Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama biz gidiyoruz,sallanmaya bayılıyor civcivim,kaymaktan korkuyor ama eve dönmek istemiyor..evden çıkarken sevinç çığlıklarıyla apartmanı inletiyoruz..

bir kez salincagi denedik zamani var diye dusunmustum bir kac ay gecti simdi bir kez daha denemenin zamanidir ozaman. disariya cikmayi benimkide cok seviyor ozellikle parkin icinden geciriyorum cocuklari cok seviyor cunku.

iyi aksamlar canim
bende dort gozle kizimin parka gidebilecek kadar buyumesini istiyorum.

o gunler de hemencecik geliverir merak etme.

menu olarak oglen borek yedim, aralarda su ictim 1 tane elma yedim simdi de haslanmis tavuk yicem.

2 seftali ve biraz da kiraz yedim

yusufu uyuttuktan sonra da belki kacamak yaparim bir avuc cekirdek ya da bir iki tane biskuvi yerim.

Son düzenleme:
bilmiyorum zulaley, temmuzda ablam evleniyor onun dugn dernek nisan mutlaka gitmem gerek. soze gitmedim diye annem agzina doladi sen dugune de gelmezsin diye damarima basip duruyor :(

bir ara da oraya gidicem. ama akrep derseki cok geziyorsun takimi ihmal ediyorsun basim ustune derim canim. zayiflamak istiyorum ama kurallar daha onemli ;) ben gecen yil gezmiyordum bu kadar ama bu yil esim bi yere is gezisine gidiyor sen de gel istersen diyince hayir diyemiyorum iste :( 2. cocuk olunca cok zor olur gezmek firsatim olmaz bi daha diye.
tabiki gidersin canım fırsat bulmuşken gez evliligimizin 4.günüydü eşim işe başlicaktı gitmesini istemedim oda bana dediki önce iş sonra aşk :57: ve 13 yıl oldu hala aşkı bekliyorum :37:
çoluk çocuk derken vakit olmuyor gerçekten :63: :63:

herkes pilates yapıyor ahh ahh nerde gençlik günlerim :31: yalnız benpilates yaparken tek gram vermiyordum. hoş o zamanlar kilo gibi bir derdim yoktu. ama hakkını vereyim pilatesle harika bir fücudum olmuştu. o günler çok mu uzak ne :58:
ben geçen sene sürekli yapıyordum kilomu soruyorlardı 83 :53: diyordum inanmıyorlardı acayip sıkılaştırıyor :62: :62:

top alabilseydim görcektiniz o zaman beni..inşallah bu hafta sonu fırsat bulabilirim:97:

liste yapınca belli oldu dimiii..
kuşum bu listeyi sana devrediyorum tamammı..hergün sabah bu listeyi güncelle ve cuma son gün olsun.

:46::46::46::46::46:

:60::60::60::60::60::60:

:50: akşam yenen pilavın telafisi yok maalesef..o kilolar nasıl geri gelmiş belli oldu şimdi:47::47: akşam yaptığğı pilavı koy saklama kabına öğlen ye canım vee sabah kahvaltı yapmak şart:20: tabii araları söylewmeme gerek yok dimii:39::39::39::39::39::39:

bak seenn benden habersiz kararlarda alınırmış:94::94::94:
küçüğüne Allahım şifa versin canım:nazar::16:

ee daha iyi ya canım..senin platesin de o olsun..
nefes aaal yusufa eğiiil..nefes veeer yusufun ağzından çiçeği böceği çıkaar.. nefes aaal kaaalkk..nefes veeer yusufa baakk:60::60::60: ebrunun son plates versiyonu:60::60::60:

zülaley hareketlendi takım da hareketlendi:60::60::60: işin sırrı zülaleydeyin kara yağlarındaymış haberimiz yokmuuşş:60::60:

buu kahvaltı yapmadığın içiin:57: buu ara yapmadığın içiin :57:
akşam yeme tamam ama sabahı da terketme lütfenn..
akrebim pilatesi sevmiyorum diye diye takımıda etkiledim herhal ama artık başladım tv nin sesini kısıp yapıyorum o kadını hala sevmiyorum :9: :9:

ben de temizlik molası verdim,hem dinlenip size bakıyorum,hem 500 ml suyumu içiyorum..keşke yeşil çay içecek kadar vaktim olsaydı,ama saat 5 e kadar tüm işleri tamamlayıp,masayı hazırlamalıyım..malum çok erken yiyoruz akşam yemeğini..

