Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

pazar menü:

sabah: patatesli otlu omlet ama sadece 1 yemek kaşığı kadar ve şekersiz çay

ara: 2 tane kuru kayısı

öğle: 2 kepçe tavuk çarbası ve bir dilim ekmek

ara: taze sıkılmış karışık meyve suyu bir çay bardağı

akşam: 2 parça tavuk ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

bu arada misafirliğe gitmiştik. sağolsun ev sahibi neler hazırlamış neler.. benim gözüm hiçbirisini görmek istemediği için hiçbirşey yemedim. ev sahibine de boğazlarım çok kötü birşey yiyemiyorum dedim. eşimde sen merak etme senin hakkını da ben yerim dedi ve yedi :)))) bir de görseniz kocaman servis tabakları dolu dolu adam hepsini yedi şaka gibi :)))

aslında ben bu sabah tartılacaktım dedimki bu kadar iştahsızlıka ne olmuştur diye merak etmiştim ama unuttum :))) aklım nerdeyse artık.

Canımsın saol. Hava kötüydü İstanbulda bu hafta. Soğuktu pazar çıktık ama hep arabadaydık. Heryer kalabalıktı. Sevmiyorum pazarları çıkmayı.

Dengelemişsin cnm afiyet olsun.

Geçmiş olsun cnm daha iyi olmana sevindim.

Canikom saol. :38:

çok teşekkür ederim tatlım. :54:

günaydın cnmmm çok geçmiş olsun sanada oğluşunada...:38:

geçti gitti inşallah havalar düzelirse artık hastalıklarımızda geçecek inşallah bitanem teşekkür ederim.:54::54:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş // 20 dk yürüyüş //
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dk yürüyüş-15 dk dr ender saraç egsersizi//30 dk yürüyüş-15 dk egsersiz//

54374.jpg

Cemre FM'den Milyar Salavat Kampanyası

Mardin'de 98.0 frekansında yayın yapan Cemre FM Kutlu Doğum ayı münasebetiyle "Milyar Salâvat" kampanyası başlattı.

MARDİN - Mardin Merkez'de 98,0 frekansında karasal yayın ile internet üzerinden CEMRE FM | Mardin 98.0 - Gnle Dsen Cemreyiz...| www.cemrefm.com web adresinden yayın yapan Cemre FM Kutlu Doğum ayı münasebetiyle "Milyar Salâvat" kampanyası başlattı.

Kampanyanın amacını dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah`a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak topluma peygamber sevgisini aşılamak olarak özetleyen Radyo yetkilisi Salih Demircan; kampanya sayesinde toplumdaki peygamber sevgisinin canlı kalacağını kaydetti.

Demircan açıklamasının devamında, "İslami değerlerin unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı şu günlerde tüm Mardin ve ilçelerinin Kâinatın efendisine salâvat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Salâvat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber âşıkları 0482 213 20 91-92 nolu telefonları arayarak çektikleri salavatları teslim edebilirler" diye konuştu. (Mehmet Arasan - İLKHA

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş // 20 dk yürüyüş //
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//He gün 10 ar dakika yürüyüş:)
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//30 dk yürüyüş-15 dk dr ender saraç egsersizi//30 dk yürüyüş-15 dk egsersiz//

Selam kaptanım. Abimlerdeyim. Bilgisayarı görünce dayanamadım merhaba demek istedim.

günaydın arkadaşlar

ben cuma fenalaşınca öğleden sonra izin aldım eve gittim ve yattım. oğlanı da almadım dinlenmek için. en azından ben iyileşeyim de çocuğumada bakabileyim diye. akşam gittim almaya. cuma gece oğluş sağolsun fenalaştı, ilaç içmeyi reddetti zaten hiçbir şey yemiyor sabaha kadar ateşdi, kusmaydı sabaha karşı uyumuşuz ikimizde eşimde sağolsun uyaandırmamış 11 e kaldırdı bizi kahvaltımızıda hazırlamış maşallah. c.tesi evin işleri hallettim. kalan zamanda da dinlendim ve ders çalıştım. pazar günü ise sabahtan hava güzeldi. aldık kaanı sahile gittik sonra lunaparka gitmek istiyorum dedi gittik ama sadece baktık çünkü hiçbir şeye binmek istemedi. eve döndük uyudu oğluş bende hafataiçi için yemeklerimi yaptım. akşama da misafirliğe gittik. bugün çok daha iyiyim.

