- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Sekerim ben de ogretmenim o ahlaksizi hemen milli egitime sikayet et adliye de suc duyurunda bulun gorsun bakalim cocuklara dokunmayi terbiyesiz dayakla halledecek isini bu dediklerimi yap sakin cocugumla ilgilenmez diye korkma o ilgilense nolur zaten cocugu okuldan sogutmusturMerhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Asla sessiz kalma, darp raporu al, şikayet et. Böyle şey olmaz... Nasıl yumruk atarmış. Toparlayıp yazamıyorum, lime lime edesi gelir insanın...Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Hiçde pimpirikli bi anne olmadım olamamda
Tabiki öğretmenler sınıfı idare etmek için bağırıyor hatta kızımın öğretmenin sesi o kadar yuksekki okul bahçesinden duyuluyor bunlar sınıf idaresi için hemen hemen tumöğretmenlerin yaptığı şeyler ona bişey demiyorum şahsen
Ama burda kendi egosunu tatmin etmek için çocukları hırpalayan birinden söz ediliyor
Malesef sizin gibi insanlar da var bu dünyada...yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.
e o zaman? sen de benimle aynı kafadasın işte. ben konuya özel yorum yapmadım ki niye savunmaya geçtin? belki konu sahibi ve kızı abartmış olabilir diyorum hani şişler yumruklar falan... abartıyor belki de diyorum.
ben gerekince hafif tokattır, yüksek sestir bunlara karşı degilim. ama yumruk falanı savunmuyorum elbette. aynı şeyi söylüyoruzişte.
Hafif de olsa tokati onayliyor musunuze o zaman? sen de benimle aynı kafadasın işte. ben konuya özel yorum yapmadım ki niye savunmaya geçtin? belki konu sahibi ve kızı abartmış olabilir diyorum hani şişler yumruklar falan... abartıyor belki de diyorum.
ben gerekince hafif tokattır, yüksek sestir bunlara karşı degilim. ama yumruk falanı savunmuyorum elbette. aynı şeyi söylüyoruzişte.
Yanlışş..Bu durumun eşinizle alakası yok..Siz tek başına yapabilirsiniz..Karakola ya da hastaneye gitmek için ne gibi bir durum olması gerekiyor iki bacaktan başka ..Parayla değil pulla değil..Siz ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz uura bakmayın..Çocuğu uyutmak unutmasını sağlamazBurda cevap vereceğiniz zamanda bizim dediklerimizi çoktan yapardınız..Öğretmenle mahalle kavgasına girmeniz hiçbir şey değiştirmeyecektir.Sizin değil başkasının çocuğuna dadanabilir..Ama ne desek boş.. [/QUOTE
Kizimi uyuttum ilk basta size yazana kadar darp raporu hic aklima gelmemisti nadil konusayim diye yazmustim ...sonra esim geldi kendisi bipolar hastasi iste cslisamayacak kadar zor bi atak gecirmis evde kimse yok onu emanet edip gidecegim kimse yok disarda yagmur yagiyor yakinimda ne hastane nede karakol yok(
Öncelikle çok geçmiş olsun eşinize Allah yardımcınız olsun.. Öğretmenlerin asıl sorunlu ailede büyüyen çocuklara çok çok anlayışlı olması gerekir, kaldı bir de kadınmış bu öğretmen ve anne bence öğretmenin psikolojik destek alması lazım, hiç normal değil 8 yaşında bir çocuğu dövmek, şiddet hiç bir şekilde savunulamazKizim zaten cok duygusal icine kapanik bi cocuk esim bipolar hastasi bosanma noktadina gelmistik ondan cok etkilendi o zamanda uyarmistim cok bagiriyormus dyrum boyle fazla ustune gitneyin diye zaten zor bi donemden geciyor biraz anlayislu olun diye uyarmistim ...
Oburkiler korkar kimse ogreymenin karsisina cikmaz
Benim savunmaya geçtiğm falan yoke o zaman? sen de benimle aynı kafadasın işte. ben konuya özel yorum yapmadım ki niye savunmaya geçtin? belki konu sahibi ve kızı abartmış olabilir diyorum hani şişler yumruklar falan... abartıyor belki de diyorum.
Ya cevap vermeyin şuna her konuya pat diye girip degisik degisik seyler soyleyip dikkat cekmeye calisiyo. Gecen gunde OKB hastalik degil simarikliktan yapiyolar onlar demisti e daha dusunun bunun kafa yapisini..Sen ne saçmalıyorsun yaaa ,sana hafif gelen o tokatlar belli ki bulandırmış senin zihni..Var böyle tipler ,dayak yiyince kemiklerim dinlendi diyeni bile gördüm
Hafif de olsa tokati onayliyor musunuz
Ya cevap vermeyin şuna her konuya pat diye girip degisik degisik seyler soyleyip dikkat cekmeye calisiyo. Gecen gunde OKB hastalik degil simarikliktan yapiyolar onlar demisti e daha dusunun bunun kafa yapisini..
Valla cok ciddiyimciddi misiniz ya?
Tamam bu simarikliga takmış. Küçükken hic simartmamislar içinde kalmis galiba. Bi de farkli olacagim diye sacmaliyor farkinda degil..
Ya cevap vermeyin şuna her konuya pat diye girip degisik degisik seyler soyleyip dikkat cekmeye calisiyo. Gecen gunde OKB hastalik degil simarikliktan yapiyolar onlar demisti e daha dusunun bunun kafa yapisini..
Ya madem onayliyosunuz cok ciddi bi sey sorucam. Sizi hafiften tokatlayabilir miyim?
Pardon bilim kadini bu konuda ileri surdugunuz gorusu destekleyecek herhangi bi bilimsel calisma makale vs var mi?ya yine mi aynı konu? OKB diye bi hastalık yok. takıntıya, şımarıklıga takılan bi kulp sadece. konuyu degiştirme üstelik.
konu sahibi eger abartmıyorsa şikayet etsin elbette. ama abartıyor da olabilir.
Ya madem onayliyosunuz cok ciddi bi sey sorucam. Sizi hafiften tokatlayabilir miyim?
bence evde yada dışarıda şiddet olmamalı..kural koymayı becerebilmek gerek...öğretmenin görevi eğtim vermek öğrenci yaramazlık yapıp ders dinlemiyorsa ceza verebilir..şiddet olmayan türde..yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?