:((

yani sen bu duygularla devam edersen 15 ay boyunca zaten onu bekleyeceksin bana öyle geliyor..
onu sen tanıyorsun biz senin anlattıklarına göre cevaplar yazıyoruz şuan yapman gereken onun amacının ne olduğunu öğrenmek..

biraz daha açık konuşalım..
ailesi seni tanıyor mu? yani tanıştırdınız mı geleceğe yönelik ciddi bir adım atacak mı?
ailesi bilmiyorsa seni yada ailesine senn hakkında ciddi olduğuna dair bir açıklama yapmadıysa annesi o askerden döndüğünde onu baş göz etme çabalarına girecek mi?

sen bir umut onu 15 ay boyunca bekleyeceksin ama geri döndüğünde ne bulacaksın?
o mutlaka askerdeyken arayacak seni bundan ben eminim
ama 15 ay sen onunla asker olacaksın..

o gitmeden bu konuları tamamen halletmen gerekiyor kaldı ki yakında askere gidecek insan bunları yapmaz aksine uzak kalacağınız için daha çok görüşmek konuşmak ister.i işin arkasında ne var kesinlikle ögrenmen lazım..
yani askere gidip geldikten sonra seninle devam edecek mi ayrı bir yol mu cizecek
sen bunları öğrenmezsen hep bi umutla bekleyeceksin..
:14:

Madem askere gidecek kısıtlı bir zamanın var bu sorunu çözmek için çünkü bence bu şekilde sürüncemede 15 ay gitmez mahvolursun.Derim ki daha fazla inatlaşma al karşına açık açık konuş gerçekten tek sıkıntı bu mu diye sor çünkü bana da 2 yıllık ilişkiyi bitirme noktasına getirecek birşey var gibi görünmedi.Tamam mı devam mı karar verin bittiyse de bitsin öyle ayrılalım deyip de naber nasılsın diye mesajlar atmasın ardından.Kesin şekilde tavrını koy.

o kadar yazdım silindi :(
ailesiyle tanıştım 2 defa gördüm o hep ara derdi ama ben çok samimi olmak istemezdim..görünürde beni sever gibilerdi..nereye gitseler mutlaka bana birşey gönderirlerdi..ama görünürde olanbu..bana ayrıldıktan sonra bir konuşmada annesine hala söylemedigini söylemişti..
bu arada neler ögrendim kızlar..
dün ortak arkadaşımız olan 2 kız arkadasımla görüştüm..
neler ögrendim kızlar..onun çok degiştigini söylediler sırf yükselmek adına şirkettekilere yarandıgını..tavırlarının degiştigini..ama sürekli herkese son dakikaya kadar sözlüm die benden bahsettigini..
aynı zamanda..
bana söz veren adamın 1.5 aydır alkol alma ihtimalinin olabilecegini..
arkadaşalar 1 aylık falan bir hesap oldugunu söylediler ama baktıgında en az 7-8 aylık bir hesabı oldugunu gördüm face book ta..bana bir arkadasıyla ortak actıklarını bir tanıdıklarının radyosunun grubuna katılmak için üye olduklarını söyledi arkadaslarım..49 kişi falan var fakat birde kız var o kızı ben gördügümde ona güvenemedigimi onda birşeyler sezdigimi söylemiştim kız samimi gelmemişti her gördügünde hiç tanımayan benim boynuma atlamalar..sonra şirketten ögrendigi bilgiler kadar bana sanki onunla hep konuşuyoruz gibi bir hava vermeye çalışması..o kızda ekli o adreste..kız ondan 6-7 yaş büyük..arkadaslar önceden normal arkadas gibi sohbet ettiklerini ama sonradan birden sadece selamlaşmaya basladıklarını söyledi..bu ben ona o kızla fazla konuşma dedikten sonramı oldu bilmiyorum..ve o hislerim dogruymuş onunla ilgisi olmasada aynı şirkette 2 çiftin arasını bozmuş ve üstelik bir çift neredeyse evlilige hazırlanırken..yine ben haklıymışım diyorum içimden güvenmemekle..
telefonunda artık eda olarak kayıtlı oldugumu arkadasım görmüş..
msn şifresini degiştirdigini söylemiştim zaten..
kızlar içimde o kadar çok hırs birikdiki kusmak istiyorum herşeyi yüzüne ne olacaksa olsun istiyorum..
hırslarını fark etmiştim zaten uyardım onu onlar gibi olma yalaka gibi olma dedim ve bu işten geleceginin olmamasını istedigimi söyledim..ama o son zamanlarda o işten gelecek hayalleri kurmaya baslamıştı ve gercekten yaranmaya çalıştıgını söylemişti..onların arasına katıldıgında birşeylerin degişecegini biliyordum ve bir iş için bunu yapma demiştim zaten..belkide o ve işi arasında ben bir engel kaldım kim bilir..
birde arkadasım onun yanındayken arkadasımla msjlasıyorduk sonra arkadasım nasıl gidiyor edayla demiş oda her zamanki gibi iyi demiş..ardından ben bitti yazınca sormuşlar ara verdik demiş..daha sonrada eda bitirdi demiş o arada bana msj atmış ben cvp yazmamıştım ya kızlar yüzünün düştügünü söylediler biz sen onu tersledin sandık dedi..herkes birden neden durgunlastıgını sorup durdu dediler..
bu kadar kızlar offfffffffffffffffffffffff

