2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
süre doldu sanırım :)
oy kullanmayanlar beklenecek mi yine de?
çünkü ben izlemeye başlıyoruuuum :))

evet anket suresi doldu...Dragon u izliyoruuuuuuz :dance:

evet süre doldu izlemeye başlayalımmm :)
Livim 3d benim tercihim hiç bi zaman olamaz çünkü aşırı derecede başımı ağrıtyor ve filmden haz alamıyorum. zannediyorum ki Dragon bu hafta vizyona girecek isteyen arkadaşlar gidip 3d izleyebilirler ki

oldugu kadar kaydirigubbakcemile
şakkıdı

kanka Dragon u arastırmamıştım 3. anketti filmi izlemek istedigim için oyum ona gitmişti sadece ona bakmıstım Dragon unda bu hafta vizyona gireceginide bilmıyordum sinamada izlemek daha keyifli o zaman

bende 3d sevmiyorum ya o gözlükler bile çok rahatsız ve kendimi şaşı gibi hissediyorumsempatiksalakcinni
sevmiyom işte:dilcikar:

yakaladım sanırım; 3 filmi de izledim, how to train your dragon'daki toothless'a bittim diyebilirim, semender görünümlü kedi karakterli ejderha fikri çok yaratıcı. bu animasyonun adı bana itici geldi doğruyu söylemek gerekirse; ama izledikçe de sanırım bu isim iyiymiş dedim.

coraline animasyon olarak bana çok karışık ve dağınık gelmişti, aslında tipler ve sahneler gayet yaratıcı olduğu halde çocuklar için uygun olduğunu düşünmediğim bir animasyondu.

Persepolis zaten bir numara, konusu itibariyle bir dönem filmi; çok beğenmiştim, hala arşivimin baş köşelerinden birini işgal eder

tuce süpersin arada gel böyle katılmasanda yorumlarınla canlandır topici :)
how to train your dragon için bende aynısını düşünüyorum ismi itici çekmiyor kendne ama biliyorumki çok eğlenceli bir animasyon izliyelim bakalım :)

bundan sonra takip etmeye çalışıcam canım elimden geldiği kadar olumunekankayizsmile

o kadar şirin bir animasyon olmuş ki ya, ben gerçekten çok sevdim; belli sahneler 3d daha iyi izlenebilirdi aslında, ama hem siz sevmiyormuşsunuz hem de ben izleyeli epey zaman oldu, sanırım bu hafta vizyona girecek opuyorumnanaktan

tucem gelmis oley :))
coraline deki olay kurgusunu cok sevdim ben ama kesinlikle cocuklara yonelik bir animasyon dedgil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…