Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tmm akrepcim inş. yanlışlık yoktur.cadı kızım tepemde zor hazırladım listeyi alışana kadar bu hesap işine, baya zorlanacağım sanırım

selamın aleyküm hayırlı cumalar kızlar
çok kötü bir hafta geçirdim kızlar
p.tesi bi hasta oldum dün açtım gözlerimi 39.5 derece ateşle yattım
veee dün bakıcım işi bıraktı ortada kaldım moralim çok bozuk
kilom 56.3

kilom 56.3
gecmis olsun canim uzuldum ya bu yaz mevsimind ebile kurtulamiyoruz su hastaliklardan :( ins. hemen iyi bir bakici bulursun. surekli bakici degismesi de kotu alsinda. Allah yardimcin olsun cnaim
tmm akrepcim inş. yanlışlık yoktur.cadı kızım tepemde zor hazırladım listeyi alışana kadar bu hesap işine, baya zorlanacağım sanırım

tamam canım diğer bilgisayara geçiyorum hemen..
tatlım benim kızı okula gönderip bakayım olurmu saati gelmiş baktım da :16:
heheheh bu diyet topiginde herkes bebeli ;) demek anne olunca kilolar daha cok sorun haline geliyor
çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0

gecmis olsun cnaim, iyi bak kendine

gecmis olsun canim uzuldum ya bu yaz mevsimind ebile kurtulamiyoruz su hastaliklardan :( ins. hemen iyi bir bakici bulursun. surekli bakici degismesi de kotu alsinda. Allah yardimcin olsun cnaim

heheheh bu diyet topiginde herkes bebeli ;) demek anne olunca kilolar daha cok sorun haline geliyor

gecmis olsun cnaim, iyi bak kendine

okadar canım sıkkınki okulun kapanmasına ne kaldı ki şurda hemde hi yoktan yere

geldim :10:
önce 8. takımın listesine bakıyorum sonra bizim listeleri hazırlarım kızlar

akrepcim teşekkür ederim paylaşım alanına bıraktım listeyi cnm.sende excel olarak var mı liste cnm varsa ban özelden atar mısın:16:

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76%)
turab571( 52,7 / 52,1 / 0,7 / 1,33%)
meden( 60 / 59 / 1 / 1,67%)
hindirella( 60,4 / 60,5 / -0,1 / -0,17%)
zulaley( 71,4 / 71 / 0,4 / 0,56%)
Poseidon83( 61 / 60,9 / 0,1 / 0,16%)
SUKRANbursa( 56 / 56,7 / -0,7 / -1,25%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 56,3 / -1 / -1,81%)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 598,3 / 0,4 / 0,07% )

son halimiz bu kızlar

akrepcim teşekkür ederim paylaşım alanına bıraktım listeyi cnm.sende excel olarak var mı liste cnm varsa ban özelden atar mısın:16:

var canım da özelden nasıl olurkii :26:
msn den daha doğru alabilirsin bence dosyayı

çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0
çok geçmiş olsu yaz günü hastalık hiç çekilmiyor gerçekten, Allah bir an önce şifa versin canım..
kilom 56.3

çok çok geçmiş olsun, önce sağlık tabi ki,Allah acil şifalar versin..

ooff çok kötü olmuş bakıcı işi. annen vs.. yokmu yardımına koşacak, ya da varsa kestirmeden komşuya sığınabilirsin, benim de başıma gelmişti,1 hafta ne yaşadığımı ben bilirim, zor kelimesi az kalıyor yanında. biz bütün komşular toplanıp, benim üst komşuya ricada bulunmuştuk, kadıncağız bu kadar ısrara dayanamayıp kabul etmişti. şimdi hala üst komşum bakıyor kızıma:9: çünkü ailecek nisa ya bayılıyorlar, kendileri ayrılmak istemedi, biz iyice alıştık, bırakamaz olduk nisa yı, devam edelim bizden memnunsanız dediler:80: bizim de canımıza minnet, hemen kabul ettik:62:

çok rahatmış komşunun bakması, sabah bırakması alması o kadar kolay oluyor kii, mümkünse böyle bir şansın varsa şiddetle tavsiye ederim

