- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
tımam bebem , sen öğrencisin her zaman anlayışla karşılarız
canımm hoşgeldin . gözlerim eski sinema kulübü arkadaşlarımı arıyor ztn sizsiz olmaz , hepinizi çok özledim :1hug:
tabiki olabilir gruptaki arkadaşlar kendi aralarından karaştırırlar. hem fllm önerisi almak benim için çok iyi son zamanlarda hep zevkine güvendiğim insnların önerilerini izliyorum:)
pitipiti sonradan kaybolmak yok amananiknanik
yok yok geç kalmadın kuzum , hoşgeldin aramıza . henüz başlamadık dahada kalabalıklaşırsak daha gzl olur bekliyoruz bir müddetsositososito
ne zaman baslioruzzzz canim
prensesim yavaş yavaş grupları oluşturmaya başlıyalım bence..liv zaten gelicek,gelince bize katılır olmazmı?
Beni de ekleyin :)
İçeriği okuyup kendi fikirlerimi de beyan edeceğim :)
Kategorilere mi ayıracağız, yönetmen yönetmen mi gideceğiz?
Ya da nasıl yapacağız?
Bir de bende bir takıntı var, bir film IMDB'de düşük puan almışsa, o filmi izleyesim hiç gelmiyor :))
Filmlerin puanlarını da göz önüne alacak mıyız?
Yani dandik olma kapasitesi yüksek filmlerle vaktimizi harcamasak ta böyle süper ötesi filmler bulup izlesek diycem ama, o tarz filmleri de sanırım şimdiye dek herkes izlemiştir :)
Kategorilere mi ayıracağız, yönetmen yönetmen mi gideceğiz?
Ya da nasıl yapacağız?
Bir de bende bir takıntı var, bir film IMDB'de düşük puan almışsa, o filmi izleyesim hiç gelmiyor :))
Filmlerin puanlarını da göz önüne alacak mıyız?
Yani dandik olma kapasitesi yüksek filmlerle vaktimizi harcamasak ta böyle süper ötesi filmler bulup izlesek diycem ama, o tarz filmleri de sanırım şimdiye dek herkes izlemiştir :)
kızlar ben geldiğime göre artık start vereyim :lepi:
sonradan katılan olursa listeye ekleriz
hosbulduk guzelim
kanka hadi listeyi oluşturalım gamyoncuiremsu
evet gruptaki herkes tek bir film önerecek (bana bir film daha mantıklı geldi ama sizinde düsünceleriniz çok onemli )1 kişi aynı anda birkaç film mi önerecek, yoksa herkes 1 film mi önerecek?
Ne zaman başlıyoruz hadi :))))
bebegim hosbulduk olumunekankayizsmile:1hug:nihayett pamuk sekerim sukur kavusturana hosgeldin balim
ne zaman liste belli olcak hayatim
Ben de katılmak isterim, grup kısmını henüz çözemesem deTürlere göre mi gruplar oluşacak? Her grup kendi arasında önerilerini mi sunacak oylamaya?
hosgeldiniz kızlar :lepi:ya ben anlamadım bu film nasıl izleniyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?