Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaptanım bak bir şey anlatayım sana.bugün sabah saat 9 da eşim arıyor diyor ki bana "nasıl kalkabildin mi sabah hiç kalkacak gibi durmuyordun ?" benden de ona cevap "insan bu saatte mi arar" hayır madem farkettin neden daha önce aramıyosun değil mi sabah sabah beni sinir etti ama allahıma çok şükür ki zor da olsa kalktım oğlan geceleri yine çok kalkar oldu bende onunla ilgilenmekten doğru düzgün uyuyamıyorum kendimi zor kaldırıyorum yataktan çok yorgun hissediyorum durum böyle olunca. şuanda bile gözlerim zor açılıyor :))))

Yorgunsun ama sabah 9 da aramış, bu kadarını düşünemeyenler de var canım, kızma adama.

hem de nasıl ergen..bazen pes diyorum nasıl davranıcağımı bilemiyorum..
sorma adamın yastığa düşüşü hala gözümün önünde..
Rabbim güçlülere sağlıklılara merhamet nasip etsin inş.

Amin canım.
Allah öncelikle Allah sevgisini ve Allah korkusunu versin yüreklere. Merhamet de, şefkat de Allah sevgisinin içinde saklı, sevgisi olmayanın
merhameti de olmuyor malesef. Allah sana sabır versin. Daha fazla yazıp senin üzüntüne üzüntü katmak istemiyorum. Sabır arkadaşım.

yoğunluğun içinde üşütmüş de olabilirim tabii..
ama dün eve gidince kendi hastalığımı unuttum..kayınbabamın ilaçlarını da almıştım..ilaçlarını içirirken adamcağız pat yıkıldı yan tarafına..şok oldum aynı bebek gibi oturamıyor ve korkunç bir hırıltı var boğazında..zorla kucakladım ikinci ilacını da içirdim, dedim baba sen böylemiydin bütün gün evet dedi..tabii benimki ortalıkda yok hala..arkadaşlarıyla toplanıcakmış öncesi farklı bir işi varmış mış da mış mış:47: öfkeden nasıl deliye döndüm anlatamam size..beni geçtim insan babayı bu durumda bırakırmı yaa üstelik izin günü:47:
hemen sarıldım telefona dedim çabuk gel bu adam burda can çekişiyor öyleki gelmezse ambulans çağırıcam..az sonra geldi bir hışımla eh sanki planlarını bilinçli bozdum..
o gelene kadar hazırladım babasını temiz kıyafetyler giydirdim..hemen aldık götürdük üniversiteye..akşamı hastanede geçirdik..
güzel ilgilendiler.epey bir tahlil film..ağzına nefes açıcı..ilaç yazdılar..reçeteyi verdim eczaneye gönderirler az sonra..koah teşhisi koyuldu..zamanında içtiği sigaranın etkileri maalesef.

Sınırlar kitabını aldın mı canım? Çok acil okumanı öneriyorum. Yoksa kendini hasta edeceksin.
Her şeye, her yere yetişmeye çalışıyorsun ama kimseyi mutlu edemiyorsun. Birtanem bu senin kendine yaptığın bir haksızlık ve kendini hasta ediyorsun.

[cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//45 dk yürüyüş//
banusultan/salı çarşamba 10+10 dakika yoga
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//çarşamba*30dk dans //
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :(((( // salı* 20 dk eliptik bisiklet //
selennnn// salı 15+15 dk spor aleti ile çalışma // perşembe 15 dk
seray0307//
yamuk prenses//

Son düzenleme:
kızlar ben ağrılarım tekrarladığı için aktif spor yapamıyorum,doktor yasakladığı için.o yüzden yogaya başladım,spordan sayarsanız saat olarak ben de eklerim...

banuşum yogaya mı başladın? Harikasın canım. Yaza iyileşmiş olarak gireriz inşallah. Ama doktorun aletli sporların hepsine hayır demiyordur herhalde. Çünkü spor iyileşmen için şart. Bilakis yürüyüş veya uzay yürüyüşü veya yürüyüş bandı gibi benzeri spor aletlerini önermesi lazım. Gerçi yaz da geliyor bol bol yüzeriz kaslarımızı güçlendiririz inşallah..

