2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
ya peki bu filmleri nereden ve nasil seyredecegiz? bilmiyorumkismile sey ilk defa katiliyorum da boyle bir paylasima :kedi:

ya peki bu filmleri nereden ve nasil seyredecegiz? bilmiyorumkismile sey ilk defa katiliyorum da boyle bir paylasima :kedi:

Nasıl ve nereden izleyeceğiniz sanırım tamamen size kalmış :)
Belirlenen süre içerisinde, ister internet üzerinden online izlenen siteler varsa o sitelerden, isterseniz filmi download ederek kendi bilgisayarınızdan ya da filmi indirdikten sonra dvd'ye çekerek dvd playerınızla televizyonunuzdan izleyebilirsiniz.

Anket sonunda hangi film birinci gelirse onu izleyeceğiz, ayrıca bunu da belirteyim dedim :)

Sanırım belirlenen süre içinde filmi izledikten sonra da, burada görüşlerimizi paylaşacağız :) alkisalkisalkis

hiçbirini izlememiştim
özellikle dragon ve coraline i çok merak ettim ama
oyun dragon'a gitti

oyum How to train your Dragon'a eyvahedigeldismile coraline'i izledim ve çoookk güzeldi gerçekten kaydirigubbakcemile3

bu arada hangi filmi kimin önerdiği yazılsa ben merak ettim şahsen :kedi:

bu arada hangi filmi kimin önerdiği yazılsa ben merak ettim şahsen :kedi:

merak etme bir tarafa yazılmasının ne sakıncası var onu anlayamadım açıkçası
herkes objektij karar verebilecek ya da seçtiği filme fazla oy gelmediğinde bunu kişiselleştirmeyecek olgunluğa sahiptir sanıyorum.

bende öyle düsünüyorum :)) benim icinde hic önemi yok..sadece önericegim filmden cok etkilendiysem coskulu bisekilde anlatip sikabilirim sizi :)

zaten benönerilen filmleri izlemediysem ankette 1. olani izledikten sonra digerlerinide izlerim
basabas gidiyor bakalim hangisi cikicak :)

buarada carsili buycuya extra selam

yok canım ya o yüzden değil , böyle daha gzl olur dedik kim hangi filmi önerdiğini bilmeden oy veririz merak ederiz sonra öğreniriz , gerekli bir kural değil ztn

bende öyle yapıyordum geçen organizasyonda. ankette izlemediğim ilgimi çeken tüm fimleri izledim :) çokta güzel keşfiler yaptım heleki mayalihamurun haftasında

evet..animasyon fazla izlemedim 2 yada 3 heralde :)
hmm bizde bakip taniycaz umarim :)

toplamda kac oy verilmesi gerekiyor prenses??

Oy vermeyen arkadaslar 2 film basabas gidiyoooo :)))
hadi oylari gorelim artiiiiik :hulya:

How to Train Your Dragon la Coraline arasında kaldım ama oyum dragona gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…