Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlaaaaaar nurceng turab bekleyin yanınıza geliyorum kilom 62,8 ooohohh yandan yandan aaaayyy nasıl sevnçliym anlatamam hepinize çook teşekkrler:92::92:

Tebrikler tebrikler aferin sana 1 günde 700 grammı verdin en şimdi cezadanda kurtuldun kıl payı tabii ya sende artık in şu 5 li rakamlara arkadaşları yalnız bırakma oralarda yalnızlık çekmesinler benim daha çok oraya gelmeme

Tebrikler canım o halde sen 1 martta doğum öncesi kilona ulaşırsın:81::81:

Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan

Amanınn 3 küçük misafir geldi bana, canlarım yiğenlerim geldiler ve evde oldu 5 çocuk. Benim iş çoğaldı. Kıslar yengemin annesinin evine hırsız girmişte:18:, annesigil almanyada olduğu için yengem kardeşimle o eve gitti evi toparlamak için, çocuklara bakmakta bana kaldı. Ben kaçtım onra görüşürüz:80::80:

inşallah canım ya.17 mart doğumdan beri kafama koyduğum tarihti.artık doğurmayacağım için de rahatım artık.mazeretim de yok tabii.ben o 68 e 62 den bu ay mı şu ay mı hamile kalsam diye kararsızlıktan geldim.nasılsa gebelikte alacağım hepsini toptan veririm diye.

nurceng bakıcın başladı mı işe,nasıl memnun musun..

ay benim rakibelerim çok dişli çıktı.aman nazar değmesin.değiştirsem mi ne yapsam acep.şöyle az kilo veren hatta üstüne alan bile olabilir.

minnoşum kader ortağım biz ne yapıcaz ya.ne zaman 5lı rakamlara inecez biz.takıldık kaldık ben kilo veremyınce artık o eski motivasyonumu şevkimide kaybettim

dur ben sizi motive edeyim minnoşum ve karamelim.34 yaşında 3 doğum yapmış ablanız sizi yakalamak üzere.....kendinize gelin bakem.ağlanmakla,birbirinizi teselli etmekle olmaz bu iş.canlanın hadi.daha genceciksiniz ne demek yapamam.bu yaşlar geri dönmüyor.doğumla deforme olmadan istediğiniz kiloda bir kaç sene geçirin.:95::95::95::95:

ayy güzeller ben şu kiloları bi toparliimmm..hiç canım çekmiyor bugün hesaplamayı..
şişkoluğumu hesaplamak istemiyorum benn

biz senınle aynı hafta baslamıştık minnnoşum diyete:) hatırladın mı o günleri.ekim ayıydı galıba.zayıflama aşkıyla yanıp tutuşuyordum bide şimdiki halime bak.
evet daha az yiyecez daha cok spor yaoıcaz.bizim vucut durdu galıba.zayıflamam diye inat ediyor.biz onun inadını kıracaz .vücudumuz bizim efendimiz olmasın biz onun efendisi olalım minnoşum

Tatlışım benim kilo vermeye bir başlasan motivasyonun tekrar gelecek ama o başlangıcı yapman gerek şekercim yaa, biraz daha gayret hadi, bak zayıflaman için çok güzel bir sebebin daha oldu , hadi canlan

ah medencim.bi verebilsem.en son 66 ya kadar inebildim.biran önce spor saloluna yazılmalıyım.sporsuz ben rejim yapamıyorum

oyy oyy maşallah.birsürü cocuk oldu evde .kreş gıbı oldu allah kolaylık versin canım

canım tebrik ederim.senle turabın maşallahı.kıskandırıyorsunuz bizi

bu arada sarma sarmaya davet etmişsin beni dün .hemen geliyorum canımm yardıma :)

cnm bende üst tarafima giyiyorum esofmani cok fark etti bende herkez üstün eride altin duruyo diyo faydali bisey bende her zaman giymeye calisiyorum

40 dk plates toplamda 715 oldu bu hafta astim kendimi yahu bide cikolata yemeseydim süper olurdu ama neyse artik

tünaydin kizlar.......

gecen hafta 84.2
bu hafta 83.2
giden karayag 1000 kg mutluyum ama bu kadar spora cikolata yemeseydim keske ya :84::84::84:

Banu annem bile benden zayıf.oda 3 cocuk annesi.ne selülütü var ne catlağı.bende onun kızıyım ama artık kilo alıp vermekten vucudum deforme oldu

haklısın ama bir an önce aklımı basıma toplamam lazım.yaza 55 kıloyla gırecem inat ettim.vayyy arakadas herkes cıtır olurken ben şişko mu kalayım

ayy güzeller ben şu kiloları bi toparliimmm..hiç canım çekmiyor bugün hesaplamayı..
şişkoluğumu hesaplamak istemiyorum benn

benimkinide hesaplamasan olur akrebim

bu hafta hesaplama yapmayalım o zaman kilo verenlere ayıp olur dimii ne utanmazım ben yaa gülüyorum ağlanacak halime:78::78:

banucum bakıcımız başladı 3 haftadır geliyor ben okula başlamadan 1 ay önce başlattıkki he çocuğa alışsın hemde benim nasıl yaptığımı öğrensin diye.bende evdeyim nasıl baktığnı görüyorum birde alt kat komşum alıştı oğlumda inş.böyle devam eder.
Medencim geçen hafta + 400gr fazlalığım vardı onun için 1.1 az geldi bana onun için.
karamelcim ve minnoşcum moralinizi bozmayın ve bizi yalnız bırakmayın diyor ve 50 li kilolara davet ediyorum( bütün arkadaşlarıda)
banucum kıskandırıyosun beni ya .

nurcengcim kilolarımızı değiştirsek olmaz mı yaa :)) bende 59 olmak isterdim şimdi.ahh ahh:2:

valla gülüyoruz cidden ağlanacak halimize.kilo verenler bizi affetsin bu hafta

evet maalesef kızlar büyük özür vallaa
ne güzel kilolar verilmiş utandım kendimden ama çok hastaydım çok feciydim o halde bile spor yaptım az da olsa düşünün yanii.. inşallah haftaya güzel sonuçlar olur
karameli haftaya akrebin kuralları ile zirve yapalım şekercim olarmıııı:13:

2.TAKIM

akrep33 ( 66,4 / 72,6 / -6,2 / -9,34%)
minnoş prenses ( 67,8 / 67,7 / 0,1 / 0,15%)
karamel_guzel ( 67,1 / 68,7 / -1,7 / -2,55%)
lolo( 82,7 / 82,7 / 0 / 0,00%) geri dönmek üzere ayrıldı
banusultan( 72,5 / 71 / 1,5 / 2,07%)
turab571( 58,6 / 57,7 / 0,9 / 1,55%)
nurceng( 60,6 / 59,5 / 1,1 / 1,82%)
meden( 66,6 / 66 / 0,6 / 0,90%)
nowar( 64,2 / 62,8 / 1,4 / 2,18%)
secdenur( 68,4 / 68,3 / 0,1 / 0,15%)
ervamm( 84,2 / 83,2 / 0,1 / 1,19%)
zulaley( 78,1 / 78,4 / -0,3 / -0,38%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,4 / 755,9 / -1,5 / -0,20% )

kızlar loloya da izin verdim..kızcağız hastalıklarla boğuşuyor..aklı burda kalmasın ..ortamı rahatladığında döner nasılsa

Son düzenleme:
akrep ben anladım senin kilo verememe sebebini tickerındaki tavşan geriye doğru bakıyo onun ileri bakması lazım değil mi?

işte bu şekerim.annene bak .genlerinde sorun yok demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…