akşamı bizde erken yeriz banucum çok iyi oluyor :56: ooohhhh evinde tertemizdir şimdi misgibi kokuyordur kız canımı çektirdin temizlik yapasım geldi :90: :90:

menumu nasil buldunuz arkadaslar.
icerik daha az olabilirdi biliyorum ama san duzen asamasindayim normalde bundan cok yer hale gelmistim simdi azaltiyorum.
sen varya süpersin yaaa kız üşenmedinmi resimlerini çekip koymaya :79: :79:
evet canım kardeşim birazdan menümü yazıcam okuda gör menü nasıl olurmuşşş :89: :89:

evetttt gelelim menüme
sabah sirkeli su
yarım elma
normal kahvaltı
ara yarım elma
ögle 1 tabak yogurtlu mantar 1 dl kp ekmegi
ara 1 salatalık
akşam 1 ks kuru fasülye 1 dl ekmek 1 ks yogurrt
2 lt su 3 kupa yeşil çay 40 dk pilates 60 dk yürüyüş :62: :62: :62: :62:

iyi geceler hanımlar,
bugünkü mönüm:

sabah elmalı sirkeli su + yeşişçay

1 saat sonra çeyrek tost

arada su ve çay

öğlen malesef ıvır zıvır yemek zorunda kaldım,, çeyrek tost

ikindin elma+ muz

bol su ve bitki çayı

akşam
bol salata 1 porsiyondan az nohut yemeği+ çok az pilav:17:

bol su

bugün 45 dakka kadar yürüyüş yaptık eşimle. baya geç kaldım yürüüyşten dolayı yoruldum ama şimdi 1 saat sürecek sporumu yapacağım:81:

evetttt gelelim menüme
sabah sirkeli su
yarım elma
normal kahvaltı
ara yarım elma
ara 1 salatalık
:83::83::83::83:
zulaley ne yapiyorsun insan biraz tatli bir sey yer.
hemen bahanem hazir "ama ben kizima sut veriyorum :9: "

akrepçim, ben plates yaparken belimi zorladım galiba, bu nedenle aralık ayından itibaren eğilmekte fazla ayakta durmakta bile zorlanıyordum, hatta 1 ay evimi süpüremedim bile, eşim çok yardımcı oldu sağolsun.

bu nedenle egzersizlerimi yapamadım, yürüyüş dersen kış mevsimi idi, kızım henüz küçük, hava çok erken kararıyordu, kızımı soğukta yağmurda dışşarı çıkaramadım,evde bırakıp yürüyüşlere gitmek de ev düzenimize uymadı.

şiddetli bel ağrısından dolayı( aksayarak yürüdüm uzun zaman) egzsersiz yapamadım, dolayısı ile yediklerime de çok dikkat etmediğim için verdiğim kiloları aynen aldım. sadece pilav yememden kaynaklanan bir durum değil yani. kış mevsiminde hamur işleri daha çok tüketiliyor, tabi kış mevsiminde aldığın kilolar da çok belli olmuyor, kıyafetler kalın kalın olduğundan..

pilav yeme demekte haklısın elbette. öğlen götürüp yemek de elbette çözüm olabilir, sabah öyle bir telaşe ile kalkıp işe gidiyorum ki, kendime beslenme ayırmak aklıma bile gelmiyor.bu pilav işini öğlene almaya çalışacağım..

3677_1238959870.gif

akrepçim, ben plates yaparken belimi zorladım galiba, bu nedenle aralık ayından itibaren eğilmekte fazla ayakta durmakta bile zorlanıyordum, hatta 1 ay evimi süpüremedim bile, eşim çok yardımcı oldu sağolsun.

bu nedenle egzersizlerimi yapamadım, yürüyüş dersen kış mevsimi idi, kızım henüz küçük, hava çok erken kararıyordu, kızımı soğukta yağmurda dışşarı çıkaramadım,evde bırakıp yürüyüşlere gitmek de ev düzenimize uymadı.

