2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
tesekkür ederim prenses önerinede bakicam yani umarim:) evet iki tane yaratigim var... onlar benim , dünyada onlarin kesif alani..gözler fildirfildir dolasiyoruz

asil önerin icin ben tesekkür ederim asmin..sartlar elverdigi müddetce burdayim tabi;)

Son düzenleme:
ben yorum için geç kaldım sanırım ceza falan derken bigünümde öyle gittiikaydirigubbakcemile aslında çok fazla animasyon filmi sevmem ama bunu sevdim sanırım 3 boyutlu izlesem daha çok bile sevebilirdimyerimseniben yani eğlenceli bi filmdi gelsinn yeni filmlerrrkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

kızlar ya ben format attım bilgisayarıma indirdiğim film de gitti yeniden indirmeye başlıyorum bugün çok geç kaldım biliyorum ama sınavlar falan yeni bitti arada kopukluklar oldu giremedim nete, özür diliyorum bu hafta için, tam gaz aranıza katılyorum artık. bir iki gün içinde yorumumu yapıcam :/

izledim ben filmi en sonunda!! totalde 3 kez indirmiş oldum benim için uğraşlı oldu bayaa en indirdiğim yine sinema çekimi çıktı o yüzden pek keyif alarak izleyemedim ses kalitesi iyiydi ama görüntüsü işte ne kadar olabilir ki sinema çekimi :/ samimi olmak gerekirse çok fazla beğenmedim filmi :/ konu böyle ejderhalı falan olunca çok ilgimi çekmişti ejderhalarla ilgili nereden baksam onlarca fantastik kitap okuduğm için beni pek fazla tatmin etmedi, hikaye sanki dilimin ucundaydı daha önce bir yerlerde bir şekilde rastlamış gibiydim. ejderha figürünü oldum olası çok sevmişimdir hikayelerini de ama bi eragorn filminde bir de bunda nedense o ihtişamı görkemi bulamadım. çocukla yakınlaşmaları fala tabi ki keyif verici gülümseticiydi, eminim sinemada falan izleseydim daha iyi olurdu. yine de izlemiş olduğum için çok mutlu oldum bende tatlı bi gülümseme bıraktı, hoş bi estantene oldu :)) teşekkür ediyorum bu güzel öneriniz için:)

Back
X