Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar...
hayırlı bir gün dilerim hepimiz için..
ay evet benden once acmıssınız saymama bastan alalım :)
neyse herkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler dılıyorum hanımlar
keyıfler nasıl ben ıyım cok sukur
günaydın kızlar
çok ama çok acıktım..
bugün erken kalktım ondan sanırım.izninizle kahvaltıya koşuyorum sonra görüşürüz artık
kızlar suanda delı gıbı oynuyorum bı yandanda yazıyorum cok ıyı vallaa...
oooo yandan yandan bende çok oynuyordum biara valla vücudu çalıştırmak için süper![]()
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //çarşamba*90dk yürüyüş
genic// cumartesi* .. // pazar* 35 dk eliptik bisiklet // pazartesi* 25 dk eliptik bisiklet//salı*yok//çarşamba*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
selennnn//
seray0307//
sisebe//salı*1 saat spor//
esra03//
genic cim sen bulunca bana kolay oldu valla dünde ben öyle aramıştım![]()
şimdilik çocuk tek olunca birde annem yanımda olunca birde derdim spor olunca bişe olmadı ama dediğin gibi bundan iki tane olup yola çıksak dediğin gibi çığrından çıkar heraldeaynen harıka bısey sıkıntı dertde gıdıyo ya....
kızın elını tutturmuyoya benım ıkısıde aynı oyuzden kolay kolay dısarı cıkmam ben cnuku cıkınca cıgırdan cıkmıs sekılde eve donerım...
dün bir yürümüşüm anlatamam geldiğimde ayaklarım yanıyordu valla
annem ile kızı arabaya koyduk hızlı hızlı yürüdük kızı arabadan indirdiğimde ise resmen peşinden koştum el tutturmuyor koşacağım diyor cimcime
geldik sonra akşam 9 du halı kaldırdık ya inanabiliyormusunuz :44:![]()
akşam 9 da üstelik o yorgunluğun üzerine halımı kaldırdınız bu da komple ev temizlendi demektir..kaçta yattın kuşum peki![]()