Eşine maşallah size de geçmiş olsun. Daha iyi olmana sevinim. Kaan şimdi nasıl?

günaydın arkadaşlar

ben cuma fenalaşınca öğleden sonra izin aldım eve gittim ve yattım. oğlanı da almadım dinlenmek için. en azından ben iyileşeyim de çocuğumada bakabileyim diye. akşam gittim almaya. cuma gece oğluş sağolsun fenalaştı, ilaç içmeyi reddetti zaten hiçbir şey yemiyor sabaha kadar ateşdi, kusmaydı sabaha karşı uyumuşuz ikimizde eşimde sağolsun uyaandırmamış 11 e kaldırdı bizi kahvaltımızıda hazırlamış maşallah. c.tesi evin işleri hallettim. kalan zamanda da dinlendim ve ders çalıştım. pazar günü ise sabahtan hava güzeldi. aldık kaanı sahile gittik sonra lunaparka gitmek istiyorum dedi gittik ama sadece baktık çünkü hiçbir şeye binmek istemedi. eve döndük uyudu oğluş bende hafataiçi için yemeklerimi yaptım. akşama da misafirliğe gittik. bugün çok daha iyiyim.
canım ikinizede geçmişler olsun ya bu havalardan herkesin dengesi bozuldu dikkat et canım

evdercim tubişin fark kilosu 2,2 olması gerekio sanırımm...şimdi dicekki tubiş hemen bul hatayı geç kalma :9::9::9:ama gördüm napimmmm
hemen düzeltirim teşekkürler canımmm

haftasonu menülerimi de ekleyeyim

c.tesi
sabah: bir dilim ekmek, 3 tane çeri domates, marul, maydonoz ve şekersiz çay.

ara: bir çay bardağı portakal, greyfurt, nar ve limon suyu taze sıkılmış hastalıktan c vitaminine dayanmış gibi oldum :)))

öğle: 2 kepçe tavuk çorbası ve bir dilim ekmek

ara: bir tane kivi

akşam: bir su bardağı tarçınlı süt, 2 tane ceviz

canım hiçbirşey yemek istemiyordu. geçiştirmektense böyle olsun dedim. hastalıktan spor yok malesef.
normaldir hem kendi hastalığın hemde oğlunun hastalığı insanda yiyecek hal bırakmaz valla ama iyi toparlamışsın meyve suyu ve ve tavuk suyuna çorba iyi gelmiştir canım afiyet olsun

Aybuke'ciğim gezmişsin yine. O övgüler herkese nasip olur inşallah. Benim yengem de bana totonu küçültmüşsün dedi pek bir mutlu oldum.

yamukprenses hoşgeldin canım. Ne güzel kaynaşmışsınız.

Evder sen nasılsın canım? Tablolar harika, ellerine sağlık.

Banu iyileştin mi kuzum?

Herdemkkkkkk gellllllll artık. İyi misin değil misin? Bir ses ver bebişim.

Seray nasıl gidiyor? Isındın değil mi?

Umarım kimseyi unutmamışımdır. Herkesi öpüyorum.

Kaptanımmm canım benim özledim seni. Nasılsın bakiiim? Ben hala annemle koklaşma modundayım. Modumu iki gün içinde değiştireceğim. İyisin değil mi? :38:

Kızlar ben kaçtım. Başkasına ait bilgisayardan yazmayı hiç sevmem. Zaten pc de yazmam çok zor oluyor. Laptop olsa neyse en azından yatarak yazardım.

Aybuke'ciğim gezmişsin yine. O övgüler herkese nasip olur inşallah. Benim yengem de bana totonu küçültmüşsün dedi pek bir mutlu oldum.

Banu iyileştin mi kuzum?

