- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
yav arkadaşım ben sana sadece cahillik yapıyorsun diyebilirim,bilim insanlarının milyonlarca kişide saptadığı hastalığa yok diyorsun. ilginç yaa... Beyin kimyası diyoruz,hormon falan,biliyo musun? Onların dengesi bozulunca psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkıyor,öyle laga luga değil yani. Bence sen daha fazla yok falan deme başına gelir,tecrübe edersin mazallah.
gelirse mi?
ben de zaten hasta demek istedim :) önceki konularında bunu kendisi açıkça belirtti.Evet yani hasta olursun demek istedim
empati yetin yok insanlarin acilari can sikintisi gibi durumlariyla dalga geciyorsun bu hic saglikli degil ablacim sana ne laf sokucam ben sanasevgisiz oldugumu da nerden çıkardın? ucuz laf sokma çabaların takdire şayan ama başkasının üzerinde dene bunları.
kendi sorunum neymiş bu arada?
ben de zaten hasta demek istedim :) önceki konularında bunu kendisi açıkça belirtti.
empati yetin yok insanlarin acilari can sikintisi gibi durumlariyla dalga geciyorsun bu hic saglikli degil ablacim sana ne laf sokucam ben sana
iftira.. nerde hasta oldugumu belirttim göster. göstermezsen iftiracısındır, yalancısındır. ne kadar kolay ya sizin için yalan söylemek iftira atmak. gerçek hayatta da böylem isin cnm?[/QUOTE
Lutfen konuma cevap yazma
iftira.. nerde hasta oldugumu belirttim göster. göstermezsen iftiracısındır, yalancısındır. ne kadar kolay ya sizin için yalan söylemek iftira atmak. gerçek hayatta da böylem isin cnm?
psikolojik hastalık yok muuuukala, çok bilmiş, inatçı derseniz tamam derim, öyleyimdir. ama şizofren okb falan degilim. psikolojik hastalık diye bir şey yok çünkü. hastalık uydurmaya doyamadılar. marketten peynir seçer gibi hastalık seçiyor insanlar kendilerine artık.
Psikologlarin hepsi 3 kağıtçı. Milleti kandiriyolar aman haa!!!psikolojik hastalık yok muuu
Aynennnnn....sikayet et. Edecegini soyle. Okulun da kotu reklami olur. Hoca da kendine gelir hasta ruhlu insanlar yaaaaa....Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Sakın "daha çok kızar" korkusuyla yaklaşma.Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?