herkese merhaba kızlarrr, biz şikayetimizi dün de bildirmiştik müdür bey de, dün temizletmiş salonu, 3-4 tane de kalın yatak minder çıkartmış oraya, eşim de 2 gündür baskı yapıyor gitsene bu fırsat kaçar mı diyor, haftaya başliim bariiii :37: :37: pis mis kilo vereyim bari :60: evde olmuyor çünkü her ne kadar yaparım desem de yapamıyorum :25:

amin canım..Rabbim merhametlilere rastgetirsin her daim..dün tam anlamıyla idrak ettim bunu..

amin inşallah canım.

aşkolsun canikom o araması bile onun için kocaman bişeydir yani sen ne diyosun..şimdi demiştir hem arayıp soruyorum hem de yaranamıyorum:31:
benim kızımda da vardı o durum canım bebekliğinden çocukluk dönemine kadar..çok zor bir durum özellikle çalışan anneler için..Rabbim yardımcın olsun canım.

aslında alışman gerkiyor kaç yaşına geldi falan deniliyor ama çocuk işte saati saatini tutmuyor.

Yorgunsun ama sabah 9 da aramış, bu kadarını düşünemeyenler de var canım, kızma adama.

hiç kızar mıyım canını okudum.akşam da evdeyiz beyefendi çay pasta üstüne muz ve çikolata keyfini yapmış. 5 dk çocukla oyun oynayacak çocuk yalvarıyor kaan' a git annenle oyna diyor!!!!!!!!! amannnn ben bunu duydum ya bittin sen dedim ona sadece. hazır fırsatını da bulmuşken ben bırakırmıyım şimdi bunu onun yanına. şimdi aklıma birşey gelmiyor ama unutmazsam bu yaptığını biraz zorlarım onu. ama benim de kötü huyum hemen unuturum yapılanı olsun varsın.

hiç kızar mıyım canını okudum.akşam da evdeyiz beyefendi çay pasta üstüne muz ve çikolata keyfini yapmış. 5 dk çocukla oyun oynayacak çocuk yalvarıyor kaan' a git annenle oyna diyor!!!!!!!!! amannnn ben bunu duydum ya bittin sen dedim ona sadece. hazır fırsatını da bulmuşken ben bırakırmıyım şimdi bunu onun yanına. şimdi aklıma birşey gelmiyor ama unutmazsam bu yaptığını biraz zorlarım onu. ama benim de kötü huyum hemen unuturum yapılanı olsun varsın.

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//45 dk yürüyüş//
banusultan/salı çarşamba 10+10 dakika yoga
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//çarşamba*30dk dans //
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :(((( // salı* 20 dk eliptik bisiklet //çarşamba* 25 dk eliptik bisiklet
selennnn// salı 15+15 dk spor aleti ile çalışma // perşembe 15 dk
seray0307//
yamuk prenses//

çarşamba menü

sabah :salata gibi birşey yaptım kendime marul, domates, salatalık, maydonuz ve roka bol limonlu

ara: bir elma

öğle: lahana çorbası

ara: salatalık ve bir greyfurt

akşam: lahana çorbası

ara: armut

3,5 lt su

banuşum yogaya mı başladın? Harikasın canım. Yaza iyileşmiş olarak gireriz inşallah. Ama doktorun aletli sporların hepsine hayır demiyordur herhalde. Çünkü spor iyileşmen için şart. Bilakis yürüyüş veya uzay yürüyüşü veya yürüyüş bandı gibi benzeri spor aletlerini önermesi lazım. Gerçi yaz da geliyor bol bol yüzeriz kaslarımızı güçlendiririz inşallah..
evet canım.doktorum ağrı olduğunda her türlü sporu yasakladı.yüzme ve yürüyüş hariç..her ikisi için de havaların düzelmesi gerekiyor,yakınımda salon var ama yürüyüş bandı çok sıkıyor beni...
herkese merhaba kızlarrr, biz şikayetimizi dün de bildirmiştik müdür bey de, dün temizletmiş salonu, 3-4 tane de kalın yatak minder çıkartmış oraya, eşim de 2 gündür baskı yapıyor gitsene bu fırsat kaçar mı diyor, haftaya başliim bariiii :37: :37: pis mis kilo vereyim bari :60: evde olmuyor çünkü her ne kadar yaparım desem de yapamıyorum :25:
bence de durma..bu fırsat kaçmaz aybüke..

eyvah,genic bu akşam birinin canını haşlayacak galiba..:1:

çarşamba menü

sabah :salata gibi birşey yaptım kendime marul, domates, salatalık, maydonuz ve roka bol limonlu

ara: bir elma

öğle: lahana çorbası

ara: salatalık ve bir greyfurt

akşam: lahana çorbası

ara: armut

3,5 lt su

canım ya şu meşhur lahana çorbasımı yaben onu denedim bir yiyemedim:25:ya sen iyi yiyorsun valla ama senin çok kilon yok bu diyet yorucu değilmi

evet canım.doktorum ağrı olduğunda her türlü sporu yasakladı.yüzme ve yürüyüş hariç..her ikisi için de havaların düzelmesi gerekiyor,yakınımda salon var ama yürüyüş bandı çok sıkıyor beni...

bence de durma..bu fırsat kaçmaz aybüke..

eyvah,genic bu akşam birinin canını haşlayacak galiba..:1:
canım havuz falan varmı saatliğine gitsen hem sağlığına iyi gelir hemde zayıflamana yardımcı olur hemde stres atarsın:16:

Sınırlar kitabını aldın mı canım? Çok acil okumanı öneriyorum. Yoksa kendini hasta edeceksin.
Her şeye, her yere yetişmeye çalışıyorsun ama kimseyi mutlu edemiyorsun. Birtanem bu senin kendine yaptığın bir haksızlık ve kendini hasta ediyorsun.
ya canım kesinlikle sana katılıyorum:42: ve ayrıca kitabı merak ettim

başla ozaman hiç durma içine sinerse temizliği haftayı bekleme hemen yarın git gidebiliyorsan bir gün bir gündür:8:

:52::52:

İn cin top oynuyor.

Sabah erkenden doktor randevum var giremeyebilirim. Lütfen benim yerime kilo bildirimimi yazar mısınız?
Sabah 59.7 idim. Can sıkıntısı kilo verdirtmiş. Öğleden sonra görüşürüz kızlar.

59,7 yim

Kızma kısmı değil de oyun kısmı bizde de yaşanıyor senaryo benzer, haa haaa yapılanları unutma huyu harika bir şey. Ne güzel işte unutuyoruz daha az mutsuz oluyoruz.

Bizim diyalog şöyle gelişiyor.
-Kocacığım geçen gün ben sana neden küsmüştüm.
Uzun uzun düşündükten sonra
-Hatırlamıyorum neden küsmüştün?
-Bilmem valla bende hatırlamıyorum, o yüzden soruyorum.
-Eee iyi o zaman hatırlamıyorsak sorun yok:)))))

Kaptanım iyi misin? Nasıl oldun?

günaydın 2. takım..:16:
hepinize hayırlı cumalar...
benim için hayırlı bir gün,sabah oldu çok şükür.uzun süredir ilk kez kilo verdim..500 gram da olsa zayıfladım..
kilom 62.5...:42:

günaydın şeker kızlar

akrep33 ( 67 / 66.2 / 0.8 / 1.19%)
banusultan( 63 / / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
karamel_guzel( 77.8 / / / %)
tugbaemrah( 67 / / / %)
evder( 75.7 / / / %)
genic( 59.8 / / / %)
selennnn( 60.5 / / / %)
seray0307( 64.9 / / / %)
yamukprenses( 63.8 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 667.3 / 666.5/ 0.8 / 0.12 )

günaydın canlar, yaa ben nasıl yaptım bunu bilmiyorum amaaaa ben bu sabah tartılmayı unuttummmm :26: :26: nolcek şimdi, bu hafta da hiç tartılmadım kii, geçen haftakini sabit yazalım barissz szz

Kızma kısmı değil de oyun kısmı bizde de yaşanıyor senaryo benzer, haa haaa yapılanları unutma huyu harika bir şey. Ne güzel işte unutuyoruz daha az mutsuz oluyoruz.

Bizim diyalog şöyle gelişiyor.
-Kocacığım geçen gün ben sana neden küsmüştüm.
Uzun uzun düşündükten sonra
-Hatırlamıyorum neden küsmüştün?
-Bilmem valla bende hatırlamıyorum, o yüzden soruyorum.
-Eee iyi o zaman hatırlamıyorsak sorun yok:)))))

Kaptanım iyi misin? Nasıl oldun?

ayyyy çok komiksinizzzz:27: insanın bir süre sonbra kızası da gelmiyor yaa hiç bir şeyeeee, aman değmez basit basit şeyler için kocanızla aranızı açmaya huzur gibisi var mı

Back
X