şiddetli bel ağrısından dolayı( aksayarak yürüdüm uzun zaman) egzsersiz yapamadım, dolayısı ile yediklerime de çok dikkat etmediğim için verdiğim kiloları aynen aldım. sadece pilav yememden kaynaklanan bir durum değil yani. kış mevsiminde hamur işleri daha çok tüketiliyor, tabi kış mevsiminde aldığın kilolar da çok belli olmuyor, kıyafetler kalın kalın olduğundan..

pilav yeme demekte haklısın elbette. öğlen götürüp yemek de elbette çözüm olabilir, sabah öyle bir telaşe ile kalkıp işe gidiyorum ki, kendime beslenme ayırmak aklıma bile gelmiyor.bu pilav işini öğlene almaya çalışacağım..

ne güzel açıklama yapmışsın canikom benim:16:
tatlım sabah götüreceğin beslenmeni akşamdan hazırla küçük saklama kaplarına..sabah bir saat erken kalk..hiç egzersiz yapamazsan en azından esneme hareketleri ile başla güne
önceden plan yap..
tabii tüm bunlar geçici bir süre değil senin hayat felsefen olsun:10:

günaydın kızlar..yarın tartı günü.bakalım kim yemiş,spor yapmamış,kim boğazına hakim olup nefsini yenmiş,yarın çıkacak ortaya..

ama biz gidiyoruz,sallanmaya bayılıyor civcivim,kaymaktan korkuyor ama eve dönmek istemiyor..evden çıkarken sevinç çığlıklarıyla apartmanı inletiyoruz..

bir kez salincagi denedik zamani var diye dusunmustum bir kac ay gecti simdi bir kez daha denemenin zamanidir ozaman. disariya cikmayi benimkide cok seviyor ozellikle parkin icinden geciriyorum cocuklari cok seviyor cunku.
:nazar:oy yerim ben onları yaa neden yakın değilsiniz ki sanki.mıncıklasaydım bi güzel prensesleri:emir_bebek::69:
o gunler de hemencecik geliverir merak etme.

menu olarak oglen borek yedim, aralarda su ictim 1 tane elma yedim simdi de haslanmis tavuk yicem.

2 seftali ve biraz da kiraz yedim

yusufu uyuttuktan sonra da belki kacamak yaparim bir avuc cekirdek ya da bir iki tane biskuvi yerim.
tam menü güzel yalnız öğle salata da yesedin süper olucakmış dicektim kii
:53: son cümle şok etti beni:53::53:
haklısın o kadaan kilo verdin ki zafiyetten desem :50: uymuyor..yusufu uyutanın kaçamak hakkı desem :50:cıx. o da uymuyor.peki neyine o kaçamak güzelim söylermisin bana:57:
tabiki gidersin canım fırsat bulmuşken gez evliligimizin 4.günüydü eşim işe başlicaktı gitmesini istemedim oda bana dediki önce iş sonra aşk :57: ve 13 yıl oldu hala aşkı bekliyorum :37:
:60::60::60::60::60::60::60::60:
evetttt gelelim menüme
sabah sirkeli su
yarım elma
normal kahvaltı
ara yarım elma
ara 1 salatalık
harika ötesi:46::46::46: süpersin kuşum yaa :65: yalnız akşam ekmek yerine salata ye tatlım o zaman vereceğin yağ gramın daha fazla olur:34: turab duymasın:1:
iyi geceler hanımlar,
bugünkü mönüm:

sabah elmalı sirkeli su + yeşişçay

1 saat sonra çeyrek tost

arada su ve çay

öğlen malesef ıvır zıvır yemek zorunda kaldım,, çeyrek tost

ikindin elma+ muz

bol su ve bitki çayı

akşam
bol salata 1 porsiyondan az nohut yemeği+ çok az pilav:17:

bol su

bugün 45 dakka kadar yürüyüş yaptık eşimle. baya geç kaldım yürüüyşten dolayı yoruldum ama şimdi 1 saat sürecek sporumu yapacağım:81:
bak kuşum gördünmü asıl enerjik olduğumuz zamanı hep geçiştiriyosun ama bugün meyve yemişsin güzel..mevsim meyve açısından oldukça zengin zaten çok şükür..akşam pilav yerine yoğurt ekle nohutunu da bir porsiyon yapabilirsin..öğlen saklama kabına pilav üstü nohut koyarsın yanına da biber yeşillik felan hem daha tok tutar seni..sabah için tostunu felan kendin hazırlarsın evde..yanına salatalık domates doğra minik bir saklama kabına..kahvaltı öncesi meyve ye mesela bir taze kayısı erik ya da nektari bağırsaklarını rahat tutar..sindirim problemin olmaz gün boyu:12:

:83::83::83::83:
zulaley ne yapiyorsun insan biraz tatli bir sey yer.
hemen bahanem hazir "ama ben kizima sut veriyorum :9: "

:60::60::60::60: tabii canım sen sütlüsün:60::60::60::60::60:ama ben hiç ineğin koyunun keçinin tatlı yediğini görmedim duymadım:60::60::60: onlar hep tahıl yer yeşillik meyve sebze yer su içer bol bol da yürürler:60::60::60: biz insanlar ne güzel kılıfına uydurmuşuz nefsimizi köreltmek için:60::60::60:

günaydın kızlar ya şu bizim internete bi çözüm bulmadılar gitti kasıtlı yapıyolar galiba:))))))) patronlar
ay kızlar ben bu hafta gene cozuttum galiba akşamları ders çalışırken kek neyin yemeye başladım ya
cuma geliyorya korkum ondan:18::18:

kalkarkalkmaz limonlu sıcak suyumu içtiim

işyerinde kahvaltı öncesi 1,5 taze kayısımı yediim

az öncede 3 dilim tam buğday ekmeği 4 dilim kaşar peyniri,salatalık, 1 yeşil tatlı biberimi yedim..

şimdide bir kupa ada çayımı içiceem :7: buyrun kızlar size de ikram ediim

günaydın kızlar ya şu bizim internete bi çözüm bulmadılar gitti kasıtlı yapıyolar galiba:))))))) patronlar
ay kızlar ben bu hafta gene cozuttum galiba akşamları ders çalışırken kek neyin yemeye başladım ya
cuma geliyorya korkum ondan:18::18:

görcees yarın bakalımm:24::24::24::24::24::24:

herkese günaydın:92:

dün bahsettiğim sporumu yaptım ama şimdi kaslarım tatlı tatlı ağrıyor:63:
bugün malesef yine kahvaltı yapamadım. sabah kalkar kalkmaz eve bir gram su yoktu. Yıkıldım resmen:84:bu 3. gün hala evde sular yok, depoda da bitmiş sabah, kahroldum,bu moral bozukluğu ile yeşil çayımı bile içemedim, 1 fincanlık bile su yoktu evde .

okula geldim, 1 bardak sütün içine müsli koydum.Onu yedim. 1saat sonra çay ve su. 1 saat sonra da portakal ve muz yedim:49:

bu arada öğlen yemeği için de pilav ve nohut yemeği getirdim evden. Onu yiyeceğim. Şimdilik bu kadar görüşürüz

herkese günaydın:92:

dün bahsettiğim sporumu yaptım ama şimdi kaslarım tatlı tatlı ağrıyor:63:
bugün malesef yine kahvaltı yapamadım. sabah kalkar kalkmaz eve bir gram su yoktu. Yıkıldım resmen:84:bu 3. gün hala evde sular yok, depoda da bitmiş sabah, kahroldum,bu moral bozukluğu ile yeşil çayımı bile içemedim, 1 fincanlık bile su yoktu evde .

okula geldim, 1 bardak sütün içine müsli koydum.Onu yedim. 1saat sonra çay ve su. 1 saat sonra da portakal ve muz yedim:49:

bu arada öğlen yemeği için de pilav ve nohut yemeği getirdim evden. Onu yiyeceğim. Şimdilik bu kadar görüşürüz

z:46::46::46::46:işte budur..öğlen miden dua edicek bana:12:
kuşum 3 gündür sularınız neden kesik sizin..çok kötü bir durum gerçekten:37:

Back
X