yaaani simdi burda ciban basi sen misin bir dusunmek lazim sensen eger ne yapmak lazim bi hesaplamak gerekiyor :))
isin sakasi film muhtesem degil ama keyifli vakit gecirtti mi gecirtti eksikleri yok mu tabiki var bir animasyon olarak ortalama sayilir.
acikcasi senin coraline ye yorumunu da merak ettim ben :)) izlersen ya da izlemissin izlenimini benle paylasirsan sevinirim.
coralini izlemedim..animasyon filmlerine gercekten uzagim biraz..sayilidir izlediklerim
ilk izledigim animasyon madagascardi ve cok eglenmistim..ama yorumlardan etkilendim ve merak ettim izliycem .. izledigimde yazarimyerimseniben
evet Pia bi tek sen beğenmedin kaydirigubbakcemile
benneyaptımki <--- tipe bak..evet evet tepkim bu benneyaptımki :))
animasyon olunca ben çok eleştirel bakma ihtiyacı hissetmedim açıkçası
sevimliydi, eğlenceliydi bir de gördüğüm kadarıyla yanlış olabilecek bir mesaj içermiyordu
görüntüler de güzeldi
e animasyondan da fazlasını beklemeye gerek yok sanırım.
favorim buz devri ama zemuszemus
evet mesajlar klassik "evet evet hi öyle öyle "dedirten cinstendi..güzeldi ama böyleydi.. hani bir anne yuzlerce kez tekrarlar hep ayni ifadeyle hic anlamini ifadesini tarzini degistirmeden nasihat eder ve cocuk sikilir evet anne evet haklisin der.. onun gibi
bazen bir seyi ömrümüzün sonuna kadar söylemek zorundayizdir cocuklarimiza ama farkli ve eglenceli yollarini bulamassak cocuklar blocke eder kendini, dinlemezler ooffff uzatiyorum sorry sorry
yani duymaktan sikildigimiz ögütlerdi bunlar..ya eglenceli bir sekilde söyliycekler yada sasirtarak belki üzerek ama farkli.. aksi halde ben pek tahammül edemiyorum dinlemeye
is beklentiye gelince acikcasi benim vardi beklentim hani madgascardaki alex ve kankasinin diyaloglarini aradim..bizim kültürümüze cok yakindi.. ice age deki sidin aptal asik halleri,, insani üzen cabasi.. oralarda cok detaylar vardi.. hani öyle detaylar aradim ve gercekten hic yoktu..disssizin ifadesi bile sevimli gelmedi bana..
o yuzden filmin geneli icin vasat diyip icindeki olumlu seylerden bahsetmeye calistim