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76%)
turab571( 52,7 / 52,1 / 0,7 / 1,33%)
meden( 60 / 59 / 1 / 1,67%)
hindirella( 60,4 / 60,5 / -0,1 / -0,17%)
zulaley( 71,4 / 71 / 0,4 / 0,56%)
Poseidon83( 61 / 60,9 / 0,1 / 0,16%)
SUKRANbursa( 56 / 56,7 / -0,7 / -1,25%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 56,3 / -1 / -1,81%)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 598,3 / 0,4 / 0,07% )

son halimiz bu kızlar

akrepcim turabin gecen haftaki kilosu 52.7 bu hafta 52.1 aradaki fark 600 gram ama sen 700 gram yazmissin. ben mi yanlis hesapliyorum bir kontrol et istersen

akrepcim turabin gecen haftaki kilosu 52.7 bu hafta 52.1 aradaki fark 600 gram ama sen 700 gram yazmissin. ben mi yanlis hesapliyorum bir kontrol et istersen

haklısın canım benim çizelgede 52,8 kalmış düzeltiyorum hemen
teşekkürler:16:

merhaba arkadaşlar, sabah kahvaltı da
1 şekersiz çay
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
yarım salatalık yarım domates
2 çay kaşığı ahudud reçeli
2 çatal tahin helvası
sabah ağır oldu ama öğle yemeği le akşam yemeğini işlerim
nedeniyle birleştrmek zorundayım. o nedenle kahvaltıyı
kuvvetli yaptım.
ara olarak 1 bardak malt içeceği
leslie ile yürüycem ama bilgisayarın hangi tozlu klasöründe
önce bulmam lazım o nedenle kaç mil yürüyeceğimi bilmiyorum :))

çok geçmiş olsu yaz günü hastalık hiç çekilmiyor gerçekten, Allah bir an önce şifa versin canım..

çok çok geçmiş olsun, önce sağlık tabi ki,Allah acil şifalar versin..

ooff çok kötü olmuş bakıcı işi. annen vs.. yokmu yardımına koşacak, ya da varsa kestirmeden komşuya sığınabilirsin, benim de başıma gelmişti,1 hafta ne yaşadığımı ben bilirim, zor kelimesi az kalıyor yanında. biz bütün komşular toplanıp, benim üst komşuya ricada bulunmuştuk, kadıncağız bu kadar ısrara dayanamayıp kabul etmişti. şimdi hala üst komşum bakıyor kızıma:9: çünkü ailecek nisa ya bayılıyorlar, kendileri ayrılmak istemedi, biz iyice alıştık, bırakamaz olduk nisa yı, devam edelim bizden memnunsanız dediler:80: bizim de canımıza minnet, hemen kabul ettik:62:

çok rahatmış komşunun bakması, sabah bırakması alması o kadar kolay oluyor kii, mümkünse böyle bir şansın varsa şiddetle tavsiye ederim

hatırlıyorum aybukecim senin durumunu sene başıydı rica edicem demiştin sevindim senin adına
ya zaten bizim bakıcıda komşum sayılırdı ve çok yakın bir arkadaşlık dostluk kurmuştuk
ne oldu neden değişti bir anda anlamadım 3 gün hiç kalkmadan yattım normalde yanımdan ayrılmazdı böyle bir durumda bişeye ihtiyacın varmı diye bile sormadı anlamadım bi anda hiddetlendi kızımı evinde bakacakmış bundan sonra öyle karar vermiş kendi kendine dönem sonuna 3 hafta kala genede bişey demedim alttan aldım konuşalım falan dedim ama o çok kırıcıydı hatta ben okul hayatımı ona göre düzenlemiştim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insandı böyle olması beni çok üzdü daha tam toparlanmamışken resmen yıkıldım hiç beklemedğim bir anda böyle olması neyse annem çıkıp gelecek artık pazar günü izmirden

nihayet artık benim de bir tartım vaaarrr:46::46::46:

tahmin ettiğim gibi 74.9 çıktım:14:

haftaya cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum , bakalım kaç kilo vreceğim, hedefim 60 kızlar 15 kilo vermem gerek:53:

Back
X