o kadar yazdım silindi :(
ailesiyle tanıştım 2 defa gördüm o hep ara derdi ama ben çok samimi olmak istemezdim..görünürde beni sever gibilerdi..nereye gitseler mutlaka bana birşey gönderirlerdi..ama görünürde olanbu..bana ayrıldıktan sonra bir konuşmada annesine hala söylemedigini söylemişti..
bu arada neler ögrendim kızlar..
dün ortak arkadaşımız olan 2 kız arkadasımla görüştüm..
neler ögrendim kızlar..onun çok degiştigini söylediler sırf yükselmek adına şirkettekilere yarandıgını..tavırlarının degiştigini..ama sürekli herkese son dakikaya kadar sözlüm die benden bahsettigini..
aynı zamanda..
bana söz veren adamın 1.5 aydır alkol alma ihtimalinin olabilecegini..
arkadaşalar 1 aylık falan bir hesap oldugunu söylediler ama baktıgında en az 7-8 aylık bir hesabı oldugunu gördüm face book ta..bana bir arkadasıyla ortak actıklarını bir tanıdıklarının radyosunun grubuna katılmak için üye olduklarını söyledi arkadaslarım..49 kişi falan var fakat birde kız var o kızı ben gördügümde ona güvenemedigimi onda birşeyler sezdigimi söylemiştim kız samimi gelmemişti her gördügünde hiç tanımayan benim boynuma atlamalar..sonra şirketten ögrendigi bilgiler kadar bana sanki onunla hep konuşuyoruz gibi bir hava vermeye çalışması..o kızda ekli o adreste..kız ondan 6-7 yaş büyük..arkadaslar önceden normal arkadas gibi sohbet ettiklerini ama sonradan birden sadece selamlaşmaya basladıklarını söyledi..bu ben ona o kızla fazla konuşma dedikten sonramı oldu bilmiyorum..ve o hislerim dogruymuş onunla ilgisi olmasada aynı şirkette 2 çiftin arasını bozmuş ve üstelik bir çift neredeyse evlilige hazırlanırken..yine ben haklıymışım diyorum içimden güvenmemekle..
telefonunda artık eda olarak kayıtlı oldugumu arkadasım görmüş..
msn şifresini degiştirdigini söylemiştim zaten..
kızlar içimde o kadar çok hırs birikdiki kusmak istiyorum herşeyi yüzüne ne olacaksa olsun istiyorum..
hırslarını fark etmiştim zaten uyardım onu onlar gibi olma yalaka gibi olma dedim ve bu işten geleceginin olmamasını istedigimi söyledim..ama o son zamanlarda o işten gelecek hayalleri kurmaya baslamıştı ve gercekten yaranmaya çalıştıgını söylemişti..onların arasına katıldıgında birşeylerin degişecegini biliyordum ve bir iş için bunu yapma demiştim zaten..belkide o ve işi arasında ben bir engel kaldım kim bilir..
birde arkadasım onun yanındayken arkadasımla msjlasıyorduk sonra arkadasım nasıl gidiyor edayla demiş oda her zamanki gibi iyi demiş..ardından ben bitti yazınca sormuşlar ara verdik demiş..daha sonrada eda bitirdi demiş o arada bana msj atmış ben cvp yazmamıştım ya kızlar yüzünün düştügünü söylediler biz sen onu tersledin sandık dedi..herkes birden neden durgunlastıgını sorup durdu dediler..
bu kadar kızlar offfffffffffffffffffffffff

canım görünen köy klavuz istemez.. o artık senin gibi düşünmüyor belli ki.. kendini üzme yapacak bişey yok ne kadar çabalarsan çabala boşa yüzmüş olacaksın.. malesef bana durum böyle geldi :(

o askere gittiğinde ona umut bağlamaman gerekiyor.. askere gitmeden önce oturup enine boyuna konuşup olayı kafanda tamamen bitirmen lazım yoksa sen 15 ay boyunca ondan haber bekleyeceksin.. pat diye karşısına çıksan konuşmamız lazım desen olmaz mı? ama güçlü olman lazım ağlamamn lazım

o iş için şehirdışına çıkıp çıkmadıgını bile bilmiyorum :( bu iyimi olur kötümü bilmiyorum yada kuzenime abla der o ben arıyım senden habersiz gibi dio çocukçamı olur..

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır evimde internet olmadıgı için giremiyorum..biz barıştık şuan hersey güzel hiç bitmemiş gibi fakat tek fark var ben korkuyorum sanki yine aynı şeyler olacakmış gibi..onda degişen birşey yok aslında bunu düşünmeme sebep olacak ama korkuyorum yinede :( :(
askerede bayramdan hemen sonra gidecek :(
hepinizi öptüm en zor anımda destek oldugunuz için hepinize teşekkür ederim :71:

Back
X