hadi bu hafta takımı dereceye sokalım
inşallah öcüüü görmezsin tartıda canım zaten dikkaet ettiysen mutlaka vermişsindirgünaydnnn 2.takımın çıtır kızlarııı
işlerim yoğunlaşmadan bi size bakayım dedim.dün çok yoğun bir gündü giremedim nete
ee nasılsınız görüşmeyeli ? gecmişi okuma fırsatım olmadı henüz ama inş. herkes cok ıyıdır.
bende yeni hayatıma alışmaya calışıyorum. spor yapamıyorum ama eskisine oranla yediklerime dikkat edıyorum.bakalım cuma kaç kılo cıkıcam 2 haftadır tartılmıyorum cunku :)
Bu arada dün menümü eksik yazmışım, 1 yudum süt ve 1 dilim portakal yemiştim yazmamışım:97:
ve birde akşam yatmadan önce 1 incir yiyip kocaman bir sıcak su içtim. Kıslar unutarak menülerimde eksik yazdığım bişeyler varsa hakkınızı helal edin. Yanlış bilgi vermiş oldum dün mesela. Sonradan meyve yesemmi yemesemmi derken aklıma geldi, not defterimede yazmamışım.
bugün karın günü kaçırmayın derim kızlar ebru çok iddialı
Evet dereceye girmek lazım, bide şu kupayı kaldırsak moralimiz artardı dimi ama
Kaçarmı güzeli kaçarmı, geçen haftakide güzeldi gerçekten.Hemde şu şişkinliği indirmemde yardımcı olur.
inşallah öcüüü görmezsin tartıda canım zaten dikkaet ettiysen mutlaka vermişsindir
ayy bnde yemek yaparken tadına tuzuna bakmak için hep bir çatal falan alırım :44:
snde akrep hoşafı yap canm benm gibi akşam yemeği yerine onu iç gerçekten faydasını gördüm wc ye çıkmadm ama iç organlarım bi hareketlendi afedersiniz gaz şişkinliğini giderdibildiğin lpg li gibi dolaşiyomuşm ortalıkta:26::26:
Yapardım ama hiç kayısım yookkkk
hımmm ama bana öyle geliyoki sen hedefine ulaşırsınhangi hedef kurtulmşki senin elinden
Nowarr ağzından bal damlıyor, inşaallah ulaşırım, inşaallah hepimiz ulaşırız
ayy ben bi heycanlandm yaa bugün bide 63 gördm ya tartıda hemde kıyafetlerimle
yarını sabırsızlıkla bekliyorumayy bide ben yarın gece arkadaşlarımda kalıcm
Bu heyecanla yarına çok daha iyi çıkarsın senn. Arkadaşlarda gece kalmanın tadıda başka olur, ama verdiğinide geri almayasın kıss
bnde ondan korkuyorum:18:
hadi plates vakti geldi hepimize kolay gelsinzülaley bugün 20 dk yapıp kaçmak yok
gunaydin arkadaslar nasilis bakalim ben bu hafta bomba gibi geliyorum yarini bekliyorum 4 gozle
Çok şükür iyiyim, akşam biraz sııntılıydım, mart hedefini düşündükçe sıkıntı basmıştı ama kendimi toparladım, önemli olan kilo vermeye devam etmek diye, vereyimde 1 hafta geç olsun dedim kendi kendime.
İnşaallah vermiş oluru yrın hepimiz. Bende merakla bekliyorum ama sanki bir değişiklik yokmuş gibi hissediyorum bakalım ne olacak.
15 dk olsada sporu hayatına eklesen aslında çok iyi olurdu karamelim.
Teşekkür ederim canımcım, okuldan gelsin kocaman bir öpücük kondururum yanağına prensesin
İyiyiz şükür, sen nasılsın, baş ağrın geçtimi biraz
bugün karın günü kaçırmayın derim kızlar ebru çok iddialı
inşallah canm ne diyimBu hafta sonundan bende tırsıyorumm:18::18:Ne diyelim o neffiiss ama zararlı yiyeceklerekarşı irademiz galip gelir inşallahh
ebru da sürekli masraf yaptırıyor yahu lastiği aldım şimdide küçük top çıkardı başımıza neyse şmdilik minderle idare ediyorumBen sauna eşofmanımı giydim çorabımıyanıma aldım ve bekliyorum, haydi herkes füüü füüü füüü.
Zülaley sonuna kadar dayan göbecik atacak göbek kalmayacak kıss, bak ebru garanti veriyor
hatun pestilimi çıkardı yahu...tüm kaslarım titriyor.2 hafta ara verince yayılmışlar herhalde,pek bir zorlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?