Kaptanımmm canım benim özledim seni. Nasılsın bakiiim? Ben hala annemle koklaşma modundayım. Modumu iki gün içinde değiştireceğim. İyisin değil mi? :38:

Kızlar ben kaçtım. Başkasına ait bilgisayardan yazmayı hiç sevmem. Zaten pc de yazmam çok zor oluyor. Laptop olsa neyse en azından yatarak yazardım.

iyi gidiyo şeker ısınmammı hemde nasıl ısındımmm ;) sen nasılsın?

canım ikinizede geçmişler olsun ya bu havalardan herkesin dengesi bozuldu dikkat et canım

hemen düzeltirim teşekkürler canımmm

normaldir hem kendi hastalığın hemde oğlunun hastalığı insanda yiyecek hal bırakmaz valla ama iyi toparlamışsın meyve suyu ve ve tavuk suyuna çorba iyi gelmiştir canım afiyet olsun

rica ederim canım ni dimek :34::34:

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/2,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

tubişim düzelttim şimdi :16:

Banu iyileştin mi kuzum?

iyiyim canım sağol asıl seni merak ediyorum canım

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

kızlar haftanın başında iken nisan hedeflerimizi hatırlatayım dedim yamukprenses istersen 1 nisan için hedef belirle senide ekleyeyim canım

60 desem uçmuşmu olurum acaba,mümkün değil dimi,neyse ben yine 60 diyeyimde kendimi gaza getirir hedef bu diye daha çok kendimi motive ederim.evet son kararım 60:10:

günaydın arkadaşlar

canım ikinizede çok geçmiş olsun.
pazar menü:

sabah: patatesli otlu omlet ama sadece 1 yemek kaşığı kadar ve şekersiz çay

ara: 2 tane kuru kayısı

öğle: 2 kepçe tavuk çarbası ve bir dilim ekmek

ara: taze sıkılmış karışık meyve suyu bir çay bardağı

akşam: 2 parça tavuk ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

bu arada misafirliğe gitmiştik. sağolsun ev sahibi neler hazırlamış neler.. benim gözüm hiçbirisini görmek istemediği için hiçbirşey yemedim. ev sahibine de boğazlarım çok kötü birşey yiyemiyorum dedim. eşimde sen merak etme senin hakkını da ben yerim dedi ve yedi :)))) bir de görseniz kocaman servis tabakları dolu dolu adam hepsini yedi şaka gibi :)))

aslında ben bu sabah tartılacaktım dedimki bu kadar iştahsızlıka ne olmuştur diye merak etmiştim ama unuttum :))) aklım nerdeyse artık.

o kadar pasta böreğin arasında hiçbirşey yemediysen seni gerçekten kutluyorum canım.bu ne nefsine hakimlik,şahsen ben olsam 1 lokmada olsa tadına bakardım sanırım.tebrik ediyorum seni.

Banu iyileştin mi kuzum?

merhaba canım,seninle daha tanışma fırsatımız olmadı ama dönünce kaynaşırız.demek toton küçüldü,daha bana kimse birşey demedi ya,bende istiyorum bana da göbeğin gitmiş,yüzün süzülmüş falan desinler,bende insanım benimde canım çekiyor:1:

herkese mutlu huzurlu az yorulmalı bir hafta diliyorum arkadaşlar...

ben bu sefer sizi sabahtan burada yakalıycam dedim girdim ama bu seferde tam girdim,elektrik gitti,bu kadar olur yani.şimdi yine kimsecikler yok.bugün aslında biraz karamsar başladım haftaya,bilmeyen vardır belki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bugün yine adet oldum,önce tepki vermiyorum ama sonra koyuveriyorum kendimi ağlıyorum.bu ay birde ara kanama yaşamaştım,acaba yerleşme kanaması falanmıdır diye umutlanmıştım ama işte bugün adet oluncada moralim sıfıra indi.şimdide o kanama neyin nesiydi diye sorguluyorum,sizin başınızada hiç adet dışı kanama geldimi arkadaşlar?yarın doktorla randevum var(tüp bebek)dua edin lütfen.

dünkü menüm;

sabah;1 şekersiz çay,yeşillik,1 yumurtadan yapılmış omlet.

ara;1 lt su içtim,tok tuttu beni.

öğlen;1 kase ezogelin çorba

ara;2 ceviz,1 elma

akşam;3 kaşık yine çorba,çok değil ama ne kadar yediğimi saymadım yoğurtlu ıspanak kavurma.1 tanede muz yedim.

yemekten sonra 2 fincan yeşil çay içtim aralıklı,gün boyuncada sabah hariç 1 lt kadar daha su içtim,yani toplam 2 lt,ayrıca bugün pazara eşimle yürüyerek gittik geldik,toplamda 40 dakika kadar tempolu yürüyüş var(20 dk gidiş,20 dk geliş)

Back
X