2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
bende hata veriyor kuzucuklarım bakın :sinifsinif:

adszbgp.jpg

neyse ben baska yerlere bakayım

ben netten 2 rapid linkli indirdim mkv uzantılı izledim.. görüntü kalitesi fena değildi..

torrentini indirmiştim ben de, görüntü kalitesi de gayet iyiydi, istersen torrent linki bulup indir liv :emir_bebek:

ben de oOopitipiti'nin verdiği torrent linkinden indirmeye başladım bugün yarın izlerim heralde hihoyyyt

Son sahnedeki kızın çocuğu öpmesi klasik Amerikan romantik-komedi filmlerinin bir klişesi; ama mutlu sona da yakışırdı hani:D

Bacağını kaybetmesi üzücü olsa da süregelen ejderha ve viking savaşının son bulması bu kadar güzeldi.Alttan alta da barış mesajı vermesi anlamlıydı:D

filmi izledim izlemeyen arkadaslarim icin yorumum kötü olur mu bilmiyorum ama film vasatin altindaydi

hiccupin disinda sevimli bir sey yakilayamadim..wikingleri sevdigim halde
arkadaslarinda dedigi gibi klise önermeler vardi tabi
babalar ve ogullari
isteedikleri birseyde onlari durdurmaya calisirlar..bir bahane bulup vazgecirmeye calisirlar hatta bazisi calismadan red eder , dinlemeden

ama bilmezlerki asla durduramiycaklardir ..oyuzden egitmenleri öyle diyor babasina" onu durduramazsin ancak hazirliyabilirsin"

cocuk babasinin istedigi gibi biri olmak icin defalarca " ben kötü biriyim ben kötü biriyim" diye tekrarlamak zorunda kaliyor
babasiyla olan neredeyse birebir tek diyaloglarinda güya konusma karsilikli.. ama baba konusuyor cocuk konusmaya basladiginda baba hiddetlenip dinlemiyor hiccup" beni sildin konusma tek tarafli" cocuk kabul etmiyorsa konusmayi tatmin olmuyorsa herzaman bir yolunu bulur..ve istedigini ama dogru ama yanlis ama iyi ama kötü ulasir

birde sey vardi ejderhalarla ilgili kitaba bakiyor cocuk ..tehlikelidir öldürür tehlikelidir öldürür öldürür öldürür öldürür
arkadasi dissizi tanidiktan sonra biz sizi yanlis taniyoruz diyor.. hayatimizin ayrilmaz parcasidir bu bizi mahf eden zaman zaman hayatimizi yasanmaz hale getiren ÖNYARGI

filmin sonundada görüldügü gibi cocuklar cözüyor bu isi

ahh bu büyükler ne tuhaf

Son sahnedeki kızın çocuğu öpmesi klasik Amerikan romantik-komedi filmlerinin bir klişesi; ama mutlu sona da yakışırdı hani:D

Bacağını kaybetmesi üzücü olsa da süregelen ejderha ve viking savaşının son bulması bu kadar güzeldi.Alttan alta da barış mesajı vermesi anlamlıydı:D

:)) evet gerçekten çok klişeydi ama animasyon olunca klişelerin pek önemi kalmıyor sanki çok fazla bir şey beklemeden eğlenmek için izliyorsun yoksa amerikan klişelerinden ve sinemasından o kadar sıkıldım ki artık olabildiğince uzak duruyorum.

canim filmi bugun izleyebildim tatlimmm
animasyonlari oldum olasi cok severimm heleki hayvanlilar daha cok ilgilimi ceker ejdarhacikta cok sekerdi ama bendemi beslesem dedimm:))))ifadeleri cok sekerdi icim eridi :)) duraagan olmayan aksiyon dolu heyecanli bi animasyon her ne kadar sonu guzel biten filmleri sevsemde huzunlu bi sondu :(

anket kapatılmışmafoldumbenoyum 3 e gidicekti sağlık olsunboshayallersmile
kimse dürtmedi beni,bu ara sık giremedim kusura bakmayın canlarŞeniz
filmimizi ne zaman izlicez:icecream:

afroditim arkandan seslendim diğer topictee ankete oy ver diye aldırış etmedin hiç :p yeni anketi yarın açıyoruz 1 hafta doldu bile kuzum . bu sefer özel msjla uyarıcam seni yetiş diye :D

ayyy ben daha yeni gelebildim yaa..
pek vakit ayıramıyorumda film izlemeye..ama yinede zorladım kendimi iyikide zorlamışım..ben bi animasyon hastası olarak bayıldım..bence gerçekten çok güzeldi.
genelde beğendiklerimi defalarca izlerim buda onların arasına girdi :)

Ben hala indiremedim bir çok sitede hata veriyor sinir bişey. Bence ankete koyduğumuz filimleri rahat bulabileceklerimiz olsun...

ızledim. Begendim güzeldi. Bazı yerleri komikti hatta. Görüntü kalitesi ve ses efektleride gözeldi. Sadece baş roldeki çocuğun seslendirmesini ona gitmemiş bence. Diğer hersey güzeldi.

Back
X