canım bende geçen yaz bir ara bu diyeti yapmaya kalktım ve sanırım 4.gün olduğum yerde başım dönüp düşmüştüm,sağlıklı olduğuna kendimce inanmıyorum ama bu diyetle zayıflayan arkadaşlar çok,dediğim gibi ama bana yaramadı.Aslında sana menü buldum ama hepsi bloglarda yazıyor ve buraya blog linki atmak yasak sanırım.google de dukan diyet tarifleri yaz çıkan linklerde birsürü tarif var,oralara bir bak canım.Atak evresinde sadece protein yiyorsun(et,balık,tavuk,yumurta vs...)kilona görede 3 yada 5 gün yapıyorsun.
aramıza hoş geldin bol paylaşımlı günler diliyorum, yok yahu bend e caydım bizim kültürümüze uygun değil gibi sanki, zeytin meytin olmadan kahvaltımı olur yahuu

yaren tekrar tebrikler canım..
aybükecim geçmiş olsun kuzunla sana..inş.daha iyisinizdir şimdi..
yamukprenses hoş geldin,hayırlı olsun..
yaren ben tebrikk etmiştim ama bir kez daha edeyim, darısı başımıza inşallah, banucum çok teşşekkür ederim, kızımı henüz göremedim kreşte, öğretmeni iyi dedi ama tabi akşma belli olur, ben de öksürüp tıksırıp duruyorum, daha bir de yürüyüşe çıkacağım şimdi, durmak yokkkk yola devammmm

CANIM GEÇMİŞ OLSUN İKİNİZEDE ACİL ŞİFALAR CANIM
büyüyüpte hastalığını demesi (hastalanması kötü ama) demesi süper ya en azından uğraşmıyorsun bulana kadar
canım umarım en kısa sürede iyileşirsiniz
canım sen halledersin sakın stres yapma sen bilmediğini düşünüyorsun ama biliyorsundur hem sanada pratik olur
dediğin gibi hastayım demesi kötü ama, bunu dile getirebilmesi muhteşem bir duyguydu benim için, garibimin ağzını açışı vardı bir görmelisinn,canım kuzum benim