ben ve genic ilk iki kişiyi oluşturuyoruz
ticker eksiğimi de tamamladım, şimdiki kilomu biraz fazla gösterdim ki motive olayım diye
herkeseee günaydın kızlaaaarrrrr nasılsınız bakalım bugün burası da yağışlı sıkıcı
ya aslında benim bir can sıkınım var, paylaşmak istiyorum, kızlar eşimin akrabası bir çift var yazları görüşüyoruz arada bir, karı koca ikisi de başka ilde öğretmenler, kadın doğum yaptığında kocası kadından habersiz gitmiş oğluna babasının ismini vermiş, haliyle kadın öfkelenmiş ve şimdi bütün koca tarafından siz sebep oldunuz diye nefret ediyor,her konuşmasında nefret saçıyor.
başlarda onu haklı görüyordum kii bana dü bir davranış yaptı kadından gözüm korktu
bu kadınla görümcesi ne kadar ayıp biliyorum ama facee üzerinden birbirlerine sürekli aşağılayıcı laf atıp duruyorlardı, haliyle biz ailecek yani bizim taraf bunların birbirlerine laf atışlarını hem takip edip hem ayıplıyorduk.neyse dün tesadüfen gezerken facee üzerinden kocasının profil resmi dikatimi çekti, kocası face profilini oğlunu kimliği nin resmi şeklinde değiştirmiş, ben de beğen butonun bastım ve beğendim. ama hiç aklıma glmedi yanlış anlaşılacağm, gayet safiyane bir beğeniydi. bana ne karı koca kavgasından!! neyse kız benim beğenmemin ardından fotğrafın altına bana saydırmış sövdürmüş

sonra da arkadaş listesinden çıkarmış beni, resmen şok oldum, birden karı koca kavgasının içinde taraf buldum kendimi, oysa hiç bir samimiyetimiz yok, adeta merhaba merhabamız var,, çok çok üzüldüm o kadar laf ve beddua yediğime napsam kızlarr yaaaaa?? kızdan arayıp özür mü dilesem yanlış anladın diyee, yoksa sştem dolu mesaj mı yazsam yoksaaa boş mu versem ????