Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kıs akşamları hiç aç yatılırmı
sen o pastadan yap özellikle yatmadan önce ye şekercim benimmm

benim annemi ve beni anlatmislar bende anne oldum

benim annemi ve beni anlatmislar bende anne oldum

ayy sorma canım okurken ne kadar kötü oldum:96: bizde anne olduk şimdi tabii daha dikkatli olucam:82: kendimi kötü hissettiren cümlelerdi bunlar çünküü

Merhabalar ben geldim, dışardaydım bütün gün, bir kaç işim vardı onları hallettim hemde yürüyüş yaptım bolcaaa. ohhh yürümek çok güzel yahuu. o kadar yürüdüm yorulmadım ama şu çocuklar 2 saatte beni yordular yafff. ama keyfim yerinde
Dün dediğim gibi onlar sadece hamur işi yediler nohut pilav kaldı öylece, bugün yemek sorunumda olmadığı için bende geç geldim eve.
Eşim biraz önce aradı geç gelecekmiş, iyi dedim bende hemencecik plates yapacam. Biraz sonra tekrar görüşürüz bayanlar

Önemli olan oturmamak canımcım, ev işi yapmakta bol bol kalori harcatıyor sonuçta. Bu hafta bekliyoruz senden 2 kilo ona göreyokk yokk 1 kilo olsa yeter bize
ehh işte fena değil güzelim. Bende sadece dün 40 dk plates yapmıştım ama bugün yürüdüm 7 saa dışardaydım bunun en az 3,5 saatini yürüdüm daha da fazladırda ben bu şekilde alacam. tempolu yürüdüm. toplamda 3 günde 250 dk oldu birazdan plates yapacam 300 dk tamamlarım.

oooohhh 45 dk platesimi de yaptım, üstüne 15 dk bantta da yürüdüm, şimdide yeşilçay ağırlıklı bitki çayımı içiyorum. Ayyy ben bugün süperiim yaaa:124::124::119::119:

Şimdide kiraz sapı çayı hazırladım onu içiyorum. Menü yazacam ama hangi saatte ne yedim tuamadım, toplu halde yazayım diye düşünüyorum.
Sabah - 1 Şekersi Çay, 1 Dilim Ekmek, 2 Zeytin, 2 Çatal Çikolata, Biraz Peynir, Çeyrek Yumurta
Ara - 3 Çeri DOmates, Yarım Salatalık, 3 Kuru Kayısı
Öğle - Yok
Ara - 2 Lokma Dürüm, 1 Çatal Çikolata, 2-3 Yudum Süt, (2 tatlı kaşığı Oğlumun Mamasının sonunuda yedim)
Akşam - 1 Kase Pilav-Nohut karışımı
Ara - 2 Cicibebe

Hatırladığım bu kadar. 3 Kupa Bitki Çayı, 3 Litreye Yakın Su

45 dk Plates, 225 dk Yürüyüş

Son düzenleme:
Karamelimmmmm nerdesiiiin ayol göremiyorum seniiii
Ben 1 saattir çatlaklarla ilgili forumları okuyordum, bir yöntem dikkatimi çekti, onu denemeyi düşünüyorum. Eğer işe yararsa sanada tavsiye edecem karamelimmm:13::112:

Gelen giden yoookk, en iyisi bende gideyim, kocişimde geldi zaten. Herkese hayırlı gecelerr. Yarın son gün bakalım nasıl olacak

kız babam hakkında dedikleri hariç ayyyyyyyyyyynı benim canım annem yaaaa
ama ben öyle davranmıyorum çocuklarıma

hayırlı geceler herkeze
sirkeli su
kahvaltı peynir zeytin ekmek
ara 2 diş sarımsak
ögle 1dilim börek 10 tane yaprak sarma 1 dilim kek
ara 1 elma
akşam yarım tabak musakka 5 kaşık pilav ,
gün boyu 2, lt su 1 fincan karan filli yeşil çay vallla sayamadım ama 7 bardakta çay içmişimdir
spor yok

Almazsın canım almazsın korkma:112::128:Menülerin iyi , ee sporda yapıyorsun almazsın.
almam degil mi medencim, almam yaa ben
oooohhh 45 dk platesimi de yaptım, üstüne 15 dk bantta da yürüdüm, şimdide yeşilçay ağırlıklı bitki çayımı içiyorum. Ayyy ben bugün süperiim yaaa:124::124::119::119:
bu hafta sen ve zulaley takimi goturuyorsunuz
plates kralicem benim

karamel nerdesiniz Nowaaarr!!
Nowar sen biraz ortadan kaybolsan bir kac yuz gramla geri donuyorsun
hadi guzelim yaza guzel girmek zorundayiz :89:

günaydın kızlarrrrr
hadi bakalım son gün
bu hafta çok azimliydim spor yapmaya ama olmadı bugünde misafirlerim var oglum hasta
bugünde spor yapamicam havada yagmurlu
neyse ben hemen lesliyle yürüyeyim bari kuzularım uyanana kadar

gunaydinlar
cok gecmis olsun zulaley hemencicik iylessin oglusun.
bende kahvaltiyi hazirladim esimi bekliyorum. bugun kimse yesil cayini ve bol su tuketmeyi ihmal etmesin

günaydınlaaar dün tam menümü yazarken elektrikler gidiverdi şmdi yazıyım
salı günkü menüm
sabah kurabiye çay
öğlende kurabiyeyle geçiştirdm moralim çok bozuktu hiçbşişey yemedm ogün başka midem almadı yarım saat yürüyüş ev işi
dünkü menüm
sabah kahvaltıda bir elma bir tabak kabak tatlısı
ara keçi sütü
öğlen zeytinyağlı pırasa bir dilim ekmek
ara 1 çay 3 tane diyet bisküvi
akşam 5 de yarım tas çorba çok az makarna yoğurtlu pazı
aslında bu menüyle günü bitirmeyi planlıyodum ama maalesef 7 de bi tane waffle yedim 45 dk pilates 1.5 saat yürüyüş yarın 62,9 çıksam yeter bana :44:

günaydın kızlar..dün çocuklarımı hastaneye götürdüm o yüzden pek uğrayamadım.biraz geçmişi okuyayım,bakalım neler konuştunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…