Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah öcüüü görmezsin tartıda canım zaten dikkaet ettiysen mutlaka vermişsindir

ayy bnde yemek yaparken tadına tuzuna bakmak için hep bir çatal falan alırım :44:

Kaçarmı güzeli kaçarmı, geçen haftakide güzeldi gerçekten.Hemde şu şişkinliği indirmemde yardımcı olur.

snde akrep hoşafı yap canm benm gibi akşam yemeği yerine onu iç gerçekten faydasını gördüm wc ye çıkmadm ama iç organlarım bi hareketlendi afedersiniz gaz şişkinliğini giderdibildiğin lpg li gibi dolaşiyomuşm ortalıkta:26::26:

Yapardım ama hiç kayısım yookkkk

ayy ben bi heycanlandm yaa bugün bide 63 gördm ya tartıda hemde kıyafetlerimle
yarını sabırsızlıkla bekliyorumayy bide ben yarın gece arkadaşlarımda kalıcm

Bu heyecanla yarına çok daha iyi çıkarsın senn. Arkadaşlarda gece kalmanın tadıda başka olur, ama verdiğinide geri almayasın kıss

hadi plates vakti geldi hepimize kolay gelsinzülaley bugün 20 dk yapıp kaçmak yok

Ben sauna eşofmanımı giydim çorabımı yanıma aldım ve bekliyorum, haydi herkes füüü füüü füüü.

Zülaley sonuna kadar dayan göbecik atacak göbek kalmayacak kıss, bak ebru garanti veriyor

hamdolsun iyiyim canım
alışmaya başladım sanırım bugün fazla ağrım yok

Bu hafta sonundan bende tırsıyorumm:18::18:Ne diyelim o neffiiss ama zararlı yiyeceklere karşı irademiz galip gelir inşallahh
inşallah canm ne diyim
Ben sauna eşofmanımı giydim çorabımı yanıma aldım ve bekliyorum, haydi herkes füüü füüü füüü.

Zülaley sonuna kadar dayan göbecik atacak göbek kalmayacak kıss, bak ebru garanti veriyor
ebru da sürekli masraf yaptırıyor yahu lastiği aldım şimdide küçük top çıkardı başımıza neyse şmdilik minderle idare ediyorum
hatun pestilimi çıkardı yahu...tüm kaslarım titriyor.2 hafta ara verince yayılmışlar herhalde,pek bir zorlandım.

evet bnde bugün çok zorlandm hatta hundredı yapamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…