2. Sinema Günleri Organizasyonu

hb cnm benmopuyorumnanaktan

ne zaman baslioruzzzz canim

bilmemki kuzum livi bekliyelim diyorum ama

prensesim yavaş yavaş grupları oluşturmaya başlıyalım bence..liv zaten gelicek,gelince bize katılır olmazmı?

olabilir kuzum nasıl oluşturalım grupları nasıl belirleyelim onu daha kafamda oturtamadım . yardım edin kızlarrrrrr

Beni de ekleyin :)

İçeriği okuyup kendi fikirlerimi de beyan edeceğim :)

evt kuzi sende gel aramıza :1hug:
gruplara ayrılacağız ama nasıl yapsak :1closedeyes:

Kategorilere mi ayıracağız, yönetmen yönetmen mi gideceğiz?
Ya da nasıl yapacağız?
Bir de bende bir takıntı var, bir film IMDB'de düşük puan almışsa, o filmi izleyesim hiç gelmiyor :))
Filmlerin puanlarını da göz önüne alacak mıyız?
Yani dandik olma kapasitesi yüksek filmlerle vaktimizi harcamasak ta böyle süper ötesi filmler bulup izlesek diycem ama, o tarz filmleri de sanırım şimdiye dek herkes izlemiştir :)

olsun yeniden izler ilmek ilmek isleriz gözden kacirdigimiz seylerle karsilasiriz
daha heycanli olur

Kuzum herhafta farklı bir konsept yapacağız. örneğin drama filmleri haftası gruplara (gruplar 4 yada 5 kişilik olabilir ) ayırdığımız arkadaşlardan her biri bir film önerecek (daha önce izlediği çok sevdiği izletmek istediği) ve ankete açacak. sinema kulübündeki diğer üyeler tarafından oylanacak ve o hafta o film izlenip yorumlanacak hem belki sende böylelikle ön yargılarından kurtulursunnn

kızlar ben geldiğime göre artık start vereyim :lepi:
sonradan katılan olursa listeye ekleriz

holeyyy tey tey tey hoşgeldin bebeim kadro tamamlandı başlayalım bencede :lepi:

Ben de katılmak isterim, grup kısmını henüz çözemesem de Türlere göre mi gruplar oluşacak? Her grup kendi arasında önerilerini mi sunacak oylamaya?

1 kişi aynı anda birkaç film mi önerecek, yoksa herkes 1 film mi önerecek?
Ne zaman başlıyoruz hadi :))))
evet gruptaki herkes tek bir film önerecek (bana bir film daha mantıklı geldi ama sizinde düsünceleriniz çok onemli )
presesesim gelsin başlayım artık

:sm_cool:

nihayett pamuk sekerim sukur kavusturana hosgeldin balim
ne zaman liste belli olcak hayatim
bebegim hosbulduk olumunekankayizsmile:1hug:
preseses gelsin hemen listeyi hazırlayalım

Ben de katılmak isterim, grup kısmını henüz çözemesem de Türlere göre mi gruplar oluşacak? Her grup kendi arasında önerilerini mi sunacak oylamaya?

ya ben anlamadım bu film nasıl izleniyor peki
hosgeldiniz kızlar :lepi:
Fikir edinmeniz için ilk sinema günlerine bakabilirsiniz
bu sefer her hafta farklı türlere göre film izleyecegiz

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/327814-kk-ozgu-sinema-gunleri.html
bu 1. haftada arkadasımızın anketiydi

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/328408-sinema-gunleri-1-hafta-anketi